Assassins Creed Unity
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Re: Assassins Creed Unity
so vcerajsim patchom ide hra ovela lepsie
/// a pada hra uz ale stvrty krat
/// a pada hra uz ale stvrty krat
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 10. Nov, 2014, 17:50
@Hulo,
s 1.2.0?
ide lepšie znamená lepšie FPS, menej sekania, či menej bugov?
a padá (do Win, či zamrzne PC?) častejšie?
ďakujem
s 1.2.0?
ide lepšie znamená lepšie FPS, menej sekania, či menej bugov?
a padá (do Win, či zamrzne PC?) častejšie?
ďakujem
Phenom II X4 3.7 GHz [NB a HTlink na 2.4], GTX 970 MSI na 1 400 jadro/2 000 pamäť, 8 GB DDR3 Crucial Ballistix Tactical 1 400 CL7, SSD Samsung 840EVO, 27" BenQ XL2720Z (1 ms GTG, flicker-free, 144 Hz), Harman Kardon SoundSticks III, Razer DeathAdder 2013
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
http://www.sector.sk/sprava/20851/novy- ... online.htm
fps nie su vyssie akurat stabilne, bugy si nejaky nevsimam od zaciatku tak ty neviem povedat. a padanie po hodinku uz nejako preslo, asi dana misia.... padalo to tak ze proces prestal pracovat
// este som si vsimol ze zerie menej gpu ram, pred tym sa to tahalo skoro na 4, teraz takych 2,8 max 3
fps nie su vyssie akurat stabilne, bugy si nejaky nevsimam od zaciatku tak ty neviem povedat. a padanie po hodinku uz nejako preslo, asi dana misia.... padalo to tak ze proces prestal pracovat
// este som si vsimol ze zerie menej gpu ram, pred tym sa to tahalo skoro na 4, teraz takych 2,8 max 3
-
- Nový používateľ
hulo, ďakujem-
keby aspoň v októbri nevyhlasovali, že "na AC: unity sme sa naučili optimalizovať pre GPU/ CPU, a tak sme urobili patch pre watch dogs"
5 mesiacov po vydaní.
ono by to chcelo nevydávat 5 "AAA" hier ročne, ale radšej 2 poriadne.
k padaniu. mne to prvý deň s 1.1.0 nepadlo ani raz, druhý deň 2x zamrzlo celé PC. Mordor funguje aj 4 hodiny bez jedinej chyby.
keby aspoň v októbri nevyhlasovali, že "na AC: unity sme sa naučili optimalizovať pre GPU/ CPU, a tak sme urobili patch pre watch dogs"
5 mesiacov po vydaní.
ono by to chcelo nevydávat 5 "AAA" hier ročne, ale radšej 2 poriadne.
k padaniu. mne to prvý deň s 1.1.0 nepadlo ani raz, druhý deň 2x zamrzlo celé PC. Mordor funguje aj 4 hodiny bez jedinej chyby.
Phenom II X4 3.7 GHz [NB a HTlink na 2.4], GTX 970 MSI na 1 400 jadro/2 000 pamäť, 8 GB DDR3 Crucial Ballistix Tactical 1 400 CL7, SSD Samsung 840EVO, 27" BenQ XL2720Z (1 ms GTG, flicker-free, 144 Hz), Harman Kardon SoundSticks III, Razer DeathAdder 2013
Koho to baví tak už problémy nerieši ja dávam zatial 10 z 10, a to hrám len vedlajšie misie! Hlavných som odohral možno šest a teraz objavujem čo všetko sa tam dá robiť, mne to zatial príde akoby do hry dali z každého titulu niečo, pre mňa to niečo znamená to najlepšie
-opäť potrebujete lieky
-znovu vám zarábajú budovy
-skvelé rpg prvky
atd
grafika ked je pekný slneční deň je úžasná,kopa vedlajších misií a tento raz nie jednoduché jednohubky ako pred tým ale sa človek potrápi a čo je hlavné protivníci sú odolný a ťažkko ich niektorých zabiť, doteraz to boli sekačky a človek zložil aj 15-20 týpkov v boji no v Unity bez vylepšení stačia piati a je po vás alebo jedna strela z pušky ...samozrejme hra má technické chyby ale tie ja vidieť nechcem
-opäť potrebujete lieky
-skvelé rpg prvky
atd
grafika ked je pekný slneční deň je úžasná,kopa vedlajších misií a tento raz nie jednoduché jednohubky ako pred tým ale sa človek potrápi a čo je hlavné protivníci sú odolný a ťažkko ich niektorých zabiť, doteraz to boli sekačky a človek zložil aj 15-20 týpkov v boji no v Unity bez vylepšení stačia piati a je po vás alebo jedna strela z pušky ...samozrejme hra má technické chyby ale tie ja vidieť nechcem
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN
-
- Nový používateľ
ano, grafika je veľmi dobrá, vrátane tonality.
neviem co natom vidite ale ta grafika je skor priemer, optimalizacia nesudim, niesom vyvojar aby som posudil ze spravili maximum preto aby to ficalo, technicke spracovanie hrozne (doskakovanie ludi, bugy/zasekavanie postavy v animacii, pakrur - opet zapasim s ovladanim a nervami). Inak priemerna hra, proste asasin, hoci ma uz otravuje ta ficurka a splietanie tej dna a korporacie atd. Zaujimave to bolo v AC1 a 2 kde to zapadalo do pribehu, no je vidiet ze nevedia co stym a strkaju to tam len preto aby to mohlo mat znacku assasin creed.
Niesom ztej hry sklamany, necakal som nic svetoborne, len ked to porovnam s medialnym masirovanim tak proste co od ubi cakat. btw.. hram to uz 5 hodin a to intro osm nepochopil preco takto zvolili vratane vysvetenia za asasina trosku odveci.
Niesom ztej hry sklamany, necakal som nic svetoborne, len ked to porovnam s medialnym masirovanim tak proste co od ubi cakat. btw.. hram to uz 5 hodin a to intro osm nepochopil preco takto zvolili vratane vysvetenia za asasina trosku odveci.
|MB| MSI B450I Gaming Plus |CPU| AMD Ryzen 5 5600G |CPU's Cooler| AIO 140mm
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.
- Monster1
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
10 z 10 za takúto vec Ty si presne ten priklad prečo hry dnes vyzeraju takto, lebo ludia su vymeteny a kupuju aj taketo odpady a vydavatelia im ich kludne s radostou dalej serviruju ked to žeru...No a ty ju nemaš vlastne ani kupenuLaro22 napísal:Koho to baví tak už problémy nerieši ja dávam zatial 10 z 10, a to hrám len vedlajšie misie! Hlavných som odohral možno šest a teraz objavujem čo všetko sa tam dá robiť, mne to zatial príde akoby do hry dali z každého titulu niečo, pre mňa to niečo znamená to najlepšie
-opäť potrebujete lieky
-skvelé rpg prvky
atd
Ryzen 5900X @ 5,05 GHz + Asus Strix B550-A Gaming+ Team Group Vulcan 2x8 GB @ 3200 MHz CL16 + Asus TUF RTX 3080 OC @1845/19800MHz 0,85V + Samsung 970 EVO 500GB + Crucial MX200 512 GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D15 Chromax Black + 3x Noiseblocker Eloop B14-ps
Master of Hertz
Samsung Odyssey G7 27'' 240
Master of Hertz
Samsung Odyssey G7 27'' 240
ja nehodnotím optimalizáciu tak pozor! napísal som čisto názor na hru ako taku, tak si vymeteného nechaj do zrkadla ,ok?jasné že je to povedzme nedorobená hra a má chyby a za to si určite nezaslúži 10z 10 ale to som sem nepísal lebo toho je tu kopa aj inde a nemá to zmysel už rozoberať...
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN
akoze nema cenu rozoberat ? Takze zvesime hlavy a sak co tak hra je to dobra to ze je nehratelna no a co, takych je viac...
.LOL.
Nasrat na cely Unity, ak to pojde takto dalej tak nechcem vidiet herny priemysel (zvlast hry od ubishitu) za 5 rokov
(predstavu však mam - clvoek si domov donesie hru (je jedno ci na konzolu/pc), nainstaluje, ta mu potom hodi error a nepojde ani zapnut - a sak co, malo to peknu instalacku)
.LOL.
Nasrat na cely Unity, ak to pojde takto dalej tak nechcem vidiet herny priemysel (zvlast hry od ubishitu) za 5 rokov
(predstavu však mam - clvoek si domov donesie hru (je jedno ci na konzolu/pc), nainstaluje, ta mu potom hodi error a nepojde ani zapnut - a sak co, malo to peknu instalacku)
Nie nie tak som to nemyslel, ale tak že už o problémoch každý vie -áno je ich dosť ale načo to stále omielať dokola tak som napísal len dojmy z hry...samozrejme takto urobená hra-vypustená von je hamba to sa nehádam...
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
čo viem, tak far cry 4 je na tom napríklad lepšie
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
hry od ubisoftu, hry od ubisoftu....
assassin je po technickej stranke zly, pretoze bezi na katastrofalnom engine z Watch Dogs. Mozno aj nieco nestihali, to ja neviem. Pozeral som na youtube zopar videi a dost ma zaujal pribeh. Prostredie je tiez fajn. No 60 EUR im za to samozrejme nedam. Hm...
Kazdopadne, Viem o 2 hrach od Ubisoftu, ktore mali takyto problem: Watch Dogs, AC Unity. Ak ich je viac, osviette ma, prosim.
Pozrime sa na (relativne) nove hry, u ktorych je na STEAMe ako publisher Ubisoft, a s ktorymi to dopadlo uplne naopak.
Valiant Hearts (mam v hladaciku)
Child of Light (moc ma nezaujima)
Southpark: Stick of Truth (draha, v dlhodobom hladaciku)
AC 4 Black Flag
Rocksmith 2014 (netusim, co to je za srandu)
a dalej sa daju najst ine hry, ktore maju dost pozitivne recenzie (AC3, Far Cry 3, Anno 2070, ...).
Ubisoft mozno prilis tlacil na termin vydania pri Unity. A mozno sa v poslednom case naozaj pohorsili. Kazdopadne by som za tym videl skor ten hrozny engine z Watch Dogs ako nejaku snahu Ubisoftu vydat hru, s ktorou budu ludia nespokojni. Ked by kvoli bugom a optimalizacii odlozili vydanie, bolo by okolo toho este viac placu ako je teraz.
Far Cry 4 by nemalo bezat na WD engine, cize to by malo byt v poriadku.
Co sa tyka The Division, tam tazko povedat, kedze to bude bezat na uplne novom Snowdrop engine. Nejake problemy bude rozumne ocakavat. Na druhej strane, maju to na starosti chlapci z Massive, takze by s tym nemuseli byt prilis velke problemy.
assassin je po technickej stranke zly, pretoze bezi na katastrofalnom engine z Watch Dogs. Mozno aj nieco nestihali, to ja neviem. Pozeral som na youtube zopar videi a dost ma zaujal pribeh. Prostredie je tiez fajn. No 60 EUR im za to samozrejme nedam. Hm...
Kazdopadne, Viem o 2 hrach od Ubisoftu, ktore mali takyto problem: Watch Dogs, AC Unity. Ak ich je viac, osviette ma, prosim.
Pozrime sa na (relativne) nove hry, u ktorych je na STEAMe ako publisher Ubisoft, a s ktorymi to dopadlo uplne naopak.
Valiant Hearts (mam v hladaciku)
Child of Light (moc ma nezaujima)
Southpark: Stick of Truth (draha, v dlhodobom hladaciku)
AC 4 Black Flag
Rocksmith 2014 (netusim, co to je za srandu)
a dalej sa daju najst ine hry, ktore maju dost pozitivne recenzie (AC3, Far Cry 3, Anno 2070, ...).
Ubisoft mozno prilis tlacil na termin vydania pri Unity. A mozno sa v poslednom case naozaj pohorsili. Kazdopadne by som za tym videl skor ten hrozny engine z Watch Dogs ako nejaku snahu Ubisoftu vydat hru, s ktorou budu ludia nespokojni. Ked by kvoli bugom a optimalizacii odlozili vydanie, bolo by okolo toho este viac placu ako je teraz.
Far Cry 4 by nemalo bezat na WD engine, cize to by malo byt v poriadku.
Co sa tyka The Division, tam tazko povedat, kedze to bude bezat na uplne novom Snowdrop engine. Nejake problemy bude rozumne ocakavat. Na druhej strane, maju to na starosti chlapci z Massive, takze by s tym nemuseli byt prilis velke problemy.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
tiež si myslím že tlačia na termín , ide im o prachy ale práve takto o ne časom prídu... no snád sa už poučia
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
zatial som hral len chvilu, dojmy pozitivnejsie ako z AC3 (ktora ma velmi nezaujala a Black Flag som aj vynechal), trosku sa mi zda byt odflaknuty dabing (chyba francuzsky prizvuk) a zatial sa mi zda v sucasnosti ziadnu velky pribeh nebude.
inac na hru mam kupon ku grafike, ale mozem si vybrat toto, Far Cry, alebo The Crew. Ktoru si mam podla vas vybrat? Crew ma netrapi, ale som na vazkach ci vybrat toto (nechce sa mi znova stahovat 40 Giga a riesit ako importovat save), alebo Far Cry?
inac na hru mam kupon ku grafike, ale mozem si vybrat toto, Far Cry, alebo The Crew. Ktoru si mam podla vas vybrat? Crew ma netrapi, ale som na vazkach ci vybrat toto (nechce sa mi znova stahovat 40 Giga a riesit ako importovat save), alebo Far Cry?
Spoiler: ukázať