Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
ten isty princip gravitacia a zopar zavazi na spravnych miestach + spravne mnozstvo vstupneho momentu...
dokym mi bude auto vonat novotou nic do auta nedamGeralt napísal:tak ma teraz napadlo, pouzivate nejake "vonatka" do svojich aut? ..osobne mam rad ked v aute luxusne vonia ked donho nastupujem, no doteraz som nenasiel az na jednu vynimku nic co by vonalo normalne, nie ako vonatko do WC ala Ambi Pur, Wunderbaum a podobne zname znacky, no bol som si kupit destilovanu vodu (vodne chladenie pc, potreboval som preplachnut bloky) a najblizsie od domu bol Slovnaft, tak hybaj tam, zobral som 5l bandasku a pri pokladni som si vsimol vseliake "vonatka" od nejakej firmy Areon, tak som jedno vzal klasika to na spätne zrkadlo, doma som to otvoril a nemohol som byt viac prekvapeny ako dobre to vonia, takze rozhodne odporucam, konkretne sa to vola Sport Lux Platinum.. ak mate ine dobre tipi kludne dajte, jeden cas mal Agip na vypadovke z KE paradne veci, no zmenili sortiment a uz tam neni nic zaujimave
Spoiler: ukázať
"...vždy je lepšie štartovať s ich pomocou, než auto roztláčať. Hrozí vám, že si pri roztláčaní zničíte katalyzátor." masaker clanok
Pokial chces nieco vazne super, skus toto: http://www.caro-vone.sk/Geralt napísal:tak ma teraz napadlo, pouzivate nejake "vonatka" do svojich aut? ..osobne mam rad ked v aute luxusne vonia ked donho nastupujem, no doteraz som nenasiel az na jednu vynimku nic co by vonalo normalne, nie ako vonatko do WC ala Ambi Pur, Wunderbaum a podobne zname znacky, no bol som si kupit destilovanu vodu (vodne chladenie pc, potreboval som preplachnut bloky) a najblizsie od domu bol Slovnaft, tak hybaj tam, zobral som 5l bandasku a pri pokladni som si vsimol vseliake "vonatka" od nejakej firmy Areon, tak som jedno vzal klasika to na spätne zrkadlo, doma som to otvoril a nemohol som byt viac prekvapeny ako dobre to vonia, takze rozhodne odporucam, konkretne sa to vola Sport Lux Platinum.. ak mate ine dobre tipi kludne dajte, jeden cas mal Agip na vypadovke z KE paradne veci, no zmenili sortiment a uz tam neni nic zaujimave
California Scents, neskutocne to vonia, uz to mam v aute asi 3 mesiace a stale to vonia.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
blackhawk ani za boha som si nevedel spomenut na nazov tychto vonaviek:D mam v aute uz pol roka
vybral som ich z obalu 2 obdlznicky do predu a jeden do zadu...cele auto mi krasne vonia cely cas a stale sa ma niekto pyta co to tam mam
za tych par korun jednoznacnaaaaaaaa volba aj do dalsich aut:)
p.s. osobne mam vanilku
vybral som ich z obalu 2 obdlznicky do predu a jeden do zadu...cele auto mi krasne vonia cely cas a stale sa ma niekto pyta co to tam mam
za tych par korun jednoznacnaaaaaaaa volba aj do dalsich aut:)
p.s. osobne mam vanilku
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Vsak to...v com to mate ulozene?
-
- Pokročilý používateľ
jeden mam polozeny vzadu na stredovom panely medzi nohami ,na koberceku:) a druhy pred riadiacou pakou mam popolnik tak v nom a otvorene to mam
Tiez pouzivam tieto California Scents, predtym som mal Coronado Cherry, dost intenzivna ceresnova vona, mne sa pacila. Teraz mam Anti Tobacco, ale ta nieje moc vyrazna, tak som jej pomohol ciernym Wunderbaumom.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
plechovky
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Pokročilý používateľ
ja uz nemam plechovku som to povyberal a rozlozil po aute )
toto je jaka k...tina
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 0395_n.jpg
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 0395_n.jpg