Toto píšu v pravidlách:
tak zjavne asi v decembri to prídePre bonus časti A) a B) bude odmena vyplatená na nový Smart účet nasledujúci kalendárny mesiac po mesiaci, v ktorom splnil podmienky.
tak zjavne asi v decembri to prídePre bonus časti A) a B) bude odmena vyplatená na nový Smart účet nasledujúci kalendárny mesiac po mesiaci, v ktorom splnil podmienky.
Ešte v budúcnosti podpora PUSH notifikácii po transkakcii a bude to ešte lepšie. 365-ka je teraz bezvýznamná, neviem čo také lepšie dokáže ponúknuť, ja ju ešte zatiaľ nechávam na nákupy z Číny kvôli Aliexpressu a 4% Cashbacku, ale neskôr ju asi tiež zruším. 365-ka sa pomaly, ale iste už proste mení na obyčajnú banku, čo už nastalo po tom ako zaviedli aj úvery či prevzali kamenné pobočky Poštovej banky a to jak hovorili, že nebudú mať kamenné pobočky. A to ako sto rokov mali pomalú aplikáciu aj teraz to nie je najrýclhejšie... a tie ich bankomaty, som ich párkrát skúsil a akože pomalšie bankomaty som nevidel. Teda skôr ten softvér v bankomatoch bude nanič, keď mala bakomaty Poštová banka (ale dalo sa z nich vyberať aj s 365) tak boli fakt oveľa rýchlejšie.