Káva a všetko s ňou spojené
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Re: Káva a všetko s ňou spojené
odkedy tam bol zadany popis uz pribudol colormeter, takze vsetky nove popisy uz budu presne
uz prisla kolumbia na filter a mozno skusia aj kostariku uprazit na filter
uz prisla kolumbia na filter a mozno skusia aj kostariku uprazit na filter
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Tak Guatemala chuťovo príjemná, výrazne lepšia ako CR.
Tiež by som odporučil možno jemne svetlejšie praženie, ale aj takto je to ok. Cuba čo mi poslal Andre tiež fajn, taká klasika pre milovníkov horkejšieho espressa.
Rwanda na filter sa mi dnes nejako nepodarila, dám vedieť zajtra. Pretiekla dosť rýchlo a chuťovo som tiež nebol spokojný.
Tiež by som odporučil možno jemne svetlejšie praženie, ale aj takto je to ok. Cuba čo mi poslal Andre tiež fajn, taká klasika pre milovníkov horkejšieho espressa.
Rwanda na filter sa mi dnes nejako nepodarila, dám vedieť zajtra. Pretiekla dosť rýchlo a chuťovo som tiež nebol spokojný.
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Vsetci co pijete filter, napiste mi ss, dik
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
K SAGE RKM, vymenili potenciometer a zhodnotenie " Funguje ako ma", samozrejme tato vymena nemala ziadny vplyv na hucanie ... Lutujem ze som ho kupoval, lutujem ze som ho nevratil do 14 dni, to hucanie je neuveritelne, musim ho stale vytahovat zo zastrcky.
To hucanie mi asi neprejde druhy krat na RKM, kebyze ho tam idem vratit a opat dovod ze hucanie sa nevyriesilo ?
To hucanie mi asi neprejde druhy krat na RKM, kebyze ho tam idem vratit a opat dovod ze hucanie sa nevyriesilo ?
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
ak to islo na fastplus, tak mam zlu skusenost, tam pomohlo len soi a staznost na hej.sk, vratenie produktu, v mojom pripade
pokial viem rma pre sage idu vzdy iba cez fastplus ale komu to posuvaju dalej alebo ci sa to servisuje priamo u nich netusim.
Spoiler: ukázať
- mArtinko5MB
- Používateľ
Slo to cez fast plus, otazka je ci sa to da reklamovat ako chyba produktu to bzucanie ...
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
Čafte, novy poznatok, taká mladá žaba si v PK kúsok od mojej roboty otvorila mini kaviarničku (fakt asi 8m2) a predáva tam toto:
https://thebarn.de/collections/beans
Stojí to nekresťansky veľa (15-16€ za 250g) ale ako toto píšem tak pijem z filtra indonesiu tuším, a fakt vynikajúca, pražená 6.5. Kúpil by som aj druhý krát ale 64€/kg je brutal na každodenné pitie, som zvedavý ako jej to pôjde. A hlavne že na páke čo robí kávu priamo u seba má doubleshot, čo je teda nie zlá voľba ale na sáčky predáva len Nemcov, teda som myslel že aj v mlyne to bude mať.
https://thebarn.de/collections/beans
Stojí to nekresťansky veľa (15-16€ za 250g) ale ako toto píšem tak pijem z filtra indonesiu tuším, a fakt vynikajúca, pražená 6.5. Kúpil by som aj druhý krát ale 64€/kg je brutal na každodenné pitie, som zvedavý ako jej to pôjde. A hlavne že na páke čo robí kávu priamo u seba má doubleshot, čo je teda nie zlá voľba ale na sáčky predáva len Nemcov, teda som myslel že aj v mlyne to bude mať.
Project Fractal Define S Black & White http://zostavy.tichepc.sk/sk/#reference ... lack-white
CASE: Fractal Desing Define S PSU: Superflower Leadex 80 Plus Platinum 850W GPU: Gigabyte GTX980Ti MB: Asus X99-A CPU: Intel i5820K @4,5GHz/1,25V
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Sport SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD: Seagate 1TB SCREEN: Dell U2515H Ultrasharp MOUSE: Mionix Naos 3200
MOUSEPAD: Razer Goliathus Speed KEYBOARD: Hľadám novú vysnívanú SOUND: Schiit Modi 2 Uber + Magni 2 Uber SPEAKERS: Mackie CR4
HEADPHONES: Beyerdynamic DT-150/AKG 712 PRO/Hifiman HE-400i PHONE: Moto Z Play
CASE: Fractal Desing Define S PSU: Superflower Leadex 80 Plus Platinum 850W GPU: Gigabyte GTX980Ti MB: Asus X99-A CPU: Intel i5820K @4,5GHz/1,25V
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Sport SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD: Seagate 1TB SCREEN: Dell U2515H Ultrasharp MOUSE: Mionix Naos 3200
MOUSEPAD: Razer Goliathus Speed KEYBOARD: Hľadám novú vysnívanú SOUND: Schiit Modi 2 Uber + Magni 2 Uber SPEAKERS: Mackie CR4
HEADPHONES: Beyerdynamic DT-150/AKG 712 PRO/Hifiman HE-400i PHONE: Moto Z Play
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
The Barn som zvykol kupovať v Nitre. Proste výberovka, ale keď porovnám dlhodobo s Doubleshot, rozdiel nebadám. Samozrejme vždy sa nájde konkrétna káva, ktorá sadne viac, iná menej, ale čo sa týka kvality praženia vs cena, zostal som u Doubleshot.
The Barn je prvá liga, ale majú to trochu predražené.
Sú porovnateľne kávy o 20-30% lacnejšie.
Sú porovnateľne kávy o 20-30% lacnejšie.
- mArtinko5MB
- Používateľ
Skusenosti s praziarnou cierna Perla? V KE som na nu narazil.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- Hexaris
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 11. Júl, 2019, 19:35
Mensi nakup, uvidime co to bude za material …
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
Your value does not decrease because of someone's inability to see your worth.
BOOK: MB Air M1 2020 AMP: Topping DX3Pro+ HEADPHONES: HiFiMAN HE400SE
BOOK: MB Air M1 2020 AMP: Topping DX3Pro+ HEADPHONES: HiFiMAN HE400SE
J&N patrí k najlepšiemu na svete, to ostatne nepoznám.