Na strednej... tych par korun vratili ked si urobil na 1.x ... tusim 500,- KCS ?!?Papek napísal:tipujem, ze este na vojne
Všeobecná diskusia
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
mna vysiel 400 eur, 3 roky dozadu
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
co ja viem, co to tam vsetko mam som sa dotoho nepozrel odkedy to mam, no klasicky som si chcel robit papiere len na auto, takze asi len B, ale viem, ze ti tam nieco este pridaju..no musel by som sa nato pozriet, co sa mi nechce
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
to tam pridaju B1 a AM, a ja robim este aj A<25kW (preto +250)
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Papek, ja som si pre vodicak dosiel na motorke a teta za okienkom kukala ze WTF?Papek napísal:gratulujem tych par dni uz vydrz, aj ked poznam ten pocit, ked by som najradsej uzaj sadol do auta a niekam isiel
my sme na kurze mali jedneho, co si robil vodicak na motorku a chodil tam na motorkeqq6600 napísal:Papek, ja som si pre vodicak dosiel na motorke a teta za okienkom kukala ze WTF?
inak neviem, ako je to teraz, ale ja som dostal taky papier, vdaka ktoremu som mohol jazdit, kym mi nevydali vodicak
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- landrower
- Pokročilý používateľ
ten papier sa dava aj teraz, len ta s nim nesmu chytit je to za 20 ze nemas pri sebe vodicak potom...
a vraj su dost velke problemy ked s tym havarujes...
a vraj su dost velke problemy ked s tym havarujes...
Ak sa dobre pamatam tak za 8000Sk + asi 1500Sk za kolky za plne A a B a vodicak som mal na pockanie, den pred 18kou kedze som ako vodic isiel do Holandska na preteky to uz ale mame 13+ rokov...
Najlepsia bola skuska na motorku
Akurat zacalo liat, policajt na mna pozera... jazdil si uz na motorke? ja ze hej... on ze na akej? ja ze na pioniery, na babete, na simsone, na 125ke, 250ke a 350ke... policajt na to, dobre teda ideme na auto nebudeme predsa moknut
Akurat zacalo liat, policajt na mna pozera... jazdil si uz na motorke? ja ze hej... on ze na akej? ja ze na pioniery, na babete, na simsone, na 125ke, 250ke a 350ke... policajt na to, dobre teda ideme na auto nebudeme predsa moknut
kto pojde tankovat v cechach, tak sa nemusis zaoberat benzinom: benzina verva 100,lancer bol lenivejsi jak sa 95 shell v power.
zaujimave ze verva 100 he lacnejsia ako 95 swp
zaujimave ze verva 100 he lacnejsia ako 95 swp
tiez som to mal podobne, boli dvaja policajti a len jeden z nich mohol robit skusky na motorky, ale ten sa dakde zabudol, tak som isiel s tym druhym, on sa len opytal instruktora ci viem chodit, presiel som kusok a policajt isiel inym smeromZoranICS napísal:Ak sa dobre pamatam tak za 8000Sk + asi 1500Sk za kolky za plne A a B a vodicak som mal na pockanie, den pred 18kou kedze som ako vodic isiel do Holandska na preteky to uz ale mame 13+ rokov...
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Timeshifter napísal:Toto je hlavne fail tých "inteligentných" novinárov, čo to testovali. Ale vieš, títo hviezdni žurnalisti musia strúhať frajerov, inak by ich nikto nečítal.
Tá technológia je robená tak, aby ti napr. pri protisvetle, vysokej tráve alebo pri povievajúcom igelitovom vrecku, či padajúcich listoch nebrzdila na každých 15 cm - si predstav, že ideš po diaľnici, zafúka vietor a akurát na senzor tohoto-tu ti privanie nejaký list zo stromu, alebo ho ošplechne nejaké blato z mláky popri ceste - nebol by si rád aby ti to auto začalo jak retardované samo od seba brzdiť. Nemôžeš od toho očakávať výkony ako od terminátorov. Mierené je to hlavne na retardovaných bezohľadných vodičov, čo pri jazde v meste nepozerajú na cestu, ale na mobil.
Predpokladám, že to funguje tak, že detekuje objekty pred autom a ak niektorí z objektov skríži cestu, tak vtedy reaguje... Tá technológia musí tie dané objekty vidieť aspoň pár (typujem minimálne 10) metrov dopredu, pričom objekty, ktorý idú popri aute, alebo sa vynoria zboku bežiac pred autom (no povedzte mi, kedy sa takéto nehody stanú v skutočnosti, že niekto vybehne zboku auta pred neho?), skôr identifikuje ako nejakú chybu senzorov/nečistotu. Som si istý, že by to lepšie dopadlo pri klasickej situácii, keď deti stoja na prechode, a zrazu ti tam jedno z nich vbehne pred auto.
//EDIT: Ďalšia vec je - Predstavte si situáciu, že stojíte na seafóroch a pred vami je cyklista. Dostanete zelenú a rozbiehate sa, ale to auto by detekovalo cyklistu ako prekážku a zastavilo by... Hmm, nepraktické. Na takéto veci Volvo má systém, ktorý pri detkecii zrážky automaticky zastaví - možno pri nízkych rýchlostiach, kde sa očakáva, že zrážka s chodcom bude mať za následok max nejaké modriny + vykĺbený členok + rozbitý nárazník, tak sa skôr spoliehajú na to, že pri zrážke to auto okamžite zastaví. Vďaka tomu nemusí ten systém City Safety detekovať prekážky v takýchto prípadoch, a tým obmedzí možnosť chybného vyhodnotenia situácie.
to s tym chodcom je dobre zdovodnene.... auto ma isty system ktory ma zabranit zrazke s cudzim autom atd.. nevedel som aky link tam je, ale toto sa stalo ked Volvno predvadzalo ten system ochrany pred zrazkou...
http://www.youtube.com/watch?v=aNi17YLnZpg
To je o inom
- Timeshifter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 30. Júl, 2007, 08:00
To video som videl, Volvo sa tam znemožnilo asi najviac, ako sa v danom okamyhu dalo
Práve to ukazuje, v akých plienkach sú momentáne technológie, čo sa týka BEZPEČNÉHO rozoznávania prakážok a celkovo akéhokolvek rozpoznávania a riadenia umelou inteligenciou...
V tom mojom pôvodnom príspevku som nechcel povedať, že ako je tá technológia neuveritelne dobrá, ale skôr na to, že v takých podmienkach ako to tí slovenskí novinári "testovali" to nebude fungovať hádam nikdy. Teda, že to video nemá žiadnu výpovednú hodnotu, čo sa týka tejto technológie.
Na druhú stranu, to video z predvádzania o tom hovorí dosť vela... Ale, hádam, technológie idú dopredu, tak hádam sa to bude zlepšovať postupom času.
Práve to ukazuje, v akých plienkach sú momentáne technológie, čo sa týka BEZPEČNÉHO rozoznávania prakážok a celkovo akéhokolvek rozpoznávania a riadenia umelou inteligenciou...
V tom mojom pôvodnom príspevku som nechcel povedať, že ako je tá technológia neuveritelne dobrá, ale skôr na to, že v takých podmienkach ako to tí slovenskí novinári "testovali" to nebude fungovať hádam nikdy. Teda, že to video nemá žiadnu výpovednú hodnotu, čo sa týka tejto technológie.
Na druhú stranu, to video z predvádzania o tom hovorí dosť vela... Ale, hádam, technológie idú dopredu, tak hádam sa to bude zlepšovať postupom času.
- landrower
- Pokročilý používateľ
ono ked robili hento video, nebolo to este odladene tak uplne, a este to ani neslo do seriovej tusim vtedy...