Andrew007 napísal:Geralt napísal:tak mne to nepride teda vela, niekto dava 2, niekto 3 (ratam tam aj aminace samozrejme), ja davam radsej viac a rastie to, nech kazdy robi ako mu to slape ..nevravim, niekedy to môze byt menej, ale cca tie 3g sa snazim drzat, ked makam, teraz na dovolenke to bolo ledva 2g, ale tak tam som dokopy nic nerobil
Mozem sa Ta spytat ako to docielis resp. pokial cerpas len z cisteho jedla, neratajme davku proteinu cca 20g...
no tak napr. treningovy den (co je v podstate kazdy, lebo aj ked mam volny den, tak rano idem 100 brusakov na lacno + ak je poobede cas, tak hodinu kardio do 140 tepov):
- 6g bcaa tablety na lacno
- 30g protaku (whey izolat)
- 20g (nizkotucny jogurt)
- 20g (cottage cheese)
- 40g (hoväzdie/kuracina/morcacie)
- 20g (cottage cheese)
- 15g (proteinova tycinka)
- 8g bcca pred treningom + 5-10g glutaminu + 15-20g bcca v prasku ako napoj pocac treningu
- 30-40g protaku (whey izolat) po treingu + 5-10g glutaminu (obcas do 5g bcca tablety)
- vecera je rôzna, tam sa to snazim drzat na cca 30g protaku v jedle (väcsinou sa vyhnem mliecnym vyrobkom, mam ich pocas dna az az)
- tesne pred spanim do 5g bcaa tablety + 20-30g caseinu
(vsetko je to len podiel g proteinu na davku jedla, nie kolko g toho jedla treba zjest
)
zaklad je cca 6 mensich porcii jedal (obed davam väcsinou väcsi), nema zmysel to prehanat na porciu, telo to nema sancu vyuzit
samozrejme musite tam davat primerane mnozstvo sacharidov (ryza, zemiaky, ovsene vlocky atd. atd.) aby ste mali energiu (a vynechat sladke vody a blbosti, dajte si radsej dzus, ked uz musite nieco sladke), no neprehanajte to, ja idem radsej pod bazal, ako cez... ked nevladzem, drbnem tam rychlo ovocie, nech to slape a potom v dalsom jedle pridam trochu viac sacharidov... toto fitnes celkovo je dost o tom, aku mate disciplinu a ako rozumiete vlastnemu telu, neda sa to robit tak, ze idem presne podla nejakeho vymysleneho jedalnicka, ked telo potrebuje viac, tak to tam treba poslat, resp. naopak, ak vidite, ze ste z tych davok protaku zosraty, kruti vam creva, tak to prehanate... proste aby ste sa citili dobre, ale neboli prezraty, alebo hladny (hladny myslim naozaj hladny, nie ze len mate chut na nieco
)