:RLOL:miqra napísal:nevymyslaj... staci ak mi kupis predvianocny darcek > dobit kredit, lebo do 17.12.2006 ak si nedobijem tak mi zrusia cislo
tak uz viem kolka bije ...
Myslis darcek ? Ano jeden uz mam a este mi treba kupit , ale nemam ako si cas :roll:misulka2221 napísal:uz ma MX1 a MX2....uz mu viac netreba, si myslim...
Ajsti : ty uz daco mas???
ked chces byt originalny, svacni jej ho cez okno do izby spolu s nejakym sutrom keby bolo zavrete, alebo proste pockaj kym ho otvori ) ... blbe ak byva v panelaku...kOsTi napísal:osobne si myslim ze tam ani neslo o ten kaktus ale ona sa ho uz dlhsiu dobu chcela zbavit...
ja rozmyslam este ako tej svojej dat prstienok... ci pockat na nejaku romanticku chvilku alebo to na nu "vybalit" hned...
alebo si ho niekam nastrc (nie, nemyslim prst) a ked pride ta chvila, tak si to snad vsimne..Scorp napísal:ked chces byt originalny, svacni jej ho cez okno do izby spolu s nejakym sutrom keby bolo zavrete, alebo proste pockaj kym ho otvori ) ... blbe ak byva v panelaku...kOsTi napísal:osobne si myslim ze tam ani neslo o ten kaktus ale ona sa ho uz dlhsiu dobu chcela zbavit...
ja rozmyslam este ako tej svojej dat prstienok... ci pockat na nejaku romanticku chvilku alebo to na nu "vybalit" hned...