Counter Strike - Global Offensive
Re: Counter Strike - Globall Offensive
Co keby si si miesto tych kecov skusil precitat oficialne info.
no prezraď mi čo tam píšu ? už som sa tu pýtal neraz a nikto mi nedokázal odpovedať ale ty teda isto vieš tak sa podeľ
Spoiler: ukázať
šak rovno povedz že nevieš na čo tu dávaš link ?
ved to tam mas v 10 vetach zhrnute .....
- lukasko
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 01. Mar, 2006, 02:00
PLS neviete poradit v com moze byt problem? CSS som hraval na full detailoch a mal som FPS obmedzene na 75 a drzalo to...
CS GO mam FPS asi 12 pri full detailoch.. uz som aj reinstaloval drivre na GK aj samotnu hru.
PC v popise
CS GO mam FPS asi 12 pri full detailoch.. uz som aj reinstaloval drivre na GK aj samotnu hru.
PC v popise
CPU: AMD Ryzen 1700 // SCYTHE SCNJ-4000 Ninja 4 MB: GA-AB350-Gaming RAM: Kingston 16 GB KIT DDR4 3200 MHz CL16 HyperX@none Grafika: MSI GTX 970 GAMING 4G 1279/1140@none HDD: SSD 960 EVO NVMe M.2 250GB Samsung 850 EVO 120GB ,Samsung HD154UI 1,5TB Zvuk: Logitech Z-5500 Skrinka:[/color] NZXT S340 + Corsair CX400 Ostatne: Card reader 32in1, Logitech VX Revolution, G940, Sony Dualshock3
for sale: CPU: AMD FX 4100 3600@4300 // AC Freezer 64PRO MB: GA-970A-UD3 RAM: 2*4GB Corsair XMS3 1600MHz CL9@none Zvuk:Audigy4 > Digital I/O Modul Skrinka:Eurocase ML 5412 DVD: Optiarc AD-7203S (LabelFlash), TEAC DV-W516GC
for sale: CPU: AMD FX 4100 3600@4300 // AC Freezer 64PRO MB: GA-970A-UD3 RAM: 2*4GB Corsair XMS3 1600MHz CL9@none Zvuk:Audigy4 > Digital I/O Modul Skrinka:Eurocase ML 5412 DVD: Optiarc AD-7203S (LabelFlash), TEAC DV-W516GC
vsync mas vypnute hej?
- lukasko
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 01. Mar, 2006, 02:00
jj to vypinam ako prve... inak by som mal mat aj tak 75Hz/FPS
CPU: AMD Ryzen 1700 // SCYTHE SCNJ-4000 Ninja 4 MB: GA-AB350-Gaming RAM: Kingston 16 GB KIT DDR4 3200 MHz CL16 HyperX@none Grafika: MSI GTX 970 GAMING 4G 1279/1140@none HDD: SSD 960 EVO NVMe M.2 250GB Samsung 850 EVO 120GB ,Samsung HD154UI 1,5TB Zvuk: Logitech Z-5500 Skrinka:[/color] NZXT S340 + Corsair CX400 Ostatne: Card reader 32in1, Logitech VX Revolution, G940, Sony Dualshock3
Mozno pomoze, mozno nie:
- v task managery (ctrl+alt+del) nastav steamu a csgo najvyssiu prioritu pre CPU
- v power managmente cez ovladaci panel nastav najvyssi vykon
- skus vypnut cez msconfig veci ktore nepotrebujes mat zapnute hned po boote a restartni komp
Ono problem bude stejnak v kode hry kedze na steam fore tam maju tipci rozne silne zostavy a 40-100fps.
//
na youtube som nasiel video s linkom, ludia tam pisu ze im to funguje ale ze to je aj virus... stiahni, prebehni antivirakom a ak bude ok skus to, snad pomoze
http://www.youtube.com/watch?v=46C28D0oX9A
- v task managery (ctrl+alt+del) nastav steamu a csgo najvyssiu prioritu pre CPU
- v power managmente cez ovladaci panel nastav najvyssi vykon
- skus vypnut cez msconfig veci ktore nepotrebujes mat zapnute hned po boote a restartni komp
Ono problem bude stejnak v kode hry kedze na steam fore tam maju tipci rozne silne zostavy a 40-100fps.
//
na youtube som nasiel video s linkom, ludia tam pisu ze im to funguje ale ze to je aj virus... stiahni, prebehni antivirakom a ak bude ok skus to, snad pomoze
http://www.youtube.com/watch?v=46C28D0oX9A
Skús reinstall Win, možno si si do PC zaviedol nejakú somarinu, sa mi nezdá 15fps keď ja mám 120-200 na full aj s 8xMSAA. Ešte ma napadá, máš zapnutý Multicore rendering v options? Ak by si mal off tak to by ti teoreticky mohlo znížiť fps až k 15 na tvojom CPU. Ak to máš zapnuté, tak určite sprav pre istotu reinstall WIN.
Hentaké somariny si radšej do PC nezanášaj, nemáš taký pomalý PC aby si riešil obskúrnosti.
Hentaké somariny si radšej do PC nezanášaj, nemáš taký pomalý PC aby si riešil obskúrnosti.
preinstalovat win... najhorsia moznost
Skúsil som vypnúť multicore rendering na svojom a žiadnu zmenu fps som nepostrehol, takže ani na CPU to nie je náročné a ani FX4100 by s tým nemal mať veľké problémy. Takže IMHO nejaká záludnosť ktorú by mal reinstall Windowsu vyriešiť. A radšej za deň reinstall Win ako babrať sa týždeň s hľadaním riešení na nete, skúšaním obskúrnych nastavení ktoré nič nepomôžu a inštalovaním rôznych programíkov ktoré Win ešte viac do... taká je moja skúsenosť.
Staci ti hladat 5min a zistis ze "fps issues" maju aj ludia ktory maju i7 a najnovsie grafiky.
Co ti pomoze reinstal winu, nic... len ze budes muset vsetko nahadzovat nanovo a v konecnom dosledku budes mat znovu nizke fps.
Co ti pomoze reinstal winu, nic... len ze budes muset vsetko nahadzovat nanovo a v konecnom dosledku budes mat znovu nizke fps.
- DiwaSwina
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
je toho spusta, http://steamcommunity.com/app/730/discu ... 380067/#p2
doporucuje sa aj downgrade na Win7, update driverov, nie je problem v pripojeni??
mne to napriklad pri nadmernom OC karty ked to uz neutiahlo a podtaktovalo automaticky kartu tiez islo rapidne dolu - nedeje sa u teba nieco podobne??
inac stabilne 150-200fps
doporucuje sa aj downgrade na Win7, update driverov, nie je problem v pripojeni??
mne to napriklad pri nadmernom OC karty ked to uz neutiahlo a podtaktovalo automaticky kartu tiez islo rapidne dolu - nedeje sa u teba nieco podobne??
inac stabilne 150-200fps
No to sa aj mne raz stalo, pravdepodobne nejaké lokálne preťaženie a karta prešla do safe mode, stačí restart PC. Dobrý nápad skontrolovať či sa nedeje niečo podobné, najlepšie skúsiť spustiť hru s grafikou na default. Mne to myslím výrazne podtaktuje pamäť, jadro ide na normálnej frekvencii, ale aj tak mi to kleslo na 40-70fps a na zápasy IMHO ťažko hrateľné. Najhoršie že v CS:GO sa nedá spraviť ako v DOTA2 že pauza a reštart, za pár minút sa pripojiť späť a pokračuješ...