Všeobecná diskusia
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
hmm no ti rodicia sa to dozvedia, ked sa na tom Ticu zabijes...teda ak nejake Tico potom najdu
ja neviem, kolko mas rokov a co ale vodicak mas, tak mas cez 18 uz, takze by ti mal byt tvoj zivot vzacny...vzacnejsi ako chodenie do skoly "autom"
Ja mam 20, auto nemam, chodim MHD v Prahe, ziadny problem...ano, auto by sa zislo na to, aby som si mohol pohodlnejsie nakupit, ale na nic ine. Truhlu si kupovat este nemienim, penazi na slusne auto by som mozno mal, ale rozhodne si nekupim auto, ked viem, ze ho moc nevyuzijem.
Nehovorim, ze si nemas kupit auto. Ak ho vyuzijes, tak si kup...ale si nekupuj truhlu...alebo mozno prezijes, ale dolames sa alebo co...a to tiez nie je dobre. Ja myslim, ze si to uvedomujes toto aj sam..takze by si to Tico mal prehodnotit. A ak si myslis, ze sa ti to nestane, ze budes jazdit neviemako zodpovedne alebo co...este stale su na ceste dalsi ludia, ktori casto moc zodpovedne nejazdia a nehody, to je nieco, co sa stava denne a pri kupe auta s tym musis pocitat, teda musis kupovat nejake bezpecne auto.
http://www.maxior.pl/film/144216/Crash_ ... vs_Audi_80
http://www.youtube.com/watch?v=MN3VwRvmA2Q
ja neviem, kolko mas rokov a co ale vodicak mas, tak mas cez 18 uz, takze by ti mal byt tvoj zivot vzacny...vzacnejsi ako chodenie do skoly "autom"
Ja mam 20, auto nemam, chodim MHD v Prahe, ziadny problem...ano, auto by sa zislo na to, aby som si mohol pohodlnejsie nakupit, ale na nic ine. Truhlu si kupovat este nemienim, penazi na slusne auto by som mozno mal, ale rozhodne si nekupim auto, ked viem, ze ho moc nevyuzijem.
Nehovorim, ze si nemas kupit auto. Ak ho vyuzijes, tak si kup...ale si nekupuj truhlu...alebo mozno prezijes, ale dolames sa alebo co...a to tiez nie je dobre. Ja myslim, ze si to uvedomujes toto aj sam..takze by si to Tico mal prehodnotit. A ak si myslis, ze sa ti to nestane, ze budes jazdit neviemako zodpovedne alebo co...este stale su na ceste dalsi ludia, ktori casto moc zodpovedne nejazdia a nehody, to je nieco, co sa stava denne a pri kupe auta s tym musis pocitat, teda musis kupovat nejake bezpecne auto.
http://www.maxior.pl/film/144216/Crash_ ... vs_Audi_80
http://www.youtube.com/watch?v=MN3VwRvmA2Q
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
ved ta mazda je pekna
2.5 V6 sa montujú do Xedos 9 toto je Xedos 6 troška menšie ale o to mršnejšie auto váži len 1250 kg čo je an taký sedan relatívne málo, má to císe iba "140 koní" ale dá sa na tom lietať hlavne nádherne bublanie 6 valca, pekne ťahá od spodu a výbava je luxusná a celkovo to auto je dokonalé len kebyže to nepapá 8 - 9 l bolo by fajn nieje problém jazdiť aj za 13 proste kto kúpi mazdu čaká iba jedno pôžitok z jazdy a to splňuje znamenitoHellAngel napísal:aha to som si nevsimol, osm myslel ze to ma ten 2,5l 24v 6V. ale aj tak velmi zachovaly kusok na svoj vek.
adad: ty si ten pripad cloveka co by sa mal naucit najprv mysliet a potom hovorit. Mozno to auto ma svoj vek a cena nie je vysoka, ale mozem ti povedat ze tieto stare japonce kolko krat este aj dnes preskocia co sa do kvality tyka dnesne auta. Ja som mal micka z 1994 a mal by som ho dodnes keby nebolo jedneho idiota. ako povedal bolek: dela machra a hajzlel ma na chodbe
Júl 189
August 406
September 1214
Október 1080
November 1271
December 1056
Január 946
Február 566
Marec 826
Apríl 650
Máj 442
Jún 371
Júl 307
August 325
September 338
Táto téma je dlhodobo najväčšou témou fóra pretaktovanie.sk, diskusie sa zúčastnilo presne 139 užívateľov ktorý za rok (Júl 2010 - Jún 2011) napísali 9017 príspevkov. Téma vznikla premenovaním pôvodnej témy "Ake mate auto?" v Máji 2010, počas Júna nevykazovala žiadnu aktivitu, a od Júla si drží pravidelný počet prispievateľov (niekedy aj cez 1000 príspevkov za mesiac). Za svoje aktívne pôsobenie pod novým menom mala 145 831 zobrazení, o 40 000 menej než najzobrazovanejšia téma Vtipy. Pomer zobrazenie / odpoveď je 13,60 (tj každé štrnáste zobrazenie je odpoveď do témy), vtipy majú 56,18 (čiže podstatne vyššiu).
Ďakujem
.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
macek:
snake: ratam ze si patricne hrdy na svoju najviac prispevkovu temu
co by som dal ja keby mi to papalo to co tebe ked budes mat priemer 11-12 litrov a 13 v zime tak potom napis do klubukebyže to nepapá 8 - 9 l bolo by fajn
snake: ratam ze si patricne hrdy na svoju najviac prispevkovu temu
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Snake: nie je zac
8-9l na stary 2l nie je zle... moje RIO 1.4l 97HP spapa 8l v meste 7 ked sa neponahlam a 9 ked ano ale na dialnici 140-150 zozerie len 6 a standardne "mimo mesto" okolo 5,5l
8-9l na stary 2l nie je zle... moje RIO 1.4l 97HP spapa 8l v meste 7 ked sa neponahlam a 9 ked ano ale na dialnici 140-150 zozerie len 6 a standardne "mimo mesto" okolo 5,5l
Odborník sa zas ozval, tentokrát na IRC
kapem[17:59] <adad> inac neviem co su vsetci z toho gtr mimo
[17:59] <adad> aj tak je nedotacave
.
jj ten motor je skvelý čo máš za auto keď sa ti 9 l zdá v pohode ? Na tej Rii môžem potvrdiť máme ten istý motor a tá spotreba je pomaličky zrovnateľná zo Xedosom samozrejme RIO je do mesta 8 litrov a Xedos má 8 mimo mesta a je to iné vozenie. A preto to aj tak zrovnávam lebo a RII jazdim viac menej iba mesto zo Xedosom do mesta len tak na machrovanie ale to si vie zapýtať aj 13 keď sa jaším
/mám v meste jedno GTR a je to nádherné vozítko a ten zvuk och hold 6 valec je šesť valec a ešte Made in JAPAN
/mám v meste jedno GTR a je to nádherné vozítko a ten zvuk och hold 6 valec je šesť valec a ešte Made in JAPAN
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
na 2l pindas na 9l/100km?
moja feldicka v meste zapyta 8l v pohode, a to je posrany 1.3 chrchel (mozno uz aj viac, toto je spred roka - dvoch ked si to otec pocital...) a to vek ak sa nemylim cca podobny ('97 vyroba ta moja)
moja feldicka v meste zapyta 8l v pohode, a to je posrany 1.3 chrchel (mozno uz aj viac, toto je spred roka - dvoch ked si to otec pocital...) a to vek ak sa nemylim cca podobny ('97 vyroba ta moja)
Steam: michalsveto
ale 9 litrov je mimo mesta v meste 10-11-12-13 ako sa podarí .... 7-8-9 mimo mesta priemer je ale okolo 9,5 litra
teraz som mal trasu 500 km a zhruba 42 litrov benzínu zmizlo
teraz som mal trasu 500 km a zhruba 42 litrov benzínu zmizlo
- landrower
- Pokročilý používateľ
no, podla hrubeho prepoctu by to, ak by to bol moj motor zvecseny, zralo ~12l, cize podla mna pohodicka )
ale zas, je pravda, malo to neni... ale podla mna, na taky motor, fajn
ale zas, je pravda, malo to neni... ale podla mna, na taky motor, fajn
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Hmm. Moj stary medved papa 9,7l/100km v BA v zapchach, takze sa budem tesitlandrower napísal:na 2l pindas na 9l/100km?
- landrower
- Pokročilý používateľ
veru tes sa pri takom aute (vek, vykon, objem) to je uctyhodna spotreba
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
mam dotaz: (netusim kde je manual k autu...)
CO SA "LEJE" do nadrzky z ktorej je napajany posilovac riadenia? (do stareho pezota 405)
Dik.
CO SA "LEJE" do nadrzky z ktorej je napajany posilovac riadenia? (do stareho pezota 405)
Dik.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent