Tak dal som to aj do toho druheho threadu, s mojou zostavou som dosiahol nasledovne vysledky:
Pri nastaveni vsetkeho na full (fyzika, display, zvuky ...) vypnutom softshadows a AA 2x, AF 4x a 1024x768 rozliseni mam taketo vysledky: FPS v priemere 49 minimum 21 maximum 112, 3% pod 25 38% nad 25 FPS a 59% nad 59FPS (tusim

).
Osobne dojmy: Obcas to presekne, neviem preco. Este sa s tym troska pohram, vypnem rezidentne programy, vytiahnem komp zo siete a pohram sa troska s ovladacmi a potom sa ozvem.
BTW: Je to samozrejme osobna vec kazdeho, ze co povazuje uz za sekania a co je pre neho plynule. Bavil som sa s hracmi CS a ti mi tvrdili, ze vsetko co je pod 100FPS seka, darmo kolko ludi tolko chuti.
Precital som si celu diskusiu a troska mi to zavanalo flameovanim z niektorych prispevkov. Nemyslite, ze by bolo lepsie keby kazdy nahodil cisla a svoju zostavu spolu s nastaveniami, na ktorych ich dosiahol? Lebo povedat nieco tak velavravne a v style "Mam xxxx grafiku a ide mi to na full v pohode a neseka to." velmi neprospieva diskusii.