Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality...
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Re: Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality..
Tiez mam US account.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
Mas spraveny update na Tango a ICS? Mozno je to viazane na to. Ja som si to teraz odinstaloval, zapol Marketplace -> Nokia Collection a tam mam Camera Extras, stiahol, nainstaloval a ide.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Sakra, prave som si spomenul a vsimol, ze mam UK ucet, nie US. No nic, tak musim cakat, lebo ty smradi uz nedovoluju menit krajiny pre jednotlive accounty.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
Dneska rano mi tel. hlasil novy update.
//edit: update nainstalovany (teda dva). Mam spravit aj reset tel. aby som videl vsetky zmeny?
//edit: update nainstalovany (teda dva). Mam spravit aj reset tel. aby som videl vsetky zmeny?
- TroubleMaker
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Feb, 2007, 08:00
Nie, ale rozhodne to neuškodí
CENTER
po update, resp. pocas jeho instalacie by malo restartnut telefon, takze v dalsom restarte nevidim moc zmysel
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Taak pani,stal som sa majitelom lumie 800,a mam otazku. Da sa nastavit niekde signal napavno? Nech neskace medzi 2g a 3g. A nejaky alternativny prehliadac na style operamini,nech menej papa data. Dik
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
UC Browser trebars, a to s tym 2G 3G niesom si isty (nemam teraz ten telefon pri sebe) pozri sa v v nastaveniach mobilnej siete
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
Musíš mať verziu 7740(?) aby si tam mal to nastavenie, takže ho najprv updatni a potom to nájdeš v cellular.
.
Tato moznost mi chybala v iPhone. Na chate mam slaby 3G signal a neustale sa prepinal medzi 3G a Edge, vyzieralo to baterku a nemohol som to natvrdo obmedzit na Edge. Aspon nieco nove to vie
Ono to tam bolo dost zasite a napr. 4S nevedelo vobec vypnut 3G, mozno to uz pridali.
Inak ako si pridam platobnu kartu k US uctu? Ked zadavam adresu, tak mi nedovoli zmenit krajinu a defaultne tam je US.
Inak ako si pridam platobnu kartu k US uctu? Ked zadavam adresu, tak mi nedovoli zmenit krajinu a defaultne tam je US.
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Dik chalani,update mam najnovsi, UC browser nainstalovany. 3g vypnute. Uz len zistit co mi papa baterku
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
tento problem mam aj ja a uz tolko krat by som nieco kupil no neda saPapek napísal:Inak ako si pridam platobnu kartu k US uctu? Ked zadavam adresu, tak mi nedovoli zmenit krajinu a defaultne tam je US.
p.s. reset telefonu som spravil, ale ziadne zdielanie internetu nevidim. vlastne jedina vec co sa mi zmenila po udate je ta, ze mozem k sms pridat obrazok, video, hlas.. inak nic.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Slovensku ? Nijak.Papek napísal:Inak ako si pridam platobnu kartu k US uctu? Ked zadavam adresu, tak mi nedovoli zmenit krajinu a defaultne tam je US.