Motul - kompletná škála produktov
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: Oleje Motul
ja osobne suhlasim.
Skuste prosim mne poradit nejaku 5w-50tku, benzinovy motor nema ziadne specialne poziadavky, potrebujem 12 litre. VWyrobca hovori ze olej by mal byt 504.00 alebo 503.01.
Skuste prosim mne poradit nejaku 5w-50tku, benzinovy motor nema ziadne specialne poziadavky, potrebujem 12 litre. VWyrobca hovori ze olej by mal byt 504.00 alebo 503.01.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Až teraz som si pozrel pounuku na prvej strane a vidím že tam je vyslovene ten spec. takže nie je o čom
5w50 nemam, a poznam malo motorov ktore potrebuju 5W50. Vacsinou nemaju SPZ Poprosim typ vozidla, rok vyroby a objem motora a mozem poradit.mp3turbo napísal:Skuste prosim mne poradit nejaku 5w-50tku, benzinovy motor nema ziadne specialne poziadavky, potrebujem 12 litre. VWyrobca hovori ze olej by mal byt 504.00 alebo 503.01.
Kolko aky kedy?
Ak sa nemylim tak mam na sklade. Dnes idem do prec, v nedelu som s5 v BA. Upresnim ci mam, a ak nemam tak naskladnim a dam vediet
Hadik, mam posledne 2 kusy. Ak chces, tak sa po ne zastav dnes. Pripadne, okolo 7 vyrazam smer ZM a potom to skrutim dole na BP, tak sa mozme niekde po ceste zrazit a posles mi peniazky na ucet. Ak nesuri, tak od pondelka v BA
EDIT: Cislo na mna mas, uz sa moc pri kompe nebudem zdrziavat.
EDIT: Cislo na mna mas, uz sa moc pri kompe nebudem zdrziavat.
A ty odkedy operujes v tejto casti slovenska? To ta potom budem najblizsie obtazovat, ked budem potrebovat olejicek pre moju osemnastku
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
To si mohol aj doteraz
Inak, od januara som tu
Inak, od januara som tu
Ahojte damy a pani.
Mensie heads up pre ludi s Mazda SkyActive motormi. Kontrolujte si stav oleja a skratit interval vymeny na 6 max 10k! Nove oleje ktore maju riesit existujuci problem su vo finalnej faze vyvoja. V priebehu tyzdna dostanem komplet podkladovy material k teme a postnem ho sem
EDIT: Updatenute ceny a pridane dalsie bezne druhy v OP. Ak vam tam nieco chyba tak napiste.
Z
Mensie heads up pre ludi s Mazda SkyActive motormi. Kontrolujte si stav oleja a skratit interval vymeny na 6 max 10k! Nove oleje ktore maju riesit existujuci problem su vo finalnej faze vyvoja. V priebehu tyzdna dostanem komplet podkladovy material k teme a postnem ho sem
EDIT: Updatenute ceny a pridane dalsie bezne druhy v OP. Ak vam tam nieco chyba tak napiste.
Z
Aj aj. Ked mi dorucia dokumenty tak to sem postnem.
zdar
poradite olej do embecky 2.0 TSI 162 kw ?
dik moc
poradite olej do embecky 2.0 TSI 162 kw ?
dik moc