Alza.sk
Re: Alza.sk
Pri objednavani sa dala zafajknut moznost, aby vybavili len kompletnu zasielku. V kazdom pripade, ak pisali, ze vsetko je skladom, tak by som im aspon zavolal, ze co to ma znamenat.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
na fakture to nastastie nebolo ale ako môzu takto fungovat?ked nebderu telefon a neodpisuju na mail?....asi skocim do obchodu a kupim si skrinku tam, a ak neskor príde ta z alzy tak ju jednoducho nepreberiem.Za to mi nemozu nic nauctovat?
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
To je u nich normalne, ze zaujali poziciu mrtveho chrobaka. Stale im tam volaj a najlepsie bude, ak adresujes svoj mail aj riaditelovi ceskej pobocky, potom sa zacnu diat veci Tak ako v mojom pripade.
a nemla by byt problem ak to nepreberiem? ked to pride? ja nemam nervy cakat 2 tyzdne...skocim kupit skrinku do mesta
napis im mail ze stornujes objednavku, nejake kratke vysvetlenie a dovidenia, ked sa nebavil oni s tebou, tak sa nebav ty s nimi ...
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Nemusis pisat nic. proste oni to len preskladnia na slovensku. ak to neprevezmes do 2ch tyzdnov, proste to posielaju spat do ciech a objednavka sa stornuje samozrejme nic neplatis.
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Zdravim pocujte... ked objednavam z alza.sk na slovensko na firmu bez DPH odpocitaju ju ? ked IČ maju CZ ??? jedna znama uctovnicka tvrdi ze DPH nevratia tak ako to je
kedze to beres z ciech, tak ti to predaju na dph, ktoru nasledne riesis ty
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
K tej DPH... Ak by som vlastnil EURO 26 karticku, tak mozem nakupovat bez DPH? Ako by sa potom ku mne spravali pri pripadnej reklamacii?
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
si platca DPH? Ked nie, tak vzdy platis sumu s DPH
Naposledy upravil/-a newmi v St 08. Dec, 2010, 14:09, upravené celkom 1 krát.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
kupuje to platca DPH noa ja chcem vediet ci alza vrati dph aj ked je IČ z ciech podla seckeho by mali DPH nechat v cechach..... teda ako to je ?
- Maniak-007
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Po 29. Nov, 2010, 21:45
Ja mám zas jeden čudný problém. Pred vianocami som mal objednané veci (myš, katódy, vetráky atď.) ktoré neboli v priebehu mesiaca skontrolované. Keď som ich otvoril, zistil som, že z KITu katód jedna chýba. Nejako som tomu väčší význam nekládol tak som sa o to ani nestaral. Lenže teraz sa mi zlomil vnútrajšok tej jednej katódy, čiže nesvieti. Čo by mi mohli povedať na reklamačke za to, že som im poslal len jednu katódu, že som si "nechal" druhú, čo mi ani neprišla? (a žiaľ na Alze nie som prihlásený) A inak, ako to posielate? Len ako to majú napísané (kópia faktúry + dôvod reklamácie + reklamovaný tovar a poslať do BA)? Ďakujem
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Pokial si nenahlasil hned po prevzati, ze ti jedna chyba, si nahrany. Nikto ti to neuveri. Na drzaka posli len jednu, co spravia. Nic ine ti nezostava, inak to radsej ani nereklamuj.
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Tento tyzden ma Alza pekne vytocila. Objedal som v utorok (nieco malo popoludni, urcite vsak pred 15-tou hodinou) nejake komponenty/prislusenstvo a zaplatil kartou cez ich platobny system. Niektore z objednanych veci som potreboval do vikendu, preto som predpokladal ze 3 dni budu dostatocna rezerva, nakolko vsetok tovar bol a aktualne aj stale je skladom. Avsak omyl, od utorka je moja objednavka stale v statuse "vybavuje sa" a na moju otazku ohladom stavu mi prisla iba nova sprava ze objednavka bola zaregistrovana a vybavuje sa. Fakt super pristup .