Posilnovanie

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
Andrew007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14

Re: Posilnovanie

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Geralt napísal:tak mne to nepride teda vela, niekto dava 2, niekto 3 (ratam tam aj aminace samozrejme), ja davam radsej viac a rastie to, nech kazdy robi ako mu to slape ..nevravim, niekedy to môze byt menej, ale cca tie 3g sa snazim drzat, ked makam, teraz na dovolenke to bolo ledva 2g, ale tak tam som dokopy nic nerobil

Mozem sa Ta spytat ako to docielis resp. pokial cerpas len z cisteho jedla, neratajme davku proteinu cca 20g...
5800X3D - ROG strix B550-A gaming - 4090 GS - Corsair 32/3600 - 970 evo 1TB - Corsair RM850 - Dell 2716DG 2K/144 / Dell Gaming G3223Q 4K/120
ANONYM_a7

Príspevok od používateľa ANONYM_a7 »

No veď žere :D Ale nie hocičo hocikedy :)

Sacharidové vlny som práve nasadil + zistil som že mám akútny nedostatok proteínov a tak som sa ako debil pripravil o dáke tie svaly :facepalm: - každopádne už poctivo dopĺňam a začína to naberať správne obrátky. Sám som zvedavý či sa mi podarí do 3ch mesiacov dostať aspoň pod 100kg (teraz mam 105kg) samozrejme bez straty svalovej hmoty :)
Andrew007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru

To mi je jasne ze vela papa :) ale je rozdiel zrat a rozumne sa stravovat. U mna to dneska vyzeralo nasledovne : ráno tuniak, 2 celozrnne peciva, na svacinu banan, obed ryza a kuracia maso, poobede bananik, teraz balik cottageu, o siestej trening . Dnes bez davky proteinu praskovou formou, vecer po treningu .
5800X3D - ROG strix B550-A gaming - 4090 GS - Corsair 32/3600 - 970 evo 1TB - Corsair RM850 - Dell 2716DG 2K/144 / Dell Gaming G3223Q 4K/120
LordKJ
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49

Príspevok od používateľa LordKJ »

a ja som mal rano prazenicu, a poobede [ved ziadny obed nebol, tak to nebolo poobede :D] zopar chlebov s nutellou ... well zdrava strava... alebo mozno nie :D
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Andrew007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru

Ono dodrzat pocas pracovneho dna sa to da ked su inde myslienky, ale dodrzat to doma pocas vikendu ked som vonku to chce teda zabrat. ( kebab, langose, zmrzlina, whatever ).
ANONYM_a7

keby sa dalo to fit jedlo kupovat vo fastfoodoch v ako takej kvalite riadne by na tom zarobili :) Vela ludi riesi fit a dost to chýba (hlavne v menších mestách)
ANONYM_a2

Príspevok od používateľa ANONYM_a2 »

Andrew007 napísal:
Geralt napísal:tak mne to nepride teda vela, niekto dava 2, niekto 3 (ratam tam aj aminace samozrejme), ja davam radsej viac a rastie to, nech kazdy robi ako mu to slape ..nevravim, niekedy to môze byt menej, ale cca tie 3g sa snazim drzat, ked makam, teraz na dovolenke to bolo ledva 2g, ale tak tam som dokopy nic nerobil

Mozem sa Ta spytat ako to docielis resp. pokial cerpas len z cisteho jedla, neratajme davku proteinu cca 20g...
no tak napr. treningovy den (co je v podstate kazdy, lebo aj ked mam volny den, tak rano idem 100 brusakov na lacno + ak je poobede cas, tak hodinu kardio do 140 tepov):
- 6g bcaa tablety na lacno
- 30g protaku (whey izolat)
- 20g (nizkotucny jogurt)
- 20g (cottage cheese)
- 40g (hoväzdie/kuracina/morcacie)
- 20g (cottage cheese)
- 15g (proteinova tycinka)
- 8g bcca pred treningom + 5-10g glutaminu + 15-20g bcca v prasku ako napoj pocac treningu
- 30-40g protaku (whey izolat) po treingu + 5-10g glutaminu (obcas do 5g bcca tablety)
- vecera je rôzna, tam sa to snazim drzat na cca 30g protaku v jedle (väcsinou sa vyhnem mliecnym vyrobkom, mam ich pocas dna az az)
- tesne pred spanim do 5g bcaa tablety + 20-30g caseinu
(vsetko je to len podiel g proteinu na davku jedla, nie kolko g toho jedla treba zjest :) )
zaklad je cca 6 mensich porcii jedal (obed davam väcsinou väcsi), nema zmysel to prehanat na porciu, telo to nema sancu vyuzit

samozrejme musite tam davat primerane mnozstvo sacharidov (ryza, zemiaky, ovsene vlocky atd. atd.) aby ste mali energiu (a vynechat sladke vody a blbosti, dajte si radsej dzus, ked uz musite nieco sladke), no neprehanajte to, ja idem radsej pod bazal, ako cez... ked nevladzem, drbnem tam rychlo ovocie, nech to slape a potom v dalsom jedle pridam trochu viac sacharidov... toto fitnes celkovo je dost o tom, aku mate disciplinu a ako rozumiete vlastnemu telu, neda sa to robit tak, ze idem presne podla nejakeho vymysleneho jedalnicka, ked telo potrebuje viac, tak to tam treba poslat, resp. naopak, ak vidite, ze ste z tych davok protaku zosraty, kruti vam creva, tak to prehanate... proste aby ste sa citili dobre, ale neboli prezraty, alebo hladny (hladny myslim naozaj hladny, nie ze len mate chut na nieco :) )
Sphyn0x
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53

Príspevok od používateľa Sphyn0x »

Aj tak si myslím ze je to zbytocne vela, nad 2 by som nesiel, len trapis pecienku. Ale ked mas love tak zer :D Kolko vazis inac?
///
Spoiler: ukázať
Intel Core i5-750@4214.03 MHz | Noctua NH-D14 | Asus Sabertooth 55i | Asus Radeon HD5870 | Kingston 2x2GB HyperX 1600MHz | Samsung SpinPoint F3 1TB | Enermax MODU87+ 600W Gold | Windows 7 Ultimate x64 SP1 | Lancool DragonLord PC-K62 | Samsung P2450H | Razer DeathAdder Black Edition | Roccat Arvo | AKG K242 HD | Vsonic GR06
ANONYM_a7

6G BCAA rano na lacno ma aky zmysel? Nerýpem pýtam sa ja dávam 3 pred 3 po treningu + po tereningu este zabijem do 10/20 min 25-50g protaku podla toho ako moc budem moct v dany den zrat. Rozmyslal som zeby som ten protak v pripade 50G po treningu dako rozumnejsie rozdelil? Co vy na to?
ANONYM_a2

Príspevok od používateľa ANONYM_a2 »

Sphyn0x - teraz je to okolo 84kg (minimum tuku) a cieľ je o pár rokov tých 100kg (páči sa mi forma Martina Mestera, je podobne vysoký ako ja, takže tých 100kg s minimom tuku by bola pecka)

broslo - no to dávam hneď ako otvorím oči a tak si dám ešte pol hoďku spánku, potom idem tie brušáky na lačno, prípadne nejaké to kardio... a je to preto, lebo telo si počas noci potiahlo živiny z toho čo si večer zjedol a ráno potrebuje doplniť, inak si to potiahne zo svalov, no a keďže dať si 350ml proteinového shake-u a potom robiť brušáky nie je veľmi dobrý nápad, tak to robím takto a potom keď docvičím, tak dám shake a keď dorazím do práce dávam cottage, alebo nízkotučný jogurt s vločkami

a čo sa toho proťáku po tréningu týka, tak tam podľa môjho názoru (založenom na názoroch celkom vkľude ľudí ako ja napr. Dorian Yates) úplne stačí 30g
ANONYM_a7

mas recht diki ;)
jergus
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa jergus »

Broslowski napísal:6G BCAA rano na lacno ma aky zmysel? Nerýpem pýtam sa ja dávam 3 pred 3 po treningu + po tereningu este zabijem do 10/20 min 25-50g protaku podla toho ako moc budem moct v dany den zrat. Rozmyslal som zeby som ten protak v pripade 50G po treningu dako rozumnejsie rozdelil? Co vy na to?
brat akekolvek aminokyseliny mimo striktnej nizko sacharidovej diety je LEN splachovanie penazi do kanala
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
ANONYM_a7

No a skus to nejak aj rozviest :)
M1ch4l
VIP
VIP
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa M1ch4l »

zdravicko

chcel by som si kupit body composition monitor, viete nejaky poradit? Cena nie je nejak extra podstatna, ale zasa pohybujme sa v rozumnych cislach, takze do 4000 KC

Rozmyslam OMRON BF-511 https://www.alza.cz/omron-monitor-sklad ... 275525.htm
alebo Beurer BF-100 https://www.alza.cz/beurer-bf-100-d299073.htm

Omron je nejak klinicky overeny a pri meraniach je udavana ich presnost, co je velka vyhoda
BF-100 vie naviac merat vodu, avsak nema udavanu presnost, co je problem. Taktiez cena je podstatne vyssia.
Pripadne som otvoreny aj inym navrhom. Inak, mam s tym ist do nakupnej poradne?
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
CPU 7800 X3D + DeepCool AK620; MB ROG Strix B650E-E; RAM G.Skill 32GB 6000CL30; GPU 7900XT Pulse; OS SSD 980 Pro 1TB; Storage SN850X 2TB, 860 QVO 2TB; PSU ROG Strix 850W Aura; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Razer Huntsman V2 (red linear), Razer Basilisk V3 Pro + Razer Destructor 2, Blue Snowball
jergus
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa jergus »

Broslowski napísal:No a skus to nejak aj rozviest :)
osobne som skusal v mimosutaznom obdobi kedy je dostatok energie zo stravy davat 100g komplexnych aminokyselin v tekutej forme a 30g BCAA taktiez v tekutej forme, isiel som tak denno denne po dobu 5 mesiacov a nemalo to ziadny vyrazny vplyv ani na regeneraciu, ani na svalove prirastky, ani na podiel tuku ani na nic. taktiez prepchavanie sa bielkovinami je len vyroba draheho šťania, vsetko nad 2g ti telo nedokaze spracovat, vsetko sa vylucuje potom a mocom a paradne to smrdi. skusal som sa prepchavat aj bielkovinami, 1kg masa denne, k tomu nejake vajicka, dva protaky, celkovo to bolo cez 3g bielkovin na den, taktiez nulovy efekt.

pseudotreneri co rozsiruju taketo informacie ze treba vela vela to vacsinou prebrali z americkych stranok, lenze v amerike pri prvej navsteve fitka uz ma dany cvicenec v riti napichane 4 litre testosteronu a liter inzulinu
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil

Návrat na "Debata o všetkom"