Battlefield 3
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Re: Battlefield 3
Odporúčané sú na Medium..
EDIT: Však zh1nnto na twitteri hovoril, že sú to na medium..
EDIT: Však zh1nnto na twitteri hovoril, že sú to na medium..
Naposledy upravil/-a Sphyn0x v Pi 23. Sep, 2011, 21:02, upravené celkom 1 krát.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
na high, netrep kraviny. zhinto si vymisla <> a potom to musia ostatni prekrucat a opravovat
No tak toto je uzasne ako podla mna je jedna vec graficky pokrok ale druha je jeho vyuzitie. Sak podla toho co pocuvam tak len par hracov na zemi si sputi hru na Ultra high
EDIT:
Nechapem jednej veci. Pri Alpha verzii kde poziadavky neboli vobec optimalizovane to slapalo na ultra high s GTX570 na cca 50-60FPS a od vtedy sa to vsetko optimalizovalo. A to mi chcete povedat ze sa to nezlepsilo ale naopak zhorsilo? Oni potom co robia v tom studiu?
EDIT:
Nechapem jednej veci. Pri Alpha verzii kde poziadavky neboli vobec optimalizovane to slapalo na ultra high s GTX570 na cca 50-60FPS a od vtedy sa to vsetko optimalizovalo. A to mi chcete povedat ze sa to nezlepsilo ale naopak zhorsilo? Oni potom co robia v tom studiu?
Naposledy upravil/-a Dazar v Pi 23. Sep, 2011, 21:18, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
ja si pockam s tym co mam, neskor si kupim nieco z novej generacie gpu mne sa to velmi neoplati menit, tolko uz vydrzim
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Tam bola možnosť grafiky ultra high?Dazar napísal:No tak toto je uzasne ako podla mna je jedna vec graficky pokrok ale druha je jeho vyuzitie. Sak podla toho co pocuvam tak len par hracov na zemi si sputi hru na Ultra high
EDIT:
- hulo92
- Pokročilý používateľ
mozno aj bolo, lenze ako ste mohli na gameplay vidiet, ta grafika vyzerala nic moc
No na tomto obrazku to tak vyzeralo ale asi sa mylim. Je tam ze HQ cize to bude len high.
http://gaming.icrontic.com/files/2011/0 ... field3.jpg
http://gaming.icrontic.com/files/2011/0 ... field3.jpg
netreba panikarit a treba pockat na final release.. tie poziadavky tu riesite uz par stran
.....a aj tak mozme len hadat
.....a aj tak mozme len hadat
vsak vravim .. ze realitu ukaze azsamotna hra..
no to budem urcite jaSak podla toho co pocuvam tak len par hracov na zemi si sputi hru na Ultra high
- hulo92
- Pokročilý používateľ
a po tebe ja
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
ale v alphe nebola grafika ani destrukcia na full,tam testovali ine veciDazar napísal:No tak toto je uzasne ako podla mna je jedna vec graficky pokrok ale druha je jeho vyuzitie. Sak podla toho co pocuvam tak len par hracov na zemi si sputi hru na Ultra high
EDIT:
hulo92 napísal:a po tebe ja
hulo92 nesmej sa ... spustime si .. ne? .. .ci ? ...
- hulo92
- Pokročilý používateľ
na jasne, a ja na mojom malom rozliseni duplom este by ma sakra zaujimalo kedy to toho 27. pustia. ja nezamestnany chcem hrat uz od rana
mas BF3 predobjednane cez origin alebo MoH limited edition? ze to chces hrat uz 27 ??