Touka Kirishima, Tokyo Ghoul
A je to len sekundárny monitor, primárny mám normálne
Touka Kirishima, Tokyo Ghoul
Ked mas vela penazi, zacnes potrebovat vela veci, a cim drahsie,tym lepsie..molnart napísal: ↑Pi 16. Okt, 2020, 22:49 ak by som chcel byt filozoficky tak by som napisal ze nic z toho co kupujeme nepotrebujeme. v podstate ani jedlo, lebo zit tiez nie je realna potreba - svet by sa tocil dalej aj bez nas, pravdepobne este aj lepsie.
ale realne aku razovy utahovak je produkt ktora z definicie ma hodne uzky okruh pouzitia:
1) ak prevadzkujes autoservis tak nebudes kolesa utahovat hrackou na baterky ale mas pneumaticku utahovacku na kompresor
2) ak to chces na sezonne prezutie auta, tak to vyuzivas asi 2x30 minut v roku, aj to potrebujes dotiahnut momentovym klucom a nakoniec aj tak musis do pneuservisu lebo doma kolesa vacsinou nevyvazis. plati aj ked prezuvas v rodine 2-3 auta.
3) realne vyuzitie moze byt ked napr. stavias altanky a potrebujes denne utiahnut par desiatok matic na zavitove tyce.
to pisem ako clovek ktory na ten utahovak sa pozera 10 minut vzdy ked sa objavi v lidli, az kym sa dopracujem k tomu ze vlastne to nepotrebujem
Ten lidl aku razovy utahovak som pozeral ba YT recenzie a prakticky ak je skrutka zatiahnuta 120NM a viac, tak ma dost problem povolit.scream napísal: ↑Pi 16. Okt, 2020, 15:28 Ja som chcel toto ale zavahal som a uz ten utahovak nie je https://www.lidl-shop.cz/cs-CZ/PARKSIDE ... p100305668
Tak som bol nuteny zobrat extoool z alzy...uvidime ako bude fungovat.
napisat je to lahke,isto ju mas doma ked to pises..takze natoc video a uvidi sa..
neviem ci si cital ten link na martina vaculika(asi jeden z naj novinarov v CZ/SK) co som poslal(asi nie) ale vrajChris napísal: ↑So 17. Okt, 2020, 09:53Ten lidl aku razovy utahovak som pozeral ba YT recenzie a prakticky ak je skrutka zatiahnuta 120NM a viac, tak ma dost problem povolit.scream napísal: ↑Pi 16. Okt, 2020, 15:28 Ja som chcel toto ale zavahal som a uz ten utahovak nie je https://www.lidl-shop.cz/cs-CZ/PARKSIDE ... p100305668
Tak som bol nuteny zobrat extoool z alzy...uvidime ako bude fungovat.
Ten extol z alzy ale kablovu verziu som kupil (nie len na kolesa, ale povolovanie zapecenych skrutiek podvozku, lisovanie silentov a pod).
- avsak mal taky prudky nabeh a nemoznost nastavenia otacok/citlivosti, ze prakticky kazdu skrutku znicil, tak som ho vratil