Counter Strike - Global Offensive
Re: Counter Strike - Globall Offensive
potom pridu dalsie baliky asi alebo nieco ine. Ja by som privital nejaky rank system ako je v starcrafte, len nvm ako by bol realizovany
PC: MB: ASROCK B450M Pro4 CPU: AMD RYZEN 5 3600 CPU FAN: SilentiumPC Fera 3 GPU: Manli RTX 3070 Gallardo 8GB GDDR6 SSD: ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1TB RAM: G.SKILL 16GB DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis PSU: SilentiumPC Vero M2 Bronze 600 W Case: SilentiumPC Signum SG1M TG MONITOR: 32" AOC CQ32G1 + 27" BENQ GW2760
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
nie nahodou tak ze budu vychadzat priebezne tie mapy a do toho datumu to bude za tu akciovu sumu?iOio napísal:Valve ponúka pre Counter Strike Global Offensive užívateľský balík máp nazvaný Operation Payback. Balík je zložený z máp od moderov a bude dostupný len na obmedzený čas do 31. júla.
a potom čo ? to zrušia ?
ja netuším preto sa pýtam ale dopočul som sa také že teraz to je ako v "predpredaji" teda že máš prístup k tomu skôr a potom to bude zdarma ? fakt neviem
Spoiler: ukázať
- hulo92
- Pokročilý používateľ
ja tiez neviem, moc tomu nechapem
tu su nejake clanky:
http://www.sector.sk/novinka/73968/coun ... ayback.htm
http://games.tiscali.cz/preview/valve-k ... rike-62697
rozhodne som to kupil, je tam aj stary dobry pool day vsetkym hadam znamy
tu su nejake clanky:
http://www.sector.sk/novinka/73968/coun ... ayback.htm
http://games.tiscali.cz/preview/valve-k ... rike-62697
rozhodne som to kupil, je tam aj stary dobry pool day vsetkym hadam znamy
Za tie 3€ podporit vyvojarov... preco nie?
Ja mám taký pocit že do 31.7. sa bude dať zvyšovať level toho ocenenia, potom už nie. Mapy by mali byť prístupné aj potom, akurát možno už príde nová akcia s novými mapami...
- DiwaSwina
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
3 eura by som dal, ale preco to funguje len cez wallet??? (minimum dobitie 5euro). alebo to ide aj inac??
- hulo92
- Pokročilý používateľ
nejde ale tak pri dalsom nakupe das nakupovat cez steam wallet a minies to...
- DiwaSwina
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
jasne a zase bude chciet dobit wallet
a vie už niekto o čo konkrétne vlastne ide ? ako 3€ sú nič ale zase nevedieť čo si kupujem sa mi zdá dosť odveci
- hulo92
- Pokročilý používateľ
vsak 6 ci 7 map, ktore mozes hrat na oficialnych serveroch
nad 5 eur uz sa plati rozna ciastka, to je ked kupujes vec vo vysi napr. 6,35 eura, uz ty to rovno kupi za tuto ciastkuDiwaSwina napísal:jasne a zase bude chciet dobit wallet
no hej ale ako som sa dozvedel tak len casual a nie competitive takže ...
- hulo92
- Pokročilý používateľ
a tak podla reakcie hracov by to mohli hodit aj do competitive.. tie mensie mapy su dost dobre
Wallet mi vadí aj v DOTA2 ale čo už s nimi. Aspoň to neprepadá ani neleží ladom, ak ti zostanú nejaké financie vo Wallete tak pri ďalšom nákupe cez kartu (napr. hra) ti najprv stiahne zvyšok z Walletu a až potom to čo zostane do plnej sumy za nákup z karty.
Napr. dobiješ Wallet za 5€, kúpiš Payback, zostane ti 2,21€ vo Wallete. Potom (dnes, zajtra, o rok...) sa rozhodneš že chceš kúpiť dajme tomu Defence Grid (teraz v akcii) za 2,24€. Normálne naklikáš, dáš zaplatiť kartou a z karty ti stiahne iba 0,03€ lebo 2,21€ ti najprv stiahne z Walletu.
Napr. dobiješ Wallet za 5€, kúpiš Payback, zostane ti 2,21€ vo Wallete. Potom (dnes, zajtra, o rok...) sa rozhodneš že chceš kúpiť dajme tomu Defence Grid (teraz v akcii) za 2,24€. Normálne naklikáš, dáš zaplatiť kartou a z karty ti stiahne iba 0,03€ lebo 2,21€ ti najprv stiahne z Walletu.
mohli ale či to tam dajú ? ako tu tak čítam tak nakoniec potrebujem nejaký wallet a bude ma to stáť 5€ vlastne ... no za mapy ktoré sú voľne stiahnuteľné a nie sú v competitive a hádam aj časovo obmedzené ... to EA sa môže schovať ...hulo92 napísal:a tak podla reakcie hracov by to mohli hodit aj do competitive.. tie mensie mapy su dost dobre