Mining (pools, software, hardware)
- Andrew007
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
Re: Mining (pools, software, hardware)
Pri sierióznom miningu a viac kariet jedine linux.
5800X3D - ROG strix B550-A gaming - 4090 GS - Corsair 32/3600 - 970 evo 1TB - Corsair RM850 - Dell 2716DG 2K/144 / Dell Gaming G3223Q 4K/120
co znamena seriozny mining? (odkedy sa stava z neseriozneho seriozny),
co znamena viac kariet? Akoze viac ako jedna? to snad fakt nie je potrebne ked ma niekto doma 2 karty riesit linux ci?
co znamena viac kariet? Akoze viac ako jedna? to snad fakt nie je potrebne ked ma niekto doma 2 karty riesit linux ci?
- Andrew007
- Čierna listina bazáru
Keď časom človek vychytá všetky muchy a peniaze, ktoré vyťaží si nechá v peňaženke a čaká na lepší kurz, nasl.za peniaze nakúpi ďalšie karty, ktoré denne vyprodukujú väčší príjem.Broslowski napísal: ↑St 27. Dec, 2017, 17:52 co znamena seriozny mining? (odkedy sa stava z neseriozneho seriozny),
2 kartami veľa vody nenamútiš, tam je jedno či Ti win vypluje 30 alebo 31 hes/gpu. Ak máš rig, kde je 6-8 kariet tak ten rozdiel už je viditeľný a pokryješ aspoň náklady na prevádzku.Broslowski napísal: ↑St 27. Dec, 2017, 17:52 co znamena viac kariet? Akoze viac ako jedna? to snad fakt nie je potrebne ked ma niekto doma 2 karty riesit linux ci?
Kľudne sa pohraj so Simpleminingom, osobne už po cca 7. mesiaci ťaženia som sa ukotvil v EthOS-e .
http://ethosdistro.com/
5800X3D - ROG strix B550-A gaming - 4090 GS - Corsair 32/3600 - 970 evo 1TB - Corsair RM850 - Dell 2716DG 2K/144 / Dell Gaming G3223Q 4K/120
Diki moc za info.
http://ethosdistro.com/ som uz pozeral, odradila ma trocha cena a potreba kupit na kazdy rig jednu licku (ak dobre spravim je to len moralna potreba v praxi sa to asi neriesi nijak ci? ) Ak budem mat vsak uz vsetko v pivnicke zamurovane do steny asi veru skoncim na takomto rieseni, ale na debug som z linunxu madar a podstatne viac rozumiem win nastrojom, tak zatial zostavam. (dokedy by som poflashoval bios na kartach vytrhal by som si vlasy - uz mam sice len 2 ale aj tie )
"ethOS is released under the "Small Goat with Red Eyes" license. You should buy one ethOS from gpuShack.com per each rig on which you intend to run ethOS. If you don't, a small goat with red eyes will visit you while you sleep."
este raz dik za info
http://ethosdistro.com/ som uz pozeral, odradila ma trocha cena a potreba kupit na kazdy rig jednu licku (ak dobre spravim je to len moralna potreba v praxi sa to asi neriesi nijak ci? ) Ak budem mat vsak uz vsetko v pivnicke zamurovane do steny asi veru skoncim na takomto rieseni, ale na debug som z linunxu madar a podstatne viac rozumiem win nastrojom, tak zatial zostavam. (dokedy by som poflashoval bios na kartach vytrhal by som si vlasy - uz mam sice len 2 ale aj tie )
"ethOS is released under the "Small Goat with Red Eyes" license. You should buy one ethOS from gpuShack.com per each rig on which you intend to run ethOS. If you don't, a small goat with red eyes will visit you while you sleep."
este raz dik za info
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
o ethos som sa uz obtrel, je tam nejaky enforcement kupovat na kazdy rig samostatnu licenciu ? Alebo sa to da slovensko-rusky ojetrtkabatit ?
[ netazim, tristo rigov nemam, len ma to zaujima proste z principu, ved slovak ne ]
[ netazim, tristo rigov nemam, len ma to zaujima proste z principu, ved slovak ne ]
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Da sa pustit resp nastavit claymore na kazdu kartu zvlast? Nahodne mi cely claymore zmrzne , proste prestane ratat, komp ale bezi dalej. Takto by som chcel zistit, ktora karta to robi. Lebo errory ziadne.
ano v read me mas navod ako. mas zapojeny monitor? alebo hdmi dummy?
Nemam. Som len teamviewer napojeny ale tam nebude problem. 8h to ide fajn a niekedy to po hodine zmrzne bez akejkolvek hlasky. Tak chcem zistit ktora karta to robi.
mne toto robi vzdy ked mam odpojeny monitor, uplne presne toto tazi sa karty hucia a 0MH/s dokedy nezapojim monitor
- Andrew007
- Čierna listina bazáru
Prepnúť gpu na onboard a sloty prepnúť na gen1 .
cize ficat na intel karte je cele kuzlo? (v biose nastavite preferenciu pre iGPU? )
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
cital som na nejakom fore, teraz neviem narychlo najst, ze je to zavisle aj od ovladacov a OS ktory pouzivas. Ze na rovnakej doske a grafickych kartach sa tento cirkus moze prejavit na Linuxe ale nie na Windowse, resp. naopak.
Skus to prepnut v biose na tu integrovanu, nemal by si tomu ublizit. Ani ten reboot netrva dlho.
edit : od tvorcu http://simplemining.net/
If you have problems booting or supporting more than 4 GPUS/:
1) Make sure you are running the latest BIOS!
2) Set device to boot from USB/pendrive
3) Upgrade bios to newest (important !)
4) Enable 4G encode
5) Set PCIe support to Auto
6) Enable onboard graphics to default (PEG - > IDG)
7) Plug your monitor into the ONBOARD graphics
Skus to prepnut v biose na tu integrovanu, nemal by si tomu ublizit. Ani ten reboot netrva dlho.
edit : od tvorcu http://simplemining.net/
If you have problems booting or supporting more than 4 GPUS/:
1) Make sure you are running the latest BIOS!
2) Set device to boot from USB/pendrive
3) Upgrade bios to newest (important !)
4) Enable 4G encode
5) Set PCIe support to Auto
6) Enable onboard graphics to default (PEG - > IDG)
7) Plug your monitor into the ONBOARD graphics
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Reported Hashrate mam na ethermine 84 MH/s avsak average len 78,9 MH/s. Rig ide 22h vkuse. Je to normalne? ako to ukazuje vam?