Vsetko ohladne ICQ
Re: Vsetko ohlade ICQ
treba account ale ten sa tusim robi cez klienta... uz ani neviem... ale kazdopadne ten account treba
takze qip uz ide tahajte novu verziu 8070
CPU: AMD Ryzen R7 5800X CPU Cooler: Noctua NH-U14S MB: ASUS ROG STRIX B550-F GAMING (WI-FI) RAM: Corsair Vengeance LPX Black 32 GB KIT DDR4 3600 MHz CL16 GPU: Sapphire PULSE RX6800XT 16GB SSD: Kingston KC3000 1TB + Adata XPG SX8200Pro 512GB + Crucial MX500 1TB PSU: Seasonic Focus Plus GOLD 750W Case: Fractal Design Define 7 Compact White TG
Opät potvrzujem, QIP ide uz ako hodinky, ale treba new verziu 8070 ... Prikladam ju sem aj so slovencinou, lebo poobede sa nedalo ani na http://www.qip.ru" onclick="window.open(this.href);return false; dostat, co mali pretazeny server ...
- Tyraenel
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2007, 08:00
dakujem dakujem som musel pouzivat icq 6 ale to bolo otrasnee.... vdaka bohu za qip 2005 so skinom black...
ICQ Update Patch
http://murb.com/index.php?page_id=498" onclick="window.open(this.href);return false;
Tento patch by mal odstranit poziadavku na update a tym sfunkcnit ICQ 5.1... nemam vsak overene
http://murb.com/index.php?page_id=498" onclick="window.open(this.href);return false;
Tento patch by mal odstranit poziadavku na update a tym sfunkcnit ICQ 5.1... nemam vsak overene
ten patch som skusil na icq5.1 nebol ziadny update
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Zdravim ...segre sa stala zaujimava vec s tym prechodom na ICQ6 kedze jej prisla ziadost na zmenu z 5.1 na 6 tak si ho teda nainstalovala a odvtedy jej vyhadzuje "Nemôžete sa prihlásiť, pretože platnosť vášho účtu bola pozastavená." skusala sa prihlasit aj na inm PC kde je uz bola nainstalovana 6 resp. prihlasenie cez meebo vysledok rovnaky ..... neviete mi nahodou poradit co s tym resp ako obnovit ucet .........
A prihlasujes sa cez meno, alebo cislo?
Jasne ze ano ... Musis dat cislo, nie meno ...
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Tak nech to situacia dovoli, lebo sa jedna o chybu icq6...preinstaluj ten paskvil a malo by to ficat dalej
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- Jeremi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 02. Jún, 2006, 02:00
zdravim vas potrebujem zisitit svoje heslo na icq doteraz vzdy ked uz bol system zrely na preinstalaciu tak som si natiahol zalohu tu sa mi ale podarilo zmazat takze musim preinstalovat win a neviem heslo na icq ked si ho dam zistit cez stranku icq tiez to nejde lebo mi napise ze mail nieje pouzity v profile ale pritom ten mail tam mam takze to potrebujem urobit inac viete mi niekto poradit ako sa dostat k tomu heslu?
Lenovo ThinkPad T420s
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro
Zaloz si nove ICQ cislo ... Nic ine ti nepomoze.
Zdravím.. potrebujem poradit nejaku PORTABLE aplikaciu ktorá by zvladala protokoly ICQ a MSN . Problem je ze sa pripajam cez proxy, a potrebujem aby podporovala HTTPS protokol a overenie proxy cez meno a heslo.
CPU:AMD Phenom II X3 720 Black Edition 2.8 GHz @ 3.5 GHz 1.300 V,Cooler:EKL Alpenföhn Brocken,MB:ASUS M3A79-T Deluxe,RAM:4x2GB 800MHz A-DATA Vitesta Extreme Edition,VGA:MSI R9 279 2GB, HDD:WD3200AAKS + WD800AAJS, Kingston HyperX FURY SSD 120GB PSU:Enermax PRO82+ 525W,Monitor:SAMSUNG T220