Najrealistickejšia hra?
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Re: Najrealistickejšia hra?
nepomylil si sa nahodou??screen ktory si sem hodil je Dirt2 a nie Forza
a tiez ma dost hneva,ze forza nie je na PC
a tiez ma dost hneva,ze forza nie je na PC
Asi to myslel ironicky. Ty si asi ešte nehral Forzu. Dirt2 je arkáda.juloSVKxxl napísal:je...
- Sphyn0x
- Používateľ
jj.asi hejj.ale mohol si tiez povsimnut ze dirt2 ma celkom daleko od forzi ohladom realnosti
Najrealistickejšia hra z pohľadu fyziku určite Richard Burns Rally.. je to snáď jediná hra, kde sa bojím dať plyn na podlahu Potom samozrejme aj Live For Speed
A čo sa týka grafiky, myslím že viac netreba
NFS Shift
mnou urobená screeny z hry, bez akýchkoľvek zmien, okrem orezania obrázku samozrejme Nato že je to DX9 hra vyzerá úchvatne
Čo sa týka Race Driver Gridu, ten mal síce pekný grafiku nabitú efektami, no reálna určite nebola To isté čiastočne platí aj o Dirt 2 ale tá hra tiež vyzerá fantasticky...
A čo sa týka grafiky, myslím že viac netreba
NFS Shift
mnou urobená screeny z hry, bez akýchkoľvek zmien, okrem orezania obrázku samozrejme Nato že je to DX9 hra vyzerá úchvatne
Čo sa týka Race Driver Gridu, ten mal síce pekný grafiku nabitú efektami, no reálna určite nebola To isté čiastočne platí aj o Dirt 2 ale tá hra tiež vyzerá fantasticky...
CPU: Intel Pentium G4560 RAM: Crucial 8GB DDR4 Ballistix Elite MB: GIGABYTE B250-DS3H GPU: GIGABYTE GTX 1050 Ti OC 4GB SSD: Samsung EVO 750 250GB CPU FAN: SilentiumPC Fera 3 PSU: Corsair CX450M CASE: Corsair 88R
s pohladu simulovania herneho sveta a skutocnosti je velmi dobry FC2 predsa len hrat hru na rozlohe 50km2 je super este k tomu realny cas, ziadna linearnost.
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
- Sphyn0x
- Používateľ
velmi dobry??da sa povedat ze ano ale ma tam niektore dost velke nedostatky,napr.:ked strelis do konara stromu, za 4-5 sec. je tam zas.hliadky po ceste ktore su na kazdych 100m(zabijes ich) a po dalsom prechode su tam zase spawnute.a moc rychlo ti tam hrdzavie zbran..
nic nie je dokonale mozno este seria GTA je z tohto pohladu dost realna ale tam tiez ked na krizovatke stojia auto, zajdes za roh vratis sa svieti stale cervena jak ked si odchadzal a je tam ine auto, ini ludia...
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
- Sphyn0x
- Používateľ
v tom máš pravdu ale predsa len niečo dokonalé je a to je ĽUDSKÝ ORGANIZMUS.w3r1k napísal:nic nie je dokonale
Tak v podstate GTA hej,ale... no vieš čo tým myslím
GTA je iba IV reálne.
SA, VC a podobné sú k reálnosti veľmi ďaleko.
SA, VC a podobné sú k reálnosti veľmi ďaleko.
Co je realne na tom ze zabijes 15 ludi a nik si to ani nevsimne a ani to nejak neriesi? GTA ma daleko od realnosti
Ludsky organizmus nieje dokonaly, keby bol, sme nesmrtelny a nemusime ani jest a ani pit ani srat a ani nic
U mna nie ze najrealnejsia ale taka jedina co ma totalne vtiahla do sveta bola Oblivion
Ludsky organizmus nieje dokonaly, keby bol, sme nesmrtelny a nemusime ani jest a ani pit ani srat a ani nic
U mna nie ze najrealnejsia ale taka jedina co ma totalne vtiahla do sveta bola Oblivion
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
no ked do teba strielaju a ty cez medikpack sa vyliecis a zvladnes kopu buraciek a havarii mne nepride neako realne
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Sphyn0x
- Používateľ
na štýl GTA (čiže 3. osoba,kradnutie áut,strieľanie, misie.atď ale reálne..)možno Wheelman ale toho som nehral tak neviem povedať...