Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
to musel byt bordel
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
ach ten poliak nemal chybu typicke proste
Steam: michalsveto
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Uz bol aj vacsi ale po dnesku som pevne rozhodnuty ze odvetranie vyriesim cca 50 cm hadickou dakde do prdele a otvor v sani zaslepim.Papek napísal:to musel byt bordel
Aky chuj vymyslel aby mi turbo tahalo olej z odvetrania motora,ako keby nestacilo posrane EGR...
No ty si velky chytrak, vyvedies hadicu dakam doprdele ale to ze tam je striedavo podtlak a pretlak to ignorujes. Ked tam mas vela oleja tak tomu skus menej nakladat, menej volnobehu, a ak aj tak, daj si doporiadku motor. Co myslis preco si kazdy robi tzv oil catch tank a nevyvedie to dakam doprdele? Ale sak robte jak myslite, su to vase auta, sami ste si na nich zarobili, lrn budte opatrni pri citani roznych rad od internetovych expertov co maju nacitany obsah ucebnic strednych skol
.
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Cakal som to od teba Snake
Ale neboj mam objednany - http://www.ebay.com/itm/Quality-Aluminu ... 335ceb88ee
Predtym by som rad vycistil sanie a EGR,ale v tejto zime sa mi moc nechce
Nakladat jej nenakladame a dlhe volnobehy taktiez nepozna,problem bude podla vsetkeho v kruzkoch,najlepsie by ju bolo prekruzkovat ale na to moze rovno zabudnut,este polroka vydrzi a bude V70 D5
Akurat dnes ju mame pol roka - 6 mesiacov - 8719km - 670l nafty
Ale neboj mam objednany - http://www.ebay.com/itm/Quality-Aluminu ... 335ceb88ee
Predtym by som rad vycistil sanie a EGR,ale v tejto zime sa mi moc nechce
Nakladat jej nenakladame a dlhe volnobehy taktiez nepozna,problem bude podla vsetkeho v kruzkoch,najlepsie by ju bolo prekruzkovat ale na to moze rovno zabudnut,este polroka vydrzi a bude V70 D5
Akurat dnes ju mame pol roka - 6 mesiacov - 8719km - 670l nafty
Ok, dám trocha OT.
Dnes som si kúpil svoje prvé presúvadlo. Stálo ma to 800 očí. Za to som dostal:
Daewoo Nexia, vyrobené '96, kúpené na konci '97
1,5l, GLE 55kW
95500 km (!)
garážované, pravidelne servisované
posilňovač, elektrika okien etc.
letné plus zimné gumy
bez korózie (info aj od servismana ktorý to mal pod palcom dlhé roky)
Odjazdil som na tom úvodných cca 70 - 80km, bez jediného problému či náznaku problému.
Inak, bola to kúpa ako z učebnice nákupu jazdeného vozidla - prvý majiteľ, pedant, dôchodca, učiteľ. S každou aj maličkosťou bežal do servisu, kilometre sú reálne (čo pri takom veku je až neuveriteľné). Auto bez korózie, slušná výbava, k tomu takmer nové zimné pneu. Funguje na tom v podstate každá maličkosť, napr. aj osvetlenie kufra a pod.
Nasledovať bude nahodenie zimných pneu, nová poistka, prehlásenie, ku koncu mesiaca STK.
Mám to na vozenie do roboty. Uvidíme čo to dá...
Dnes som si kúpil svoje prvé presúvadlo. Stálo ma to 800 očí. Za to som dostal:
Daewoo Nexia, vyrobené '96, kúpené na konci '97
1,5l, GLE 55kW
95500 km (!)
garážované, pravidelne servisované
posilňovač, elektrika okien etc.
letné plus zimné gumy
bez korózie (info aj od servismana ktorý to mal pod palcom dlhé roky)
Odjazdil som na tom úvodných cca 70 - 80km, bez jediného problému či náznaku problému.
Inak, bola to kúpa ako z učebnice nákupu jazdeného vozidla - prvý majiteľ, pedant, dôchodca, učiteľ. S každou aj maličkosťou bežal do servisu, kilometre sú reálne (čo pri takom veku je až neuveriteľné). Auto bez korózie, slušná výbava, k tomu takmer nové zimné pneu. Funguje na tom v podstate každá maličkosť, napr. aj osvetlenie kufra a pod.
Nasledovať bude nahodenie zimných pneu, nová poistka, prehlásenie, ku koncu mesiaca STK.
Mám to na vozenie do roboty. Uvidíme čo to dá...
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
Gratulujem
P.S: Poklepem na kapotu ked ťa uvidím v meste..
P.S: Poklepem na kapotu ked ťa uvidím v meste..
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
super kupa, za tie prachy sa uz lepsie neda asi
tak nech sluzi
tak nech sluzi
Steam: michalsveto
"varila mysicka kasicku, tomu dala, tomu dala, gudasa o kilometre odrbala" no neva, podstatne je, ako ide motorGudas napísal: 95500 km (!)
.
Toto je jeden z mála prípadov, keď kilometre zrejme sedia. Vyzeralo to moc dobre, neveril som tomu sám.Snake napísal:"varila mysicka kasicku, tomu dala, tomu dala, gudasa o kilometre odrbala" no neva, podstatne je, ako ide motorGudas napísal: 95500 km (!)
Ale riekanka pekná
btw, v ponuke bazárov, resp. na nete to nikde nebolo zavesené. Mám taký dojem, že pánko ani nemal nejak jasnú redstavu, koľko si za to môže pýtať.
Dones hocijaky VAG a bude mat tolko kilometrov kolko chces, aj takeho majitela akeho chces, bude servisovane tam kde chces .
Ale vravim, ak je v dobrom stave
Ale vravim, ak je v dobrom stave
.
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Snake parti to autickarskej mafy z okolia GA, ze?
A co ja viem? Ja len hovorim nech sa netesi z tych ciselok pod budikmi
.
Veď práve že je, na tie km uveriteľné. Viem že dnes stáča každý, len tohoto som sa chytil preto, lebo to bolo echo od (dôveryhodného) servisáka, ktorý to auto poznal. Že do toho pôjdu prachy je jasné, ale do ktorého nie?
Ja som bol u majiteľa osobne.
No veď som zvedavý ako to pôjde, vravím, zatiaľ bez nejakých zjavných náznakov chystajúcich sa problémov. Plánujem to po všetkých birokraciách dať komplet prezrieť a nechať preventívne vymeniť tie "načaté" veci. Ale hlavne ide o to, že za tie prachy mi toho nebude tak ľúto ak kdesi šuchcnem a pod.
Ja som bol u majiteľa osobne.
No veď som zvedavý ako to pôjde, vravím, zatiaľ bez nejakých zjavných náznakov chystajúcich sa problémov. Plánujem to po všetkých birokraciách dať komplet prezrieť a nechať preventívne vymeniť tie "načaté" veci. Ale hlavne ide o to, že za tie prachy mi toho nebude tak ľúto ak kdesi šuchcnem a pod.