nemam rad shark computers..
a MSI-cka (vid jeden topic o MSI co jeden typek chce kupit)
cize zhrnie niekto za mna tie vsetky predajne v ke?
ako nasiel som jeden book dobry na alze ale oni mali za inu cenu, skusil som poslat maila dvom predajnam v ke ..
zo sharku sa neozvali .. z druhej predajni ano.. a cenu dali moc slusnu - cize by sa mi oplatilo istotne od nich ako z alzy ..
skusim si prejst este raz tie vsetky strany aj sam ale ak niekto moze, zosumarizujte -
osobne by ma zaujimalo v ktorom shope vam najlepsie vybavili reklamaciu, a teda neboli tam lamacky typkovia - ktory vam povedia nato ked som povedal ze v inej predajni v takom istom pripade ako som bol ja - jednemu znamemu vyreklamovali book tak, ze mu ponukli nech si zoberie iny book v tej cene.. proste lahoda..
v shark computers ten typek iba nato nieco v zmysle.. ze tu je v shark computers .. oni to tak nerobia ..
NAJKRAJSIE BOLO, ze prisiel som dat reklamovat book.. 3ja ludia zo sharku tam pozeraju MATRIX.. ja tam cakam za nejakou starou *PIIIP* ktorej typek ukazuje ako z SD pamate (ci z coho) sa nakopiruju fotky do pc ..a poslu cez net..
a ja cakam ako dement.. ved coby nie ..
uz len sa modlim ze tu reklamaciu vybavia v moj prospech a vratia mi prachy.. lebo uz tam nechcem ich ani vidiet..