My neriešime kto na čom jazdí, my riešime či bežní ľudia v dnešnej dobe ešte riešia na čom prídeš keď od teba niečo chcú, vzhľadom k službe ktorú máš urobiť, tak nerev hneď. Keď mi príde elektrikár či vodár na starej herke, je to v pohode, snáď by nedral na takéto veci prémiovku, ale ľudia ktorí sa fotia v obleku vedľa A8, CLS apod na FB, samozrejme so správnym motivačným statusom a titulkou Vlka nezaujíma čo si o ňom myslia ovce, a v reále predávajú Herbalife a LR a jazdia Corsou ´95 mi prídu na smiech, to si neodpustím (zrovna tento konkrétny prípad mám v okolí)eTHIRTY napísal: ↑Po 19. Feb, 2018, 16:09 ludia vy ste strasne mimo, to vazne riesite kto na com jazdi ? ... co tak si riesit sam vlastny zivot, a neriesit ostatnych, ved kazdy nech si jazdi na tom, co predsa chce .. preco by si mal niekto nieco nedopriat, ak to chce a ma na to ? ... potom sa vsetci cudujete preco mate na hovno zivot. Kup si co chces, a uzivaj si zivot .. nie byt ovcou dnesneho sveta, a slapat ako generacia/ludia urcuje
Celkom ma fascinuje týmto spôsobom moj sused - nejaké roky dozadu si otvoril firmu na elektroprojekciu, sám jazdil Audi stovkou ktorá už vtedy vyzerala hrozne, potom prvou A4. Zobral zamestnancov a nakúpil firemné dve či tri tieto staré A4ky (66/81kw tdi klasiky predpokladam) proste reprezentácia nula bodov, ALE dnes má prerobený barák, dve firemne dodavky, novu a4, sportage, duster, dve motorky a + ešte si tie dve staré audiny stále drží pre nových ľudí Takže veru, nie je to o tom čím jazdíš keď sa vieš predať