Všeobecná diskusia
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
lenže to je ešte nič... tu bolo takmer -30°C a tu by si "no problema" nemal...
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
bol som v nízkych tatrách pri -23°C pred pár rokmi, problém som nemal, ešte niečo?
Fotrovcom požičiavam auto v pondelok, idú taktiež do tatier (ja zatiaľ budem jazdiť supom), dám vedieť.
Fotrovcom požičiavam auto v pondelok, idú taktiež do tatier (ja zatiaľ budem jazdiť supom), dám vedieť.
.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Keď bolo -27, tak ich veľa nenaštartovalo, aspoň čo som videl v okolí...
Kia Soul 1.6 benzín mala kus problémy ( rozumej o cca 1s dlhšie štartovala) len sa ťažšie radilo + mamka necháva zatiahnutú ručnú, takže aj tá bola kus iná...
Kia Soul 1.6 benzín mala kus problémy ( rozumej o cca 1s dlhšie štartovala) len sa ťažšie radilo + mamka necháva zatiahnutú ručnú, takže aj tá bola kus iná...
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
rucnej sa teda v tychto teplotach vyhybam dost sraciek narobi zamok prevodovky, a to ani neni zmrznute len stuhnuty olej....
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
a ja ručnú zatiahnutú a problém nemám, blbé mýty čo?landrower napísal:rucnej sa teda v tychto teplotach vyhybam dost sraciek narobi zamok prevodovky, a to ani neni zmrznute len stuhnuty olej....
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
ono, nakolko viem ako rucna funguje, tak problem asi moze nastat len ked je mokry kotuc/dosticka a primrznu k sebe ale ak je takto ze sucho a mrzne, tak pochybujem... kazdopadne, preistotu nezatahujem, a hlavne, kedze parkujem so zaradenou rychlostou tak to je zbytocne (ak nestojim v nejakom vecsom kopci)
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Hmm no znamemu dnes primrzla. Tak mytus to asi nebude .
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
tak ma teraz napadlo, pouzivate nejake "vonatka" do svojich aut? ..osobne mam rad ked v aute luxusne vonia ked donho nastupujem, no doteraz som nenasiel az na jednu vynimku nic co by vonalo normalne, nie ako vonatko do WC ala Ambi Pur, Wunderbaum a podobne zname znacky, no bol som si kupit destilovanu vodu (vodne chladenie pc, potreboval som preplachnut bloky) a najblizsie od domu bol Slovnaft, tak hybaj tam, zobral som 5l bandasku a pri pokladni som si vsimol vseliake "vonatka" od nejakej firmy Areon, tak som jedno vzal klasika to na spätne zrkadlo, doma som to otvoril a nemohol som byt viac prekvapeny ako dobre to vonia, takze rozhodne odporucam, konkretne sa to vola Sport Lux Platinum.. ak mate ine dobre tipi kludne dajte, jeden cas mal Agip na vypadovke z KE paradne veci, no zmenili sortiment a uz tam neni nic zaujimave
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
Osobne mám plnú pivnicu AmbiPur osviežovačov, takže používam tie. Určite sa tam nájdu aj príjemné vône, "narezané drevo" apod. sú celkom v pohode a mám ich v aute.
Ale keby som to nemal zadarmo, tak to nepoužívam.. viem tie peniaze minúť aj inak..
Ale keby som to nemal zadarmo, tak to nepoužívam.. viem tie peniaze minúť aj inak..
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Osobne uz roky pouzivam Wunderbaum Vanillaroma a uplna spokojnost. Nemienim to menit, no po tych 10+ rokoch by sa uz aj patrilo
Mozno vyskusam ten Areon. Ake su tam prichute/vone? Lebo bez vanilky si svoje auto predstavit neviem
Mozno vyskusam ten Areon. Ake su tam prichute/vone? Lebo bez vanilky si svoje auto predstavit neviem
pozri tuto stranku.. je tam toho nespocetne vela, osobne beriem nabuduce toto, vyzera to pekne a dlho to vonia, inac aj ja mam rad vanilkovu vônu
ozaj toto je udajne najdrahsia reklama na auto aka bola vytvorena, ziadne pocitacove efekty, cisto len fyzika, ale je to uzasne, rovnako ako auticko na ktore ta reklama je
ozaj toto je udajne najdrahsia reklama na auto aka bola vytvorena, ziadne pocitacove efekty, cisto len fyzika, ale je to uzasne, rovnako ako auticko na ktore ta reklama je
- landrower
- Pokročilý používateľ
neverim ze je to real
tie 3 kola co sa navzajom posuvali hore tou rampou, no urcite...
tie 3 kola co sa navzajom posuvali hore tou rampou, no urcite...
Bez problemv sa da dosiahnut aby sli hore kopcom... do pneumatiky sa dali zataze ktore pohli kolesom. Nie nahodou mali taku kratku drahu...
- landrower
- Pokročilý používateľ
tiez pravda, to by slo
dalsia vec, ako sa ale ten tlmic vyfuku mohol tolko krat pretocit?
dalsia vec, ako sa ale ten tlmic vyfuku mohol tolko krat pretocit?