Všeobecná diskusia
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
No v tom pripade je to vsak lepsie nechat na otca, on to zacvaka, Vy sa vyrovnate a do karty vodica nezapisu ani jednemu z Vas nic. Ak by Ta nabonzoval, rodinu to bude stat rovnako a Tebe neskor hrozi preskusanie a horsie veci. (aspon tak som pochopil clanok)
Tazko to zhodnotit. Myslienka tohoto systemu nieje uplne zla, no tych, co denne porusuju predpisy to srat nebude. Kto si moze dovolit novu X6 (alebo Audi S8 ) pusti zopar stoviek navyse a spokojne si jazdi dalej. Na druhej strane to mozno odradi zopar nevyzretych magorov. Otazkou len ostava, kam tieto radary umiestnia a ci to nebudu zneuzivat na sikanovanie beznych ludi. Takze v konecnom dosledku si myslim, ze v takejto podobe je to podla mna <>vina.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
nie je sa co cudovat. na otazku majitela kto soferoval vase vozidlo, bola odpoved : nemozem povedat lebo mi je to osoba blizka ... a tak nejako.
Vyriesili to jednoducho (ale im aj to trvalo), takto pokutu dostanu ci ho soferoval janko, ferko, jozko a nech si to uz vybavia dotycny medzi sebou.
Thief: no u zamestnavatelov je to jedno, kedze sa vedie kniha jazd tak je vzdy jasne ze kto dane auto soferoval. A firma nie je tvoj rodinny prislusnik ktori ta nebonzne. A prave keby sme sa mali rozist spolu zle tak este policajtovi poviem nech ti tu pokutu vyrubi co najvyzsiu.
Vyriesili to jednoducho (ale im aj to trvalo), takto pokutu dostanu ci ho soferoval janko, ferko, jozko a nech si to uz vybavia dotycny medzi sebou.
Thief: no u zamestnavatelov je to jedno, kedze sa vedie kniha jazd tak je vzdy jasne ze kto dane auto soferoval. A firma nie je tvoj rodinny prislusnik ktori ta nebonzne. A prave keby sme sa mali rozist spolu zle tak este policajtovi poviem nech ti tu pokutu vyrubi co najvyzsiu.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Pokuty sa udeluju presne podla sadzobnika, nic sa dalej nevysetruje ani neriesi. Vyhovorit sa da bud na osobu blizku alebo niekoho zo zahranicia, neviem jeho presnu adresu, bodka koniec.
Do mna ked naburali a usli z miesta nehody, tak policajti zistili, ze auto patri stavebnej firme, co bolo aj mojim stastim, pretoze firma si musi viest spominanu knihu jazd.
edit: http://natankuj.sme.sk/c/6110682/pribud ... nkcie.html tu je to trochu lepsie objasnene... ak sa to fakt nebude zneuzivat, tak som za, ved prax ukaze
Do mna ked naburali a usli z miesta nehody, tak policajti zistili, ze auto patri stavebnej firme, co bolo aj mojim stastim, pretoze firma si musi viest spominanu knihu jazd.
edit: http://natankuj.sme.sk/c/6110682/pribud ... nkcie.html tu je to trochu lepsie objasnene... ak sa to fakt nebude zneuzivat, tak som za, ved prax ukaze
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Asi sme sa nepochopili, tak inac. Predstav si, ze ti ukradnu auto a kym to zistis a nahlasis prejde trebarz den a naskoci tam zopar pokut. Mne sa nejedna o to kto s kym vyj... ale, ze to moze byt aj zloba a sanka dolu a tak podobne.
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
No co... hrali karty a mali v sebe nejake to pivko... jeden prehral tak to zbuchali pri pive...Krutibrko napísal:Neviem, či to dať sem, alebo do srandičiek, ale predsalen ide o predaj auta
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 8878_n.jpg
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
jasne stat sa moze, ale pokuta ti nepride hned na druhy den. Takze ked nahlasis kradez a oni zacnu vysetrovat tak zistia ze dane auto este v ten vecer porusilo dopravne predpisy. Povies ze si to nebol ty a ze si nedal auto nikomu do ruk a povedal by som ze je aspon aka taka stopa po zlodejoch. Nevidel by som to az tak tragicky. Len problem je ze zijeme zvratenej krajine kde je mozne vsetkoThief napísal:Asi sme sa nepochopili, tak inac. Predstav si, ze ti ukradnu auto a kym to zistis a nahlasis prejde trebarz den a naskoci tam zopar pokut. Mne sa nejedna o to kto s kym vyj... ale, ze to moze byt aj zloba a sanka dolu a tak podobne.
Mam tiez rad svoje auto a sere me, ak mi ho niekto oskre, ak ma niekto zablokuje a pod. ale toto je moc. Slepica sprosta, tu poslat zametat chodniky. Ja si skor myslim, ze prave pri takomto parkovani jej niekto "zakomplexovany" skorej oskre dvere.
Nový Čas kontaktoval aj silikónovú krásku, ktorá fotografiou
vôbec nebola zaskočená a vymenovala hneď tri argumenty, prečo je jej konanie normálne.
"No normálne, pretože nemienim, aby mi nejakí zakomplexovaní ľudia oškreli dvere."
"Za druhé
neexistuje žiadny zákon, aby som nemohla parkovať cez tri miesta."
"Za tretie mám
dlhé auto, čiže aj to je dôvod."
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
papku: ja by so sa nasral, zohnal nejakych kamosov zo starimi skodulami a normalne zaparkoval a zablokoval by som ju. A nech ju slahne tavu o zem.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
jaaaj jak by som jej pred auto mrdol moju feldu a nech sa aj posere a pekne si vyfotil situaciu nech ked ma oskre aj plati
to by som si uzil... co by tapa spravila...
to by som si uzil... co by tapa spravila...
Steam: michalsveto
jj, uplne by stacilo, ak by niekto zaparkoval este pred nu a uz odtial nevyleze, jaka bude posrana... furt si vravim, ze kazdemu sa vsetko zle raz vrati, ale mam pocit, ze sa toho asi nedozijem
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
poviem ti by spravila, ubuchala by auta dookola a vysla by. To video tu aj vari niekde je ze ako jedna zenska parkovala a vsetky auta dotlcene. Treba brat v uvahu ze to je slepaci mozog, ktora ma to auto ze roztiahla na srpavnom mieste nohy, kdezto ty na to auto musis makat a staras sa onho. Ona len znova roztiahne nohy, pouzije usta a ma nove.
ja skor vychadzam z toho, co povedala
Takze by tam ostala najskor bezradne cumet na auto a nevedela by sa pohnut."No normálne, pretože nemienim, aby mi nejakí zakomplexovaní ľudia oškreli dvere."