2.Teplotný test s výkyvmi popísaný vyššie
3.OC GENIE II + Ďalšie technologie MSI - testovanie.
4.Porovnanie CORE i5 760, Core i7 2600K a PHENOM II X6 1090T s Intel Core i5 2500K.
5.Agresívne časovanie pamäťí + rozdiel výkomu medzi DuallChanell, TripleChanell a jednou pamätou.
6.MAX OC procesora na 5GHz
7.Virtu Switchable Graphics -spotreba testy.
8.Skúša UEFI(BIOSU) - MFLASH.
9.Porovnanie výkonu s počtom jadier 4,3,2,1 jadro - budem ich vypínať a zapínať cez WINDOWS msconfig aj či to ovplyvní OC, keď bude zapnuté len 1 jadro.

Ja som to vyskúšal na mojom 2 jadrovom CPU a naozaj sa zapol iba s jedným jadrom, takže by to bol veľmi zaujímavý test aj z pohľadu výkonu- testov v hrách atď ale aj z pohľadu OC na akú frekvenciu by sa napr. dostal len s jedným jadrom s 2, 3 jadrami.
10.Test Dirt3 vo FULLHD a max detaily s integrovanou GPU.
11.Intel Smart Response Technology - možno podotýkam, že možno ak mi kamoš požičia jeho SSD ale vyskúšal by som či sa zvyýši výkon HDD s iba OCGENIE II.
12.Podpálenie mojej súčasnej dosky GIGABYTE ale to až potom, keď budem mať potvrdené, že si dosku a procesor môžem nechať. 13.USB 3.0 a USB 2.0 - rýchlosť čítania a kopírovania súborov.
14.SATA II a SATA III - rýchlosť čítania a kopírovania súborov.
15.Testy by som robil v programoch: AIDA 64 EXTREME EDITION,Sisoft SANDRA,Pirme 95,wPrime,Super PI,CPU Burn-in, PCMARK VANTAGE, PC MARK 7, 3D MARK 06, 3D MARK VANTAGE, 3D MARK 11 s grafickou kartou DX11,CineBench R10, R 11.5, W Pirme,WinRAR,CrystalDiskMark herné testy: DIRT 2,DIRT 3,CRYSIS,CRYSIS WARHEAD, BATMAN AA, NFS SHIFT 2, CRYSIS 2 ale aj v MSI KOMBUSTOR.
16.OC integrovanej GPU ak sa to dá aj v programe MSI AFTERBURNER.
17.Dlhodobý test.
18.Nastavenia UEFI (BIOSU).
Atakďalej.................................

Na testovanie grafických kariet používam aj program MSI KOMBUSTOR, ktorý má dobré vlastnosti a pekné uživateľské rozhranie.Pred testovaním by som nainštaloval čistú verziu WINDOWS 7 PROFESIONAL SP1 SK 64-BIT + všetky aktualizácie a najaktuálnejšie ovládače.Vyskúšal by som aj funkciu M-Flash, kedy by som si na USB kľúč nahral BIOS základnej dosky a náročky by som ho pokazil a nahral by som BIOS z USB kľúča.Samozrejme tak aby doska aj po tomto experimente fungovala.Dosku a procesor chcem používať minimálne 2 roky a potom sa uvidí.
Výhra by bola darček k ukončeniu školského roka a užíval by som ju naplno počas letných prázdnin.
Update: Pred týždňom spoločnosť MSI vydala dve nové vylepšenia: 1.SMART TEMP SENSOR TECH - pre GPU s ich ventilátormi.Táto technologia znamená to, že farba ventilátora je tmavomodrá ale keď sa teplota zvýši nad 45 C tak sa aj farba zmení na silno bielu!!!
2.DUST REMOVAL TECH - Ak spustíte ventilátory a je v nich prach, tak sa točia na 30 sekúnd opačne, a vyfúkajú všetok prach v GPU, a potom sa prehodia na normálny chod!!!
Pre tieto 2 technologie čakám pokiaľ sa na trh dostanú grafické karty od MSI s týmito vylepšeniami a keď si ušetrím peniaze, tak si jednu kúpim.Tú GPU a teraz chladič a RAM-ky kúpim v tichépc.sk.
Spoločnosť MSI ukázala, že je pravdiví ich slogan MSI- Innovation with style .A preto by som chcel otestovať túto základnú dosku a vyskúšať si ich vynikajúce technologie.Spoločnosť MSI organizuje kvalitné súťaže napr.MSI ROADSHOW v Brne kde ukazovali svoje produkty a organizovali aj zaujímavé súťaže.Spoločnosť koná len samé súťaž a to sa mi páči.