Slovenským veľkým problémom ľudí je hundranie si pod nos, ale keď sa treba ozvať tak na to s prepáčením serú...vidno to všade

ocne oddelenie minule vianoceGABO napísal:No jasné to aby som všade chodil osobne, ak mám otca ropného magnáta a mám čas pre osobné pobehovanie tak áno, ale inak nie. Treba sa zamyslieť o čom sa tu píše. Problém je v spoločnostiach prepravných a odselektovanie tých, ktoré sú naozaj debilné, neschopné a neuvedomujú si, čo konajú. Našu spoločnosť už asi kontaktovať nebudú, lebo napr. DPD sa už natislo samo namiesto UPS s lepšími cenami, ale slečne či čo to bolo za telefónom som vysvetlil skúsenosti aké mam s nimi len pri preberaní...takže nech tiahnu do pekiel.
Slovenským veľkým problémom ľudí je hundranie si pod nos, ale keď sa treba ozvať tak na to s prepáčením serú...vidno to všadenapr. aj u doktora. Ako ofce tam budú stáť hoci ma ordinovať od 8h rannej napr. Ak by bolo viac ľudí, ktorí im tam budú vyklopávať od 8 že halóooo pán doktor nepracujeme...tak by sa časom situácia zmenila. Ale SK je národ aký je...o tom som už popísal kopec.
Ber to z tej lepsej strany - dostanes spat peniaze. Ak mozes, zbehni za nejakym pravnikom co najskor a popis mu situaciu, nechaj cislo na toho mantaka Dohnala (aj ja som s nim osobne uz mal tu cest) a bud si isty, ze peniaze dostanes. Cast z nich das ako mensiu proviziu pravnikovy, ale kedze ceny IT klesaju, stale sa ti to oplati a kupis si novy book. Po probleme. Fakt to uz ries len cez pravnika, lebo ta bude len znova odbijat, takto si to nedovolia.Impulsive napísal:toto poznáme, stará známa firma...no k veci
mám horúce info z lanzy.sk..
až po telefonáte s vedúcim pobočky s údivom(jeho aj mojím) vedúci zistil že ten balík bol vyexpedovaný na úplne inú adresu....
momentálne sa snaží niečo poriešiť s DPD....
no schválne..myslíte si že niekto odmietne zásielku od kuriéra ked nič neplatí a bude tam funkčný notebook?
![]()
![]()
![]()
![]()
EšTE aj v ťahu je aj môj legálny windows 7 čo tam je nainštalovaný...
*CENSORED**CENSORED**CENSORED**CENSORED**CENSORED**CENSORED**CENSORED**CENSORED**CENSORED**CENSORED**CENSORED*
a ten *CENSORED* mi povie že je to na ceste ku mne na moju adresu.....![]()