Mafia Remaster
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Re: Mafia Remaster
W7 už ani nedostáva bezpečnostné záplaty, fakt sa toho treba už zbaviť.
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 17. Nov, 2015, 17:34
Dik trochu teda ot prejdem teda konečne na w10 . Otázkou je či pôjde aktualizovať na e10. Cez media creation aspoň tak som to čítal..alebo to znamená len čistú inštaláciu ?
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Ak by si ešte našiel cestu ako upgradnúť s W7 kľúčikom, tak budiž ale ak, tak po upgrade okamžite preinštaluj alebo daj factory reset.
https://www.microsoft.com/sk-sk/softwar ... /windows10
+ kľúčik z eBay
https://www.ebay.com/itm/233715629194
(OEM kľúčik).
Nezabudni po inštalácii (kedy vyberáš disk pre cieľ inštalácie) a prvom reštarte odpojiť internet, vraj to už nanúti človeku Live účet, ja osobne ľúbim klasický lokálny účet. Keď to potom bude v tom kroku, tak v ľavom-dolnom rohu je tlačidlo, že nemáš internet a potom ti to ponúkne vytvorenie lokálneho účtu. Keď prídeš na povolenia, dávaj nie alebo tú "najnižšiu" možnosť.
Po nainštalovaní odporúčam použiť Privatezilla
https://github.com/builtbybel/privatezilla/releases
stačí spustiť, pokojne to potvrdiť (najprv Analyze, potom Apply sellected a overiť potom s Analyze) a všetko. Alebo vieš ešte ako bonus urobiť extra zmeny - všetko tam je aj s tooltipmi.
Je to moja najobľúbenejšia utilitka pre jednoduchý privacy check, nastavenia a akcie (ako W7 user možno oceníš sekciu Bloatware > Remove all built-in apps).
Zo sekcie Updates ale odporúčam zaškrnúť len sharing, viem, že nikto neľúbi W10 aktualizácie ale pokiaľ to niekoho nebaví robiť manuálne (okrem iného sa takto Defender sám neupdatuje a ten má update 2x denne), tak to neodporúčam vypínať. A taktiež ak si riešil antivírusy, tak už nemusíš, Defender v rámci Winu sa naozaj zlepšil a osobne ja som roky mal Eset Smart Security ale keď mi už teraz v decembri skončí licka (aj nové na eBay sú už drahé ako sviňa), tak aj na svojom budem bežať čisto s Defenderom.
Ale stačí prejsť cez toto a ja si myslím, že W10 od tohoto bodu je ízi kejk.
https://www.microsoft.com/sk-sk/softwar ... /windows10
+ kľúčik z eBay
https://www.ebay.com/itm/233715629194
(OEM kľúčik).
Nezabudni po inštalácii (kedy vyberáš disk pre cieľ inštalácie) a prvom reštarte odpojiť internet, vraj to už nanúti človeku Live účet, ja osobne ľúbim klasický lokálny účet. Keď to potom bude v tom kroku, tak v ľavom-dolnom rohu je tlačidlo, že nemáš internet a potom ti to ponúkne vytvorenie lokálneho účtu. Keď prídeš na povolenia, dávaj nie alebo tú "najnižšiu" možnosť.
Po nainštalovaní odporúčam použiť Privatezilla
https://github.com/builtbybel/privatezilla/releases
stačí spustiť, pokojne to potvrdiť (najprv Analyze, potom Apply sellected a overiť potom s Analyze) a všetko. Alebo vieš ešte ako bonus urobiť extra zmeny - všetko tam je aj s tooltipmi.
Je to moja najobľúbenejšia utilitka pre jednoduchý privacy check, nastavenia a akcie (ako W7 user možno oceníš sekciu Bloatware > Remove all built-in apps).
Zo sekcie Updates ale odporúčam zaškrnúť len sharing, viem, že nikto neľúbi W10 aktualizácie ale pokiaľ to niekoho nebaví robiť manuálne (okrem iného sa takto Defender sám neupdatuje a ten má update 2x denne), tak to neodporúčam vypínať. A taktiež ak si riešil antivírusy, tak už nemusíš, Defender v rámci Winu sa naozaj zlepšil a osobne ja som roky mal Eset Smart Security ale keď mi už teraz v decembri skončí licka (aj nové na eBay sú už drahé ako sviňa), tak aj na svojom budem bežať čisto s Defenderom.
Ale stačí prejsť cez toto a ja si myslím, že W10 od tohoto bodu je ízi kejk.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 17. Nov, 2015, 17:34
Dik za tip
Cez creation tool to este fachci, minule som robil jeden book. A spravil somaj offline ucet, neodpajal som net ani nic, tiez uz som sa isiel vyhresit, ze som na to zabudol a nakoniec to slo asi to zas zmenili...
V nedelu som reinstaloval rodicom notas pri zapnutom nete a lokalne konto neslo vytvorit (cerstvo spravene usb cez MS nastroj). Potom som dodatocne vytvaral lokalny ucet. Najdebilnejsie je, ze napr. ked sa prihlasis pod MS mailom alebo cislom, tak user zlozku vytvori na zaklade prvych 4-5 znakov, takze napr. C:\Users\42109 ale to uz sme OT
- mohamed
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
pripojil si sa na wifi, alebo si mal lan kabel strceny ze? potom nejde lokalne vytvorit to ma tiez sralo
- mohamed
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
jasne, som si nevsimol fakt.. moja chyba
chalani, kupil som kluc nie na steame.. je sanca, ze ho poslu den vopred aby som mal preload?
chalani, kupil som kluc nie na steame.. je sanca, ze ho poslu den vopred aby som mal preload?
Ked si to kupoval mimo steamu, tak vacsinou posielaju v den vydania hry.
A k preloadu na steame. Bol by som prekvapeny, keby spustili preload den vopred...
A k preloadu na steame. Bol by som prekvapeny, keby spustili preload den vopred...
PC: MB: ASROCK B450M Pro4 CPU: AMD RYZEN 5 3600 CPU FAN: SilentiumPC Fera 3 GPU: Manli RTX 3070 Gallardo 8GB GDDR6 SSD: ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1TB RAM: G.SKILL 16GB DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis PSU: SilentiumPC Vero M2 Bronze 600 W Case: SilentiumPC Signum SG1M TG MONITOR: 32" AOC CQ32G1 + 27" BENQ GW2760
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
A čo tak tieto hlúposti neriešiť, naďalej hrať tých tisíc ďalších hier a nakoniec to kúpiť už po pár patchoch a možno aj o 10€ lacnejšie.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
tiez idem tymto stylom, ziadnu hru uz nikdy nepredobjednam. naposledy som sa tak popalil na rdr2, za tyzden a pol pacli hru za 45 v zlave
Ak si to kúpiš po vydaní tak nebudeš mať Pre-order bonus (Chicago outfit pack), aj keď je pravda, že sa to až tak kvôli tomu neoplatí. Ja som si to predobjednal len preto, že Mafia je moja top srdcovka a teda keď už je možnosť, tak nech tam mám všetko a aj to, čo ostatní asi nedostanú. Je to moja prvá predobjednávka, pri žiadnej inej hre by som to asi nespravil, tu ma k tomu vedie len silná nostalgia. A zas 40€ na hru takého formátu nie je zas tak veľa, vždy lepšie, ako klasických 60€.loleqboleq napísal: ↑Ut 22. Sep, 2020, 20:00 A čo tak tieto hlúposti neriešiť, naďalej hrať tých tisíc ďalších hier a nakoniec to kúpiť už po pár patchoch a možno aj o 10€ lacnejšie.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
To fakt? Totok zase bude potom o rok ešte Mafia: Definitive Edition - Complete Collection edícia aj s tými prídavkami, ach jéjé.
Chicago outfit pack