Stolicka k PC
Re: Stolicka k PC
Zdar, v kancli mám stále Therapiu, uvažujem o niečom poriadnom na doma, nech konečne vymením dočasný Dxracer, ktorý už doslúžil.
Secretlab Titan Evo v látke ?
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
A čo tak...Therapiu aj na doma?

Všetko záleží na konkrétnej sieťovine a keď je to dobrá membrána, tak ja by som sa nebál. Ja mám svoju Ergohumanku, sieťovina všade, už cez 7 rokov či koľko, a minulý rok som akurát tak menil sedák (ale popravde, po nasadení sa mi nezdál byť až taký veľký rozdiel oproti tomu starému, čo beriem ako celkom zaujímavý úkaz).
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 21. Jan, 2010, 16:25
za mna spokojnost na celodenne sedenie. ale tak ja mam este aj bedrovo opierku naviac plus podrucniky ine ako su zakladne a este podsedak dokupeny. a este aj podnozkuEasa napísal: Ne 02. Mar, 2025, 20:54 Zdar, v kancli mám stále Therapiu, uvažujem o niečom poriadnom na doma, nech konečne vymením dočasný Dxracer, ktorý už doslúžil.

CPU: N/A COOLER: ARCTIC Liquid Freezer II 420 A-RGB MB: N/A RAM: G.SKILL 64GB KIT DDR5 6800MHz CL34 Trident Z5 RGB Black VGA: N/A SSD SYSTEM: WD BLACK SN850X NVMe 1 TB SSD GAMES: WD BLACK SN850X NVMe 2 TB + Samsung 980 PRO 2TB PSU: ASUS ROG Thor 1200W KEYBOARD: Logitech G915 Lightspeed MOUSE: Razer Basilisk V3 35K SCREEN 1: LG OLED42C21 SCREEN 2: 27" MSI Optix MAG274QRF-QD CASE: PHANTEKS Enthoo Evolv X Matt White + 6x ARCTIC P14 PWM PST A-RGB OS: Windows 11 SPEAKERS: Mackie MR624 + Topping E50 HEADPHONES: Bezdrôtové slúchadlá Philips Fidelio L3
NAS: Synology DS920+
NAS: Synology DS920+
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Pri ich dizajne máš ešte potrebu pridať extra bedrovú opierku? Tvar, hĺbka?
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Zdravím, prešiel som posledných pár strán, ale nenašiel som nič rozumné pre moje požiadavky. Mal som asi 7 rokov Emagra X4, ktorá mi maximálne vyhovovala. Viete navrhnúť nejakú alternatívu? Keďže emagra mi umrela a jej "dočasná" náhrada (Alba Game) sa rozsypala totálne.
Potreboval by som posuvný sedák (ideálne nie sieťovina), výškovo nastaviteľné operadlo (sieťovina musí byť), opierka hlavy, nastaviteľné podrúčky, rozmerovo na 190cm a 150kg. Ideál ak sa dá niekde vyskúšať, ale nemám ilúzie, že by to bolo reálne, keďže som šiel pozrieť z KE do BA do kancelarskych a nemali nič moc. Cenovú predstavu nemám, ak by to bolo okolo 500€, tak super, ak to bude viac, tak to bude viac. Vďaka
Potreboval by som posuvný sedák (ideálne nie sieťovina), výškovo nastaviteľné operadlo (sieťovina musí byť), opierka hlavy, nastaviteľné podrúčky, rozmerovo na 190cm a 150kg. Ideál ak sa dá niekde vyskúšať, ale nemám ilúzie, že by to bolo reálne, keďže som šiel pozrieť z KE do BA do kancelarskych a nemali nič moc. Cenovú predstavu nemám, ak by to bolo okolo 500€, tak super, ak to bude viac, tak to bude viac. Vďaka
Spoiler: ukázať
Čo ti na nej umrelo? Ja som tiež riešil náhradu Emagry ale X5 ale potom na napadlo kontaktovať ich a vedia poslať konkrétne náhradné diely čo sa pokazia, vymenil som takto podrúčky a sedák (aj rovno zmenil roztrhaný sieťový za studenú penu, nemusí byť taký istý) a vyšlo to o dosť lacnejšie ako porovnateľná nová stolička.
Tiež mám otázku do éteru, potrebujem kúpiť stoličku dcére k PC, niečo ergonomické a ideálne aj farebne pekné pre ňu? Už ako pre dospelú, z detskej vyrástla, ideálne do 200€. Táto vyzerá fajn, aj cenovo, len je asi iba čierna:
https://www.zasobovac.sk/kancelarska-stolicka-betty
Tiež mám otázku do éteru, potrebujem kúpiť stoličku dcére k PC, niečo ergonomické a ideálne aj farebne pekné pre ňu? Už ako pre dospelú, z detskej vyrástla, ideálne do 200€. Táto vyzerá fajn, aj cenovo, len je asi iba čierna:
https://www.zasobovac.sk/kancelarska-stolicka-betty
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
https://www.ikea.com/sk/sk/p/styrspel-h ... -20522032/
túto si viacerí chválime
sám ju mám v tej fialovej, je pevná ako šľak aj po roku, nči som nemusel doťahovať, nič nevŕzga.
túto si viacerí chválime

To je tá čo bola v lete v akcii za skoro polovicu? Odrádza ma sieťovaný sedák, môj na Emagre sa začal trhať po asi 4 rokoch a to nemám ani 100kg, ale tak dcéra je "trošku" ľahšia. Ale tiež mi vadil keď som chcel sedieť "naširoko", nohy tlačili na pevný okraj namiesto mäkkého materiálu.
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Potom prípadne skusiť Markus https://www.ikea.com/sk/sk/p/markus-kan ... 0/#content vo svetlo sivej farbe neurazíwingo napísal: Po 31. Mar, 2025, 08:44 To je tá čo bola v lete v akcii za skoro polovicu? Odrádza ma sieťovaný sedák, môj na Emagre sa začal trhať po asi 4 rokoch a to nemám ani 100kg, ale tak dcéra je "trošku" ľahšia. Ale tiež mi vadil keď som chcel sedieť "naširoko", nohy tlačili na pevný okraj namiesto mäkkého materiálu.
Neurazi, za 130 ci kolko stala nedavno. Sklon operadla bol divny a molitan na sedaku je asi standad v tejto cenovke.
Z ikeyi odporucam napr. JÄRVFJÄLLET, kvalitna stolicka a po 2r sedenia s nimi nic nie je a to na nich niektori skacu pomaly s rozbehom.
Tiez boli za 199 s dph.
Z ikeyi odporucam napr. JÄRVFJÄLLET, kvalitna stolicka a po 2r sedenia s nimi nic nie je a to na nich niektori skacu pomaly s rozbehom.
Tiez boli za 199 s dph.
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
ale po hustom zdrazeni, mame doma tri po nejakych 139,- alebo tak. Urcite nie 199... dofrasa.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Markus má len molitan? Tak to potom bieda, hentá Betty čo som linkoval má studenú penu a celkovo vyzerá fajn, operadlo vyzerá že pružná sieťovina ale ešte zisťujem majú sa mi ozvať či to náhodou nebude obyčajná tkaná sieťka. Aj cena dobrá, jediný problém je že ju predávajú ako Ford model T, môžeš mať akúkoľvek farbu chceš, pokiaľ chceš čiernu