UA konflikt
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: UA konflikt
fuuuu Turecko sa silno zapojilo ! poslalo tri bednicky obväzov, či ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
len 2 bednicky, zato X Bayraktarov
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
ideal reklama svagrovi prezidenta. kiezby im turci ukazali ako sa neoplati na nato lod strielat
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
To sa nikdy nestane. A musia robiť aj s Rusmi biznys, iné im neostáva, 80% inflácia, do EU sa tak skoro určite nedostanú, musia byť chrumkavý na obidve strany.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
to finsko ma tam dost prekvapuje, vsak im posielale kadejake bojove transportery, plus su asi najhlasnejsie vystupujuca krajina proti rusakom, tu by som si dovolil trochu zapochybovat o tej statistike
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
niektora krajina co nechcela byt draftovana na "unwanted = not exactly friends" list to spravila tak ze darovala svoje tanky NATO a NATO darovalo tanky tam kde bolo treba. Nieco na tento sposob, nepamatam si presne.
Turecke Bajraktary : malo prispeli, to si ukrajinci cele komercne kupili. Nejake dva kusy ci tak nejak som zachytil co im velkodusne darovali, mozno neviem vsetko. Uplne zjavne si polodiktator nechce pohnevat diktatora... potrebuje jeho plyn (Turci nemaju vlastny v mori ?) a hlavne ma od neho zbrane. To je jeho historicky zavazok a problem.
Turecke Bajraktary : malo prispeli, to si ukrajinci cele komercne kupili. Nejake dva kusy ci tak nejak som zachytil co im velkodusne darovali, mozno neviem vsetko. Uplne zjavne si polodiktator nechce pohnevat diktatora... potrebuje jeho plyn (Turci nemaju vlastny v mori ?) a hlavne ma od neho zbrane. To je jeho historicky zavazok a problem.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
edit----Pietro sk napísal: ↑Ut 01. Nov, 2022, 22:57 https://www.aktuality.sk/clanok/tzD7lQf ... ch-zbrani/Mural in Warsaw of the first president of Chechnya, Dzhokhar Dudayev.
He declared Chechnya an independent state in 1991 but was killed by a Russian missile 5 years later.
The quote says “as long as we remember, we will live”. https://twitter.com/visegrad24/status/1 ... 9319773185
https://twitter.com/JBWarsaw/status/1586399180670517250
https://twitter.com/Maks_NAFO_FELLA/sta ... 2021921793 A US military plane "painted a penis" in the sky near a Russian airbase, La Repubblica.
A KC-135 Stratotanker refueling plane remained for almost two hours east of Cyprus on Tuesday, in front of the Syrian base of Tartus, a stronghold of Moscow.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
pondelok : vystupujeme z pšeničnej dohody
utorok : hej chalani to bola len taka sranda, okej ? Sme naspat v pšeničnej dohode
mna by zaujimalo co tam Turci zorganizovali, vraj sa vyjadrili ze tie lode preregistruju na svoju zastavu a teda ze to tympadom uz budu turecke lode (tento scenar mi zlahka nieco pripomina).
Asi potrebuju viac kamaratov v EU / NATO nez kamaratov s rublami ktori vojensky nepredstavuju ziadnu vyraznejsiu hrozbu - ak sa nemylim, Turci maju kvanta plynu v mori a uz existujuce rury do Europy (z Azerbajdzanu sa do Europy ide cez Turecko) a v tom istom mori je aj smradľavá žbrnda ropou nazyvana. Kedze lyra ako peniaze skoncila, zrejme by sa im prudko hodilo nejake clenstvo v eure...
utorok : hej chalani to bola len taka sranda, okej ? Sme naspat v pšeničnej dohode
mna by zaujimalo co tam Turci zorganizovali, vraj sa vyjadrili ze tie lode preregistruju na svoju zastavu a teda ze to tympadom uz budu turecke lode (tento scenar mi zlahka nieco pripomina).
Asi potrebuju viac kamaratov v EU / NATO nez kamaratov s rublami ktori vojensky nepredstavuju ziadnu vyraznejsiu hrozbu - ak sa nemylim, Turci maju kvanta plynu v mori a uz existujuce rury do Europy (z Azerbajdzanu sa do Europy ide cez Turecko) a v tom istom mori je aj smradľavá žbrnda ropou nazyvana. Kedze lyra ako peniaze skoncila, zrejme by sa im prudko hodilo nejake clenstvo v eure...
-
- Pokročilý používateľ
https://www.novinky.cz/clanek/valka-na- ... t-40413669
uz aky si sikmac dosiel zobrat sibir. nech si voloda uzije z vlastnej medicinky a neake to referendum cinania radi spravia
uz aky si sikmac dosiel zobrat sibir. nech si voloda uzije z vlastnej medicinky a neake to referendum cinania radi spravia
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
na jednej strane je velmi dobre, ze sa Cina ku tomuto takto stavia. Na druhej strane vidim v Cine podstatne silnejsieho nepriatela ako je Rusko. Tu ani nejde tak o armadu, ale o mozny ekonomicky kolabs, ktory vie Cina vyvolat. Pekne to bolo aj teraz vidiet ked bola Corona a v Cine sa obedzila vyroba cipov.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Nedostatok cipov nenastal kvoli tomu ze cina obmedzila ich vyrobu.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Hell: jedine ak pod Cinou mas na mysli Taiwan, ale aj tak bol maximálne 1t výpadok. Nedostatok nastal z dôvodu viacerých faktorov, ale v skratke klesla v 2020 kapacita výroby celosvetovo (vypadok fabov, rekonštrukcia, ...) a zároveň prudko (asi +20%) sa zvýšil dopyt po rozličných cipoch.
FVE 12.45 kWp V/Z
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
no jo, cipiky neboli najlepsi priklad. Vypadlo toho vela globalne, ale stopnutie vyroby v Cine, v pripadnom konflikte by sme asi podstatne viacej pocitili ako teraz pri Rusku
Inac pri Rusku okrem Bieloruska a toho bradateho tajtrlika este kto ostal?
Inac pri Rusku okrem Bieloruska a toho bradateho tajtrlika este kto ostal?
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Pokročilý používateľ
Eritrea, horna Korea, polovicka Afriky vratane Juznej Afriky
-
- Pokročilý používateľ
https://mobile.twitter.com/TpyxaNews/st ... 9620935680
vie to niekto prelozit co splieta dedulo?turbo vie ten rynavy jazyk ruski
vie to niekto prelozit co splieta dedulo?turbo vie ten rynavy jazyk ruski
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook