Kvalitne spracovaný film, páčil sa mi. Možno aj preto, lebo som nečakal nič extra
Mobo Asus PRIME B450 Plus CPU Ryzen 7 5800X3D (Noctua NH-U12S + dual fan Noctua NF-A12) GPU MSI GeForce RTX 3070 Ventus 3X RAM G.Skill Ripjaws V F4-4000C18D-32GVK SSD Silicon Power P34A80 CASE Lancool 205 PSU Corsair RM550x case cooling: exhaust 2x Noctua F12, in-take 2x Lian Li 120mm
Killer Elite
strasny narez tento film... nechapem to hodnotenie 65% ... za mna aspon 80..
Statham,s De Nirom super ... zral som film od zaciatku do konca... kto ma rad akcne tak urcite by toto nemal vynehat
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
Neskutocny film, paradny pribeh, pekne sceny a cely cas slzicky v ociach. Odporucam.
divný vkus, veď bolo odzačiatku jasné ako sa to skončí - priemer
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
Moneyball
dost dobry zivotopisny film z prostredia baseballu kde sa Pitt s jeho partakom snazi vysvetlit a ukazat aj ine chapanie baseballu a nie take ake maju oni uz 150 rokov ...
Povodne som myslel, ze to len tak pretrpim, lebo som si myslel, ze to je nejaka romanticka komedia podla nazvu. Ale musim povedat, film bola paradicka, napinave, plne nasilia a sexu. Uvidime ake budu dalsie pokracovania.
Ja som si dal Machete v HD .. Nemozem z Alby ... Videl som to v kine prvykrat a odvtedy uz 3x a je to super:). http://www.imdb.com/title/tt0985694/
8,5/10 u mna - nema to ziadnu umelecku hodnotu ale ako komedia je to super