Marek125: nemam moznost nakupit bez dph

toto urcite nebude mino. Toto co predviedli teraz bola imho schvalne skuska toho ako si mozu dovolit ako monopolna firma ist vysoko a doplatili nato ake ceny dali. A ked este aj Huang vyprava ako ich predaje nejdu kvoli vyssim cenam, tak oni su si toho vedomi. Ak nesu uplne na hlavu tak im dojde ze ked to teraz ludia velmi nekupuju tak koho prinutia aby to kupoval za 2 litre? Kazdy ma nejaku hranicu po ktoru moze ist, ci uz je to strasny fanboy alebo jedina firma na trhu. To by sme si tak mohli potom hovorit aj o 3 roky ze dalsia gene bude za 3 litre aj ked sa ta za 2 litre predavala rovnako zle ako turing. Hlavne nvidia ma aj ine povinnosti,... ako nadnarodna firma musi generovat zisk, ma povinnosti voci investorom atd.mino_85 napísal: Št 07. Feb, 2019, 16:33 Sa smejeme, ale viete čo to znamená... že ďalšiu Ti budeme kupovať za 2 litre, bez srandy. Teda skôr nebudeme.![]()
Tých pár kusov čo sú na trhu si uchmatnú ľudia čo využijú 16 GB HMB2, ono to aj vidieť na niektorých na RAM zaťažených aplikáciách, že to šľape za tú cenu výborne. Ale o to nejde, tá karta proste nijak nepomôže AMD zmeniť niečo na hernom trhu. Ani im a ani nám jak zákazníkom. Z pohľadu cena/výkon žiadna zmena, akurát máme teraz na výber z dvoch rovnako zle nacenených kariet... 2080/VII. Ale o tom celý tento launch asi aj je, proste videli cenovú rovinu na trhu do ktorej sa s tou kartou vedeli vmestiť, tak to tam pustili... vždy lepšie než nemať vôbec nič.