nVidia GeForce GTX 280/260
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: nVidia GeForce GTX 280/260 (192,216 SPs)
ak hra nedokáže použiť quad tak ti to nijak nepomôže, a taká je v podstate iba GTAIV a aj tak to neni žiadna sláva
kludne si nechaj tú X2 ....
pokiaľ si nexceš hrať 3Dmarky tak to bude ok
kludne si nechaj tú X2 ....
pokiaľ si nexceš hrať 3Dmarky tak to bude ok
Spoiler: ukázať
- cuculka
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Re: nVidia GeForce GTX 280/260
dobre teda ostanem pri x2ke a pri taktovani gtx-ky bude stacit aj povodny chaldic?pravdepodobne berem od bfg...
Kúpila som v obchode nejakú jazmínovú ryžu sedemtisícšesťsto X ,ktorá je položená na Haj-Tech lopáriku AM päť Aršok, či ako sa to vyslovuje, spolu s 256 000 000 000 bitov pamätania Krála kameňov . To som odviezla jednou terou , voláme ju Strašiak Apačov a k nej máme aj vlečku ,ktorá ma tri vrtule ,tuším rok výroby siedmeho deviaty o nula nula východného času. Na tu vlečku treba minimálne 1.073 konských síl , z uložením motora v tvare XTX. A pri tom sa pozeráme na krajinku cez čelné sklo o šírke tritisíc milimetrov.
Samozrejme ,štebotavé zvuky polovodičov počúvame s každej strany ,len si pritom treba dávať pozor na tých pätnásť kanálov po ceste, tak že po tme radšej nikam nechodím .
Samozrejme ,štebotavé zvuky polovodičov počúvame s každej strany ,len si pritom treba dávať pozor na tých pätnásť kanálov po ceste, tak že po tme radšej nikam nechodím .
- dexterav
- Sponzor fóra gold
bude,lebo vlastne okrem vodníkov nič iné neni
mno vlastne
http://www.tichepc.sk/produkt/Thermalri ... -3212.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ale moc dobré veci o ňom nekolujú po nete
mno vlastne
http://www.tichepc.sk/produkt/Thermalri ... -3212.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ale moc dobré veci o ňom nekolujú po nete
- cuculka
- Používateľ
no povodny az teraz mi doslo aky to ma este vyznam dobre teda dakujem..potom vyskusam co ta karta znese...
Kúpila som v obchode nejakú jazmínovú ryžu sedemtisícšesťsto X ,ktorá je položená na Haj-Tech lopáriku AM päť Aršok, či ako sa to vyslovuje, spolu s 256 000 000 000 bitov pamätania Krála kameňov . To som odviezla jednou terou , voláme ju Strašiak Apačov a k nej máme aj vlečku ,ktorá ma tri vrtule ,tuším rok výroby siedmeho deviaty o nula nula východného času. Na tu vlečku treba minimálne 1.073 konských síl , z uložením motora v tvare XTX. A pri tom sa pozeráme na krajinku cez čelné sklo o šírke tritisíc milimetrov.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
vraj sa pritom thermalrighte prehrieva VRM...
je možne že už sa to poriešilo...
ale cena nieje moc ľudová...
je možne že už sa to poriešilo...
ale cena nieje moc ľudová...
- exploited111
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 06. Mar, 2008, 14:00
ked sa tu pise o tom vrm kolko moze byt taka maximalna teplota?na mojich taktoch a na 70percent otacky mi v hrach ide teplota vrm max do 70stupnov a vo furmarku az cez 90stupnov otacky na 80percent
Asus P6T Deluxe OC Palm I Corei7 920 2,66 @ 4ghz + Noctua NH 12 I OCZ Gold Edition 3x2gb 1600mhz I Asus GTX260 216sp I Seagate 500GB I Enermax PRO82 625W I Samsung SH-S223F I Razer Diamondback + Razer Goliathus + Belkin n52te I Cooler Master CM690 + Scythe Kaze Master Ace + 3 x Noctua NF 1300 I LG W2252TG
- dexterav
- Sponzor fóra gold
100st asi tak, inak ani môj vodník nejak nechladí to VRM
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
nj, povedal by som, že to bude ako s Radeon HD 4850 - skôr tie karty budú mať ľudia, ako vyjdu prvé testy
poprosil by som potom do príslušnej témy o GTX 295, GTX 285 ...
poprosil by som potom do príslušnej témy o GTX 295, GTX 285 ...
s pozdravom, crux.
- cuculka
- Používateľ
chcela by so msa este opytat ci smojim eneramaxom mod82+525W mozem kludne taktovat od bfg gtx260..dakujem
GTX260 Rozdiel 65nm a 55nm
Ako rozpoznat GTX260 s 55nm? Ziadny predajca to neuvadza a pritom sa uz maju predavat. Zevrej niektore su s 55nm ale neni to tam napisane!! ale ako to zistim ci to je fakt 55nm .. je to na obale nejako rozpoznat alebo aky vyrobca to vyraba? vopred dik za odpovede.
PS: som mesiac bez karti a cakam na nu ,ale stale sa k nej nemozem dostat lebo nVidia ma blbe oznacenia , uz som zufaly
A este by som chcel vediet od akeho vyrobcu je najlepsie zobrat tych plus minus 1000sk mi nevadi ale aby bolo dobre chladenie. dik
PS: som mesiac bez karti a cakam na nu ,ale stale sa k nej nemozem dostat lebo nVidia ma blbe oznacenia , uz som zufaly
A este by som chcel vediet od akeho vyrobcu je najlepsie zobrat tych plus minus 1000sk mi nevadi ale aby bolo dobre chladenie. dik
- bassgenerator
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
mna by skor zaujimalo o kolko sa znizi spotreba v idle ci to bude daky bombasticky posun nadol alebo len trik 65nm a 55...
NB: Lenovo Thinkpad T570 win 10 pro x64
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB