Všeobecná diskusia
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
no tak asi predavam svoju CR-V. Staviam dom a potrebujem trochu znizit naklady. A spotreba tej CR-V je dosty vysoka a bude treba do nej vrazat peniaze.
Otazkou je ale co kupit. Rozpocet by bol v pripade predaja hondy cca 5000€.
co by ste doporucovali kupit. najradsej by som bol za co najmladsi rocnik, kilometre (ale tak vieme ako to chodi), ideal japonec a v kombiku.
motorizacia. mno som zastanca benzinov a hlavne u starsich aut.
Otazkou je ale co kupit. Rozpocet by bol v pripade predaja hondy cca 5000€.
co by ste doporucovali kupit. najradsej by som bol za co najmladsi rocnik, kilometre (ale tak vieme ako to chodi), ideal japonec a v kombiku.
motorizacia. mno som zastanca benzinov a hlavne u starsich aut.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
fkozi fkombiku ... ftedeicku?
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
nemusi byt ziadna koza, kombik by bolo dobre a TDi jazdenych motorov sa bojim.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
uz plati objektivna zodpovednost za auto? ak ano , tak od kedy a ak nie, tak kedy bude?
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
nebolo to az v tej novele od novembra?
(kazdopadne, urcite uz plati)
(kazdopadne, urcite uz plati)
Steam: michalsveto
- jammal
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 21. Jún, 2009, 11:03
To len ja vypínam hmlovky ked je predomnou alebo zamnou auto ? Vcera jazdit za trest...
aj ja vypinam vtedy, nie si sam....
ja zas hmlovky zapinam, ked ide za mnou ktosi s hmlovkami ... alebo predomnou ...
(aneb, ked si mysli, ze je hmla ...)
*ale uznavam, nerobim to casto*
PS: plus yaris ma taku "feature", ze zadnu hmlovku nezapnem bez toho, aby som zapol predne hmlovky
(aneb, ked si mysli, ze je hmla ...)
*ale uznavam, nerobim to casto*
PS: plus yaris ma taku "feature", ze zadnu hmlovku nezapnem bez toho, aby som zapol predne hmlovky
lava, prava, lava, prava ...
- jammal
- Používateľ
No ja som vcera natrafil na takych asi 10 soferov ktory sa divaju len dopredu... Jeden isiel predomnou zo ZA a ta hmlovka mu tak piekla... obehnut som sa ho bal lebo bola hmla, ze bolo vidiet na cca 6m pred auto a ked som mu blikal hmlovkami tak nechapal, blikol som dialkovymi, nechapal, a ked som mu zaprazil dialkovymi tak stupil na brzdu... Potom uz pochopil a hmlovku vypol pred odbockou pri bytci kde som odbocoval.... Demence proste. Nechapem naco niekto potrebuje v zadu svietit hmlovkou ked vidi ze ide za nim auto. Nepoviem na konci kolony alebo ked ide sam ale takto ?...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
keby niekto chce na predaj elektrony R18 ,original audi S4:)) tusim sa volaju boston
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Sadnú mi na Fábiu? :--)
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
jasne ze sadnu ...
ale iba tak do kufra ... a zvysok na zadne sedadla ...
alebo cele sklopit, potom sa to tam mozno pomesti
ale iba tak do kufra ... a zvysok na zadne sedadla ...
alebo cele sklopit, potom sa to tam mozno pomesti
lava, prava, lava, prava ...
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
Prepac ale debiliny pises... Vidiet iba na 6m a chces aby vypol zadnu hmlovku ??? Ja ked je vidiet na 6m tak ju zapnem aby ten debil za mnou videl ze tam som a pozeram sa dopredu aby som sa trafil na cestu kedze tych 6m je dost malo... Este aby som riesil ci si za mnou 6m alebo 6.5m a neustale zapinal a vypinal zadnu hmlovku ??? Mozem fifi !jammal napísal:No ja som vcera natrafil na takych asi 10 soferov ktory sa divaju len dopredu... Jeden isiel predomnou zo ZA a ta hmlovka mu tak piekla... obehnut som sa ho bal lebo bola hmla, ze bolo vidiet na cca 6m pred auto a ked som mu blikal hmlovkami tak nechapal, blikol som dialkovymi, nechapal, a ked som mu zaprazil dialkovymi tak stupil na brzdu... Potom uz pochopil a hmlovku vypol pred odbockou pri bytci kde som odbocoval.... Demence proste. Nechapem naco niekto potrebuje v zadu svietit hmlovkou ked vidi ze ide za nim auto. Nepoviem na konci kolony alebo ked ide sam ale takto ?...
- jammal
- Používateľ
Nech ju ma zapnutu aj cez den jedno mi je ked je hmla ale nech ju vypina ked je niekto za nim alebo ked sa za niekym vlecie so zapnutymi hmlovkami v predu. Ale neviem co by si robil keby mas nejakeho trula pred sebou a ides za nim cez 5 dedin (za nim a nie kilometer za nim) a svieti ti hmlovka do oci a za tebou trulo s hmlovkami v predu. Ty si isto ten z tych co aj na krizovatke kde skoci cervena pred nosom stojis na brzde cely cas. Zazitok ked prsi a je tma. A ked ty nemas periferne videnie, ze vidis aj na cestu a aj do spetnych, ze su tam svetla tak vrat VP prosim ta. A nepisem, ze 6m presne. Pisem cca 6 m mohlo to byt menej, mohlo to byt viac.panasonic650 napísal:Prepac ale debiliny pises... Vidiet iba na 6m a chces aby vypol zadnu hmlovku ??? Ja ked je vidiet na 6m tak ju zapnem aby ten debil za mnou videl ze tam som a pozeram sa dopredu aby som sa trafil na cestu