http://pctuning.tyden.cz/hardware/grafi ... de?start=9
In a bid to preempt sales of the Radeon Pro Vega Frontier Edition, and the Pro WX 9100, NVIDIA expanded the feature-set of its consumer-segment TITAN Xp graphics card, with certain features reserved for its Quadro family of graphics cards, through a driver update. NVIDIA is rolling out its latest GeForce software update, which adds professional features for applications such as Maya, unlocking "3X more performance" for the software.
Nvidia u GloFo zdaleka nedosahuje takty ktore má u TSMC. 1050/1050TI ktoru tam robia ma max boost či OC okolo 1700/1800mhz podla aplikacie. Takže to neni až tak daleko od Polaris/Vega. AMD u TSMC nerobi nič aktuálne ...Ak vedia na rovnakom procese z rovnakej fabriky vytlačiť o 400-500 MHz viac než AMD, tak tam nie je o čom.
To teda neviem či je pravda, mal som GTX 1050 na chvíľu doma a šla taktovať na maximum toho povoleného limitu, tuším že to je presne 1911MHz, asi by šla aj viac keby to nebolo obmedzené zo strany nv ovládača.Vlko napísal:Nvidia u GloFo zdaleka nedosahuje takty ktore má u TSMC. 1050/1050TI ktoru tam robia ma max boost či OC okolo 1700/1800mhz podla aplikacie. Takže to neni až tak daleko od Polaris/Vega. AMD u TSMC nerobi nič aktuálne ...Ak vedia na rovnakom procese z rovnakej fabriky vytlačiť o 400-500 MHz viac než AMD, tak tam nie je o čom.