hlavne, ze minule som kupil X360 ovladac.. a to som chcel povodne ten wireless, kym som nezistil, ze sprostaci tlacia na Wireless pre desktop za dalsich skoro +10€Vlko napísal:No konečne
Microsoft v rámci právě probíhající konference GDC oznámil, že chystá vydání adaptéru, který by měl umožnit připojení herního ovladače Xbox One k počítačům s operačními systémy Windows.
Tento bezdrátový adaptér by mělo být na rozdíl od PC adaptéru ke staršímu gamepadu Xbox 360 možné využít nejen pro ovladač Xbox One, ale také pro "budoucí" ovladače. Adaptér by se měl na trhu objevit přibližně v době vydání operačního systému Windows 10, protože tento systém bude umět streamovat hry z herní konzole do PC.
Microsoft údajně také pracuje na nové, vylepšené verzi ovladače Xbox One, která by měla být odhalena na výstavě E3 2015. O nové verzi ovladače se toho zatím moc neví. Vylepšen by tedy mohl být třeba tvar ovladače, nebo zvýšena výdrž baterie.
http://pctuning.tyden.cz/component/cont ... os-windows
XBOX ONE - informacie, rady, skusenosti
Re: Microsoft chystá vydání gamepadu Xbox One k PC s OS Wind
Spoiler: ukázať
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Re: XBOX ONE - nova konzola od Microsoftu
Zatial nie. S chladenim osobne nevidim problem. Je dostatocne tiche a tiez ucinne. Microsoft vsak o to intenzivnejsie pracuje na software-ovej casti. Updaty vychadzaju v podstate kazdy mesiac a v kazdom je nejaka novinka/vylepsenie.stefan.koval napísal:su uz neake uprgrade verzie na xbox? nove chladenie? iny zdroj?
je to v predaji? ps4 uz ma zopar zmien.
Osobne by som uvital moznost instalacie ssd namiesto interneho disku. Aktualne mam ssd v supliku pripojene cez usb 3.0, no je to take "vselijake" riesenie.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Re: XBOX ONE - informacie, rady, skusenosti
bo sa pisalo ze zdroje pistia,ci?
neviem sa rozhodnut medz xkom alebo playkom. neviem
neviem sa rozhodnut medz xkom alebo playkom. neviem
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Mam bielu verziu uz cca 9 mesiacov a ziadnu zvysenu hlucnost/piskanie nepozorujem (a to som na takeho veci dost citlivy). Ak hram nieco v noci, ked je vsade uplne ticho, tak pocujem iba jemne sumenie ventilatora. Dnes MS zverejnil zoznam zmien/noviniek v buducom update (zatial ako preview).
"Over-the-air TV for the U.S. and Canada – Earlier this month, we announced the preview for an Over-the-Air Tuner for the U.S. and Canada. With this preview update to Xbox One, a new screen has been added after the initial channel scan to show a sorted list of channels and channel logos so you can tell what channels you receive. You can also choose to scan again from this screen, if you want to move your antenna and give it another try."
"Power on and off from Xbox One SmartGlass – The beta versions of the Xbox One SmartGlass apps for Windows, Windows Phone and Android will be updated to let you turn your Xbox One on and off. (Your device does need to be on the same home network as your console.) This feature request has more than 4,000 votes on the Xbox Feedback site. The beta versions can be found in the respective stores by searching for "Xbox One SmartGlass Beta."
"Wireless Display app – With more than 2,000 votes, Miracast support will be enabled on Xbox One for preview participants later this week, so you can mirror the experiences on Windows PCs (for example, Surface 2, 3, or 3 Pro; Lenovo X1 carbon; Dell Venue 8), Windows Phone 8, and some Android devices (e.g. Samsung S5, Nexus 7, Motorola Droid) that support non-protected Miracast connections. Try the Wireless Display app to cast photos stored on your phone to your Xbox One, or to stream non-protected video content from your PC to your Xbox."
"User-selectable power mode – The team here at Xbox is also altering the initial setup experience on Xbox One worldwide to enable you to select your preferred power mode. Instant-on enables you to use the "Xbox on" voice command and receive background updates to console, game and app updates. Energy-saving mode is a low power state that requires you to press the Xbox button on your console to start up your Xbox One.
"Voice messages – The ability to send and receive voice messages from the Xbox One messages app continues in preview this month. Also, the ability to create a voice message while in a party chat will be enabled and support will be added for third party headsets."
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
Bola to bolest prvych kusov - momentalne bez problemu rovnako
-
- Pokročilý používateľ
ale to mas uz reklamovanu kvoli tomu piskajucemu zdroju ne?
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Prve verzie od vydania konzole (2013), alebo od vydania u nas (2014) ?
|MB| MSI B450I Gaming Plus |CPU| AMD Ryzen 5 5600G |CPU's Cooler| AIO 140mm
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.
podla toho co som cital tak tie u nas piskali + ja mam skorsiu verziu a nemal som problem
Od naseho releasu teda 2014 jj mam to RMA bez problemu poslali new konzolu + ako bonus mesacny gold neriesil som to vobec cez alzu len som zadal poziadavku cez telefon prisiel kurier z nemecka vzal to a priniesol novu platil som samozrejme 0eFullesh napísal:Prve verzie od vydania konzole (2013), alebo od vydania u nas (2014) ?
-
- Pokročilý používateľ
mozes to rozpisat ako si zadal poziadavku cez telefon? dik
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
no, xboxik doma, akurat ho nastavuje,m
v settings v display and sound v zlozke video fidelity mam colour depth 24bits per pixel. mozem si vyberat este 30 a 36. co je lepsie? kludne aj neake rady na zaciatok uvitam. este ako si zmenit nick kedze mi dalo HAZELFRIEND2878 a ozaj nechcem hajzla mat nick
v settings v display and sound v zlozke video fidelity mam colour depth 24bits per pixel. mozem si vyberat este 30 a 36. co je lepsie? kludne aj neake rady na zaciatok uvitam. este ako si zmenit nick kedze mi dalo HAZELFRIEND2878 a ozaj nechcem hajzla mat nick
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
zalezi od TV
coz pochybujem, ze mas 10-12-bitovy panel, ale budis
8x3 RGB = 24 bit
coz pochybujem, ze mas 10-12-bitovy panel, ale budis
8x3 RGB = 24 bit
Zavolas tusim do Irska na MS support pre Xbox.. Tusim je aj slovensky, resp. cesky.. znamy na tom oddeleni robil.stefan.koval napísal:mozes to rozpisat ako si zadal poziadavku cez telefon? dik
-
- Pokročilý používateľ
vdaka,
dostal som aj 14dni trial gold, ako to funguje v tom menu? ako vidim kt hry su zdarma pre gold? stracam sa v tom celom menu,asi to chce cas
dostal som aj 14dni trial gold, ako to funguje v tom menu? ako vidim kt hry su zdarma pre gold? stracam sa v tom celom menu,asi to chce cas
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Vsetky filmy okrem BD 4K su dnes zrejme 24-bit, hry to same.. ale mozes skusit nastavit 30/36-bit... pokial sa ale nemylim to uz musi vediet fyzicky uniest aj kabel.. + TV by mala mat HDMI 2.0?!
Len dodam, ze si vsimaj degradaciu obrazu, ak by k tomu doslo, tak musis dat 24bit, to je istota, ak nemas chut experimentovat .
Len dodam, ze si vsimaj degradaciu obrazu, ak by k tomu doslo, tak musis dat 24bit, to je istota, ak nemas chut experimentovat .
-
- Pokročilý používateľ
aha, tak to necham tak asi, inac kde si zistim dokedy mam gold? resp kde to najdem? vzdy ked nieco je gold tak to chce len dobit ale nevidim nikde moznost ze dovtedy a dovtedy plati
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook