faugusztin neviem o co ti ide, ked mi podsuvas nieco co som nenapisal a potom na to reagujes prednaskou s meteorologie...
Ja som napisal jasne, ze som presvedceny o tom, ze americka vlada (a doplnim, ze nie len americka) nema moralne zabrany zneuzit na nejaky pokus vlastnych obcanov, pokial to bude v "narodnom zaujme". To znamena, ze ak to bude nutne, tak HAARP otestuju. Nikde netvrdim, ze to uz spravili, alebo nespravili a co to sposobilo.
Pokial je pravda, ze sa HAARP-om zaoberala znepokojena, ruska statna duma, tak ty ma tazko presvedcis, ze ide o nevinny vedecky projekt, ktory nemoze byt zneuzity, alebo ze sa za tym neskryva nieco uplne ine.
Zaujimal by ma skor tvoj nazor na to, preco do objektu nepustili americkeho kongresmana v case ked "nemali upratane", ked exkurzie a den otvorenych dveri pre verejnost tam robia uplne bezne.
Ak je vsetko okolo HAARP len hoax a toto zariadenie je naozaj take nevinne ako sa snazia prezentovat, tak nevidim dovod nieco skryvat. Ty ano?
Teraz nemam na mysli zverejnenie vsetkych dat a informacii... Konkretne ten senator sa mohol prejst po objekte, kamery zakazane a bolo by po senzacii. Aj tak by pravdepodobne nicomu z toho co tam prave robia nerozumel. Podstatne je, ze by mu vzali dost padny argument na ktorom ten dokument stoji.
Co mi z toho vychadza?
Ze nevpustit ho tam malo vacsiu cenu, ako vyvratit "famu", ktorej sa v inych pripadoch zubami nechtami brania a vynakladaju na to aj dost velke prostriedky.