Dirt 3
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Dirt 3
v hre to mas ako nastavene ?
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
prosim ta, ako ty to moze na hentakom stroji sklbnut? na mojom pc s najvyssim AA to ani raz nepadlo pod 60 fps...
- lionlion
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 28. Sep, 2008, 18:47
V hre som najpr dal vsetko na najvyssie mozne, ale aj tak ta grafika nebola ono. Oproti Dirt 2 co som hraval na svojom starsom PC to bolo horsie..... tie stromy, trava, a celkove to auto... no bolo to ako keby na medium ked nie horsie. Napr. GTA 4 sa mi tiez nepozdava po grafickej stranke, ak dam vsetko na full, tak ked je v hre veal aut-ludi tak to tiez zacne sekat kym si vsetko nenacita.
To sklbnutie, to mi spravilo zopar krat, aj raz mi hodilo artefakt a pc tzmrzlo, pomol iba reset.... to bude asi daco s hrou, leb potom neskor aj inokedy vyplo hru s tym ze hodilo chybu. A co som hladal len tak na nete, tak niesom jediny komu ta hra blbne. Ale to si myslim ze je uz iny problem. Teraz riesim tu grafiku, pravda neako som sa tomu este nevenoval, zatial som spravil iba dve kola v hre.
chcel by som hlavne vediet ake dat nastavenia priamo na grafike (ten screnn co som tu dal)..... no a potom aj v hre, co mam vypnut co zapnut, ake rozlisenie, textury.... no proste vsetko, lebo je tam toho vela. Nie ako niekedy v starych hrach, boli len tri moznosti: Low, Medium, High
P.S.: Dirt3 mam na systemovom SSD a GTA4 na klasickom HDD (na SSD neni miesto).... zeby preto potrebuje niekedy GTAcko nacitat, a preto to obcasne sekanie? (Inac podobne to robilo aj na starom pc, akurat ze pri nizsom nastaveni samozrejme)
Musim sa niekedy tomu viac povenovat, odmerat FPS, pozriet vytazenie komponentov a tak.... teploty, s tym problem nebude, na CPU mam CoolerMaster XyperTX3 Evo, pri zatazi 55°C maximum na jadre, grafika to iste, este tusim aj menej, to som si uz odsledoval
Len akurat teraz teplo, leto.... PC sa skoro nepouziva neni casu
To sklbnutie, to mi spravilo zopar krat, aj raz mi hodilo artefakt a pc tzmrzlo, pomol iba reset.... to bude asi daco s hrou, leb potom neskor aj inokedy vyplo hru s tym ze hodilo chybu. A co som hladal len tak na nete, tak niesom jediny komu ta hra blbne. Ale to si myslim ze je uz iny problem. Teraz riesim tu grafiku, pravda neako som sa tomu este nevenoval, zatial som spravil iba dve kola v hre.
chcel by som hlavne vediet ake dat nastavenia priamo na grafike (ten screnn co som tu dal)..... no a potom aj v hre, co mam vypnut co zapnut, ake rozlisenie, textury.... no proste vsetko, lebo je tam toho vela. Nie ako niekedy v starych hrach, boli len tri moznosti: Low, Medium, High
P.S.: Dirt3 mam na systemovom SSD a GTA4 na klasickom HDD (na SSD neni miesto).... zeby preto potrebuje niekedy GTAcko nacitat, a preto to obcasne sekanie? (Inac podobne to robilo aj na starom pc, akurat ze pri nizsom nastaveni samozrejme)
Musim sa niekedy tomu viac povenovat, odmerat FPS, pozriet vytazenie komponentov a tak.... teploty, s tym problem nebude, na CPU mam CoolerMaster XyperTX3 Evo, pri zatazi 55°C maximum na jadre, grafika to iste, este tusim aj menej, to som si uz odsledoval
Len akurat teraz teplo, leto.... PC sa skoro nepouziva neni casu
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
pokial tam ma vynuteny AA 8x + edge 24 tak to moze ist pod 60hulo92 napísal:prosim ta, ako ty to moze na hentakom stroji sklbnut? na mojom pc s najvyssim AA to ani raz nepadlo pod 60 fps...
Zdar nemáte problémy s touto hrou? Mám v Steam a po nainštalovani ide spustiť cca len prvý mesiac a aj to len v okne nedá sa dať na fullscreen a potom ju už ani nezapne proste kliknem na Hrať trošku sa pokrúti kolečko a potom nič. Už ma to začína srať.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
nie, na steame som hru presiel
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
uz sa stahuje zadara zo steamu..
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
kde je zadara,resp ako
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
uz som to stiahol akurat som to vypatral )