ved ti so Snejkim hovorime : pri akejkolvek dalsej poistnej udalosti sa ozvi nam dvom. Nielenze prideme pre auto ku tebe teda z Galanty do Kosicoch, ale este zaplatime dovolenku pri mori tebe aj tvojej frajerke. Ak ziadnu nemas, co by bolo velmi zvlastne, na tyzden ti jednu sikovnu zozenieme (podla tvojho vyberu z katalogu).
Do ceny sa s prehladom zmesti
a bude aj pred-dovolenkova "skusobna jazda".
Tvoje posledne tri otazky su velmi zvlastne - mozno si este nenakupil ze likvidator bol spriahnuty s danym neautoterorizovanym servisom a ze bral od nich uplatky. ZIADNY SERIOZNY LIKVIDATOR NEODKLEPNE NARAZNIK A COKOLVEK OKOLO NEHO NA POLE ZA 3800 EUR. TO PROSTE NEHROZI, AKO JA NIE SOM KOZMONAUT A PAPEZ DOHROMADY. Prave pre toto si mal urobit co som ti pisal, mal si od chlapcov pytat tri litre do vacku. Prave preto by s tym suhlasili a ani by nepipli, pretoze by mali trosicku ine problemy vsetci dohromady, aj likvidator, aj poctivy servistek ktory este nikdy nikoho predtym HRUBO NEOKRADOL, napriklad tu istu poistovnu. Tym by tak klepli po prstoch ze by sa z toho zasrali. A ty si mohol mat tri papieriky vo vacku ale nam to nevadi.
Auto si dostal opravene tak STRASNE NAHOVNO ze aj ty osobne tvojim "skusenym okom" si to dokazal velmi rychlo posudit. Mam ti k tomu este nieco povedat alebo fakt netreba a uz sa raz uvedomis ? Hlavne ze si dostal "opravene" auto a cusal si.
Akoze vam vychodniarom nepride trosku posalete ze krpatucky tragacik co CELY NOVY stoji 8.999eur ma naraznicek bez viditelneho poskodenia za polovicu ? Fakt nie ?
Tak sa potom cuduj ze o vychodniaroch su take ftipky ake su. Aby sme si pripomenuli, mam zenu zo Smizian a mam ju na krku zavesenu 20 rokov s tym ze dalsich planujem vydrzat, takze toto nie je utok proti etniku, nabozenskej rase, potapacom alebo geografickemu rozpolozeniu. Tak aby si si nemyslel ze som namysleny zapadopetržalčan pripadne severokolibčan. Nie som.
Ani olej za 250eur do Pola ti neprisiel cudny v autorizaku, ale autorizak je najlacnejsi. Dufam ze ti do toho Pola naliali aspon 7 litrov oleja, pretoze na fakturu sa tolko urcite zmesti.
Ty kokos ale NARAZNIK za 115.000 korun teda 3800 eur ?????????????????????????????????????????????????????????????????? Na Polo ????????????????????????? Zeby dvojizbovy byt v Kosiciach za 1.589.000 eur ? Ze dobra cena, beres dva ? Chlieb v obchode za 700 eur ? Pohoda ? Ved preboha nemusis byt raketovy vedec aby si kurwa dokazal posudit primitivnu vec, navyse ked si ju mozes uplne primitivne overit.
Inak mam na predaj brooklynsky most, polovicu mi zaplatis dnes, druhu polovicu mozes za desat rokov, ja kludne pockam. A pisomne zmluvne ti zagarantujem ze mas pravo postavit tam zavoru a vyberat jeden dolar myto za prejazd. A donesiem ti tristo realitnych agentov ktori ti potvrdia a vlastnou krvou podpisu ze ten most je v poriadku a ze ho mozem predat.
>> Uz sa to nestane, a akokolvek poskodene auto pojde ak ma poistku do autorizaku, nikde inde.
zase si nenakupil. Ja jsem ti to rikal. Pokial nenarazis na zohratu partiu "likvidator-ojebavajuci-poistovnu-nieze-v-percentach-ale-v-magnitudach", tak autoterorizovany servis nemoze byt lacnejsi. Proste nemoze. Daval som tu priklad naklepnuteho Macubusi ASX ktore po NEDOBRZDENI jazdilo dva tyzdne a az potom islo do autorizovaneho servusu (z podobne nezistnych dovodov ako mas ty v tvojej kotrbe, teda autoterorizovany servis je jediny schopny nieco opravit, je najlacnejsi, je najlepsi blablablablablabla) a oprava vozu co nemal roztrhnuty ani jediny chladic a samozrejme nevyletene airbagy - teda taka strasna buracka to bola, asi ako tvoj zajac zaintegrovany do Pola - stala slabych dvanast. Nie korun. Eur. Ach pardon, nie eur. Tisicov eur. Ked som toto videl, napadli ma Bora Bora Bora Bora. Cize nielen jedenkrat, ale dve fajnove dovolenky, letecky, mnohopocetna rodina.
Ale ved dobre, pre teba s nadkozmickym polom nic ine ako autoterorizak neexistuje.
Len strucne : minuly rok kvoli mne vyhodili troch chlapcov z troch rozlicnych autorizakov v Bratislave. Tak kvalitne opravovali auta, vies ? Reklamacia s direktorom/majitelom firmy "aha podte sa pozriet ako vasi chlapci fajnovo pracuju a ako sa im nechce". Panacik dosiel, kukol, sfleku na mieste chlapcov zbalil do igelitky a von cez dvere.
Tolko k autorizakom. Minuly rok som bol v autorizaku styrikrat. Trikrat uz vies preco. Stvrtykrat to bolo na zistenie cisiel suciastok aby sa dali objednat z internetu lebo som isiel okolo. Cena autorizaku dohromady : 9.700eur. Cena z ebay.de : 1.200eur. Nie prosim ta nehovor mi ze to neboli tie iste suciastky, alebo v tej istej kvalite, alebo nieco podobne. Na mna take veci skusat nemusis.
Filipe, klincom vyryjeme do steny a na celo : okrem autorizaku sa nikam nechodi. Ani na kupalisko.
Raz zistis - a budes strasne prekvapeny - ze rovnako "lacny" ako ten olej su vsetky vykony autoterorizovaneho servisu. Vsetky. Aj opravy Pola. Vies to je tak, autoterorizovany servis kupil pozemok za dvadsat milionov korun. Postavil budovu za patnast milionov. Do nej vzduchotechniku za dva miliony. Kupil diagnostiku za milion (lebo ta je fabricka, chapes, original, lacny !) a kazdy rok posiela chlapcov na skolenia (a chlapcov zaujima akurat kedy bude obed). Vsetky naklady su extremne drahsie v autorizaku ako mimo neho.
Jasnacka, autorizak ma obrovske kvantum vyhod. Isteze.
Rozmyslaj. Tebe nic nepride cudne, len my so Snejkim (a zopar dalsimi co toto citaju) si nestacime plieskat po čelách. Kurnik, preco asi.
Pozri, ku nam dosli chlapci na barak ze vymena vertikalnych rozvodov. Ty kokso jediny rozvod ktory poznam je na sude a v motore, o vertikalach som nikdy v zivote nic nepocul.
Tak som zobral od nich ponuku, mimochodom dvojstranovy pamflet hodny mojej dcery na zakladnej skole v druhom rocniku a nejako mi bolo cudne ze za osem poschodi baraku by to malo stat zlahka pod 100.000eur, ked minieme 50 metrov trubiek a tak. Tak som sa do toho zlahka pustil. No, strucne, bolo to iba o trochu menej predrazene ako tvoj naraznik, cize nie o 1500%, ale iba o 1380%. Baraku a vsetkym ludom som usetril zopar penazi, domovnik ktory toto riesenie vehementne presadzoval uz domovnikom nie je a neprilis vela ludi ho zdravi ale inak pohoda, holt prieser ta dnesna doba a ciastocne rozhladeni ludia (rozhladeni mnozne cislo, preto makke i).
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.