mp3turbo napísal: ↑Ne 04. Sep, 2022, 20:40
mne pride ze to dava zmysel. Nove stoja OD 160,-eur vyssie : dva eshopy ktore maju cenovku 140,- za kus samozrejme tovar nemaju, neexistuje.
Takze sa bavime 4x 160,- eur nove versus toto tu. Fakt je to HOLY NEzmysel ? Mne to pride ako velmi vyznamny zmysel... Je to prakticky POLOVICA !!
Pišta pozor na tu 94ku - mozes mat hmotnostny index 94 na R17 aute ??
Rozhodne je to nezmysel. Ako tu bolo povedane, predajca nieje Ferko z vedlajsej dediny, ak by neboli stare, DOT by uviedol alebo odfotil. Zimne gumy, ak boli na aute niekolko rokov, je absolutne nevhodne kupovat. Tu nejde o hlbku dezenu ako na letnych, ale o vlastnosti ktore starnutim tieto pneumatiky stracaju.
Radsej DOT2022 lacnejsie pneu ako premiovky stare bohviekolko rokov.
nezmysel je tak akurat sa tu o tom bavit, pritom staci zavolat co je tam za dot
ak bude brat nove podla cely z heureky aj tak mu moze prist xrocna guma, lebo bola `dobre` skladovana ale to uz asi nebude holy nezmysel lebo je nova
1. Tie Alpin 5 su nic moc pneumatiky. Na snehu su cele zle. By som povedal ze este aj crossclimate mali viacej trakcie. Na vode a suchu ale boli fajn.
Ak ich neplanujes prevadzkovat vyhradne niekde v meste kde je sneh 2dni do roka, tak sa im vyhni. Ak michelin tak treba pozerat az alpin 6 alebo pilot Alpin 5.
SKiLEX napísal: ↑Ne 04. Sep, 2022, 23:20
1. Tie Alpin 5 su nic moc pneumatiky. Na snehu su cele zle. By som povedal ze este aj crossclimate mali viacej trakcie. Na vode a suchu ale boli fajn.
Ak ich neplanujes prevadzkovat vyhradne niekde v meste kde je sneh 2dni do roka, tak sa im vyhni. Ak michelin tak treba pozerat az alpin 6 alebo pilot Alpin 5.
Tak uz ked su alpin 5 nic moc pneumatiky, tak neviem ktore su akoze tebe dobre. Tie gumy aj 6 rocne drzali tak, ze sa inym vyrobcom nesnivalo. A bolo jedno ci sneh dialnica, mokro alebo suchy zimny zasoleny prach na ceste. Za sucha som z nich spravil salat na jahodnej ale drzali dobre ( na zimnu gumu).
Stefan DOT tam bude starsi kedze uz su apline 6
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
Hovorim, sucho, voda, mokro, zasoleny prach... tam boli fajn. A tiez z nich pomaly ubuda vzorok. Na snehu su zle rovnako ako ich predchodca alpin A4, tam si mozu podat ruku tak s polaris 3 alebo mp92.
Kolem a kolem, viac by na nu sedelo oznacenie celorocna ako zimna.
SKiLEX napísal: ↑Po 05. Sep, 2022, 10:10
A boli to alpin 5, alebo pilot alpin 5?
Hovorim, sucho, voda, mokro, zasoleny prach... tam boli fajn. A tiez z nich pomaly ubuda vzorok. Na snehu su zle rovnako ako ich predchodca alpin A4, tam si mozu podat ruku tak s polaris 3 alebo mp92.
Kolem a kolem, viac by na nu sedelo oznacenie celorocna ako zimna.
Boli to alpin5 mozno aj alpin4... mal som ich na swifte aj subaru. Specialne so swiftom som siel zo 5 rokov dozadu na stedry den v noci cez pol slovenska, celu cestu padal na dialnici cerstvy sneh predbiehal som odhrnace, proste mensia kalamita a drzalo to paradne a relativne bezpecne som vedel ist okolo 100km/h.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
Presne tak, pokiaľ nemáš niekoľko mesiacov vkuse napadnutý meter snehu tak budú super. Akurát sa veľmi neoplatí šetriť z tie lacnejšie z ponuky sú dosť odpad.