Jarná LAN párty pc.sk / pretaktovanie.sk 2013
Re: Jarná LAN párty pc.sk / pretaktovanie.sk 2013
jasnacka, idem !!! uz nech som pripisany
Spoiler: ukázať
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
ale s rozumom! odkedy mam priatelku mi trochu chyba trening v tejto disciplineZoranICS napísal:Cestne prehlasujem ze ak idem, budes mat s kym pit
Steam: michalsveto
Ja som zenaty, co ti k tomu este dodam? Samozrejme ze len s rozumom!
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Jan, 2012, 21:07
Hej hej ste slovaci, tak sa nerobte ze viete pit s rozumom, ked je flaska na stole tak sa pije a hladi sa na dno nie na rozum
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D
Hero 4670k validator
Hero 4670k validator
- landrower
- Pokročilý používateľ
to ano, rozum je vsak kupit si tolko aby ta to nepolozilo
napriklad viem ze ked si kupim sixpack na vecer tak som zarucene v pohode, alebo ked idem s niekym na polku 7icku tak tiez bez problemov
horsie je ked pred teba niekto postavi litrovku
a koniec koncov, zabavit sa da aj bez alkoholu
napriklad viem ze ked si kupim sixpack na vecer tak som zarucene v pohode, alebo ked idem s niekym na polku 7icku tak tiez bez problemov
horsie je ked pred teba niekto postavi litrovku
a koniec koncov, zabavit sa da aj bez alkoholu
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Said no Slovak ever.landrower napísal:a koniec koncov, zabavit sa da aj bez alkoholu
Bude daky pouzitelny internet ? Mohli by sme si zahrat LoL.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
- landrower
- Pokročilý používateľ
myslim ze tam bol vzdy problem s netom... inak, je tam signal tcomu slusny?
Posledný krát dodám k alkoholu, v minulosti boli problémy, volala sa dokonca raz aj polícia, nenoste tam fľaše, oproti je krčma, kto bude mat strašnú potrebu vypiť si ok, ale s mierou, fakt tam bude xy viacmenej neznámych ľudí (jasne niektorí sme stará partia ale aj tak) chceme sa tam zabaviť, nie riešiť 3,14čoviny
Net stále zatiaľ nie, keď bude nejaké info objaví sa na prvej stránke :p
Minulý rok tam stačil telekomácky mobilný na to lolečko akurát tak maximálne čiže nič moc
Net stále zatiaľ nie, keď bude nejaké info objaví sa na prvej stránke :p
Minulý rok tam stačil telekomácky mobilný na to lolečko akurát tak maximálne čiže nič moc
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- sak som v nutri mal len jednu plechovku piva!!!! (sice 5Litrovu - ale len jednu!)
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
Cestne prehlasujem ze bordel robit nebudem Tiez nemam rad ludi co robia bordel ked su opity!
Prihlasujem tentativne +1 ku mne. Pravdepodobne dojde kolega z roboty. Budu 2x PS3 + 2x Volant + 2x GranTurismo
KatjushaMan, kedy chces vyrazit? 26teho poobede?
Prihlasujem tentativne +1 ku mne. Pravdepodobne dojde kolega z roboty. Budu 2x PS3 + 2x Volant + 2x GranTurismo
KatjushaMan, kedy chces vyrazit? 26teho poobede?
Poobede chcete len vyrazit? Kym dojdete, tak uz budeme vsetci lezat pod stolmi
Just joke, tiez sa hlasim k zodpovednemu pitiu (znie to velmi divne) ... Oproti je hospoda, kde mali celkom dobre pivo a ceny ostatneho tiez take spravne dedinske
Just joke, tiez sa hlasim k zodpovednemu pitiu (znie to velmi divne) ... Oproti je hospoda, kde mali celkom dobre pivo a ceny ostatneho tiez take spravne dedinske
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Papek, ja vyrazim rano, len pre vsetkych ostatnych obcanov uz bude obed Pracujem do noci a nechodim spavat skor ako o pol druhej. Vstavam okolo 10tej, bootujem s kavickou a cigaretkou tak hodku a pol a potom sa zbalim a vyrazim okolo 5tej sme v Tesaroch ak sa nic nepoqrvi...
Nejaky obchod tam je? Ci treba aj zradlo vlacit cez pol republiky?
ma napadlo z tej debaty o zodpovednom piti... Quicky, postrazim ti kluce od Scoobyho kym sa popasujes so sangriou
Nejaky obchod tam je? Ci treba aj zradlo vlacit cez pol republiky?
ma napadlo z tej debaty o zodpovednom piti... Quicky, postrazim ti kluce od Scoobyho kym sa popasujes so sangriou
vedla hospudky je jednota, ale o zivot ti nepojde, daju sa aj obedy objednat + je tam pizzerka vecer sa vätsinou objednavala pizza
RGB
- landrower
- Pokročilý používateľ
to pivo je celkom pouzitelne, len som kukal jak puk naposledy, pena na tom bola jak beton, nie a nie padnutPapek napísal:Poobede chcete len vyrazit? Kym dojdete, tak uz budeme vsetci lezat pod stolmi
to znie ako kvalitne pivko tlacene stlacenym vzduchom...