A verte ze ludi ako ja je omnoho viac aj ked moda warezu a P2P slovensko drti.
Jednoznacne hra roku -FPS bez konkurencie (zatial)

To nie je preletenie, to je hracia doba jednej hry podla vyjadrenia vyrobcu. Takze ak to preletis, tak sa priprav skor na 3h hru. Steam "napor" zvladne, o to sa neboj. Som ale zvedavy na ten "zazitok z hry" pri P2P systeme, kde jeden hrac bude mat ping 0 a zvysok bude mat ping podla konektivity hraca, ktory hostuje hru, tiez bude zazitok tie 5 sekundove pauzy pri zmene hraca, ktory hostuje hru... Same super veci.Peterka napísal:Ked to chces len preletiet tak ano .
Ale tato hra nebude len na jedno odohratie .A ten multak sa tiez urcite bude dat .osobne sa o nedostatok hracov neobavam.
To ma viac mata ako zvladne steam ten napor.
Kravina ako mraky... Precitaj si 7000plus topic na Steame ohladom Euro cien, je to tam jasne vysvetlene. Na prvy pohlad sa to zdalo aj mne ale takto, kym som si precital hard-evidence, hlavne vyjadrenia hernych studii ohladom toho, ze Steam navrhuje ceny a oni len musia prikat. Preto som aj so Steamom skoncil a ucet predal, i ked mi to vlastne podla zmluvy nie je dovolene,faugusztin napísal:So STEAM-om to ma pramalo spolocneho, vacsinou urcuje ceny vyrobca, teda u MW2 Activision. Ved sa pozri na ich ine hry na Steame - Wolf 60e, CoD5 50e, CoD4 50e...
Myslim, ze treba, na MP totiz tato hra stoji a padaM1ch4l napísal:multiplayer totalne poondili, netreba sa nim zaoberat
Pekne napisane, pravda tam samozrejme je. Ocividne som velmi citlivy zakaznik a to co spravil teraz od decembra Steam, je naozaj nehorazne. Inac za cenotvorbu moze Valve a hlavne Gabe, teraz neviem najst presnu citaciu, ale skusim to presne najst. Na STEAM-e forach som dostal banan, za to, ze som medzi prvymi prispieval do topicu 1€=1USDfaugusztin napísal:Nuz, u malych hernych studii to moze byt tak, hlavne ak chcu nejaku nestandardnu cenu - co bolo prave tie pripady ktore spominas ty. Mozes si byt ale isty, ze ked pride EA alebo Activison a stanovi cenu na 59,99€, tak je cena taka aj keby sa Valve na hlavu postavilo. Jednoducho je to o vyjednavacej pozicii - u hier od EA je v zaujme Valve mat dane hry na Steame, u mensich vyrobcov je to naopak - je zaujmom vyrobcu mat hru na Steame.
Tiez si musis uvedomit ze Steam je tiez tak trosku ako XBOX Live, teda ze vyrobca hry nemoze prist a povedat ze chcem za hru 8,36€... Valve mu ponukne variantu 4.99€, 6.99€ a 9.99€. Je jasne, ze vyrobca si vyberie 9.99€ a potom povie, ze to Valve, ze oni chceli menej. To je presne take ako ked si napriklad prisiel do nejakeho elektra minuly rok a mal si problem najst cokolvek co sa nepredavalo za nieco konciace 9.
Zaroven u hier od velkych vyrobcov si musis uvedomit, ze oni si nechcu znepriatelit distribucnu siet, takze na Steame nemozu nasadit konkurencieschopnu cenu.
Pravda je niekde uprostred, aj ked sa snazis vidiet vsetko uplne cierne.
PS: Nikto ta nenuti kupit si hru na Steam-e, kup si ju v obchode a potom si ju aj tak zaktivujes na Steame.