Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
vcera som bol kamaratovi skusat 2007 merc CLS320cdi. 85tis km avantgarde... hmmm no asi som sa znova zalubeu na fotkach sa mi vzdy strasne pacilo a mam ho na zozname dalsich aut ,ale takto nazivo ma uplne zobralo dneska ho ide zobrat.auto ako cukrik,prvy majitel jeden znamy nie zrovna chudobny z nr,kupil si novy merc tusim ML, a toto mu ostalo no cukrik ...priemerku dlhodobu mal 9l,ale verim,ze sa da aj lepsi zajazdit.moc ma prekvapilo,ze tak to je vo vnutri odhlucnene ,ze ten diesel ani ked vytoci neni moc pocut . tomu hovorim auto co ked k nemu clovek pride tak spravi "dobry dojem" ...
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
do <> tie cesty pri martinksom cintorine to je jak za trest... to zvysok BA je proti tomu houby asi, som tam slalom medzi dierami jak kkt dneska robil... odteraz chodim do avionu asi len po dialnici...
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
No hej, ja chodim uz len tadial. Ono priamo v meste je dost jam/zlomov po celej sirky vozovky, ze sa proste niet kam vyhnut. A nadavam ako pohan vzdy ked chytim taketo nieco.
Najlepsie je ked naprsi, lebo vtedy tie 40cm diery ani nevidiet.
Najlepsie je ked naprsi, lebo vtedy tie 40cm diery ani nevidiet.
- landrower
- Pokročilý používateľ
mi tam na tom kusku zo desat krat prestalo hrat radio boha
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Nissan to iste - PCV ...Papek napísal: Nakoniec to bol RACV ventil.
Honda pouziva dva typy, RACV a IACV. Jedno je rotary air control valve a druhe je idle air control valve. Kazdy funguje na trochu odlisnom principe, ale su zamenitelne.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Má niekto ajdia aký motor sadne do supa 2005 miesto terajšieho 2,5V6 TDi? Niečo audiňácke nad 3.0? TDI preferujem, riadiacu doriešim, prevodovku tiež. 4.2V8 tu mám ale nesedia dva úchyty.
.
Dnes som musel krízovo brzdiť ako som bupol na brzdu ABS fungovalo ale za "sekundičku" už ne zablkovali sa mi všetky kola začala svietiť kontrolka ABS a bŕzd. Čím to môže biť zajtra to hodím na diagnostiku ale čo môžem očakávať ?
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Inak som len zabudol pripomenut, ak mate dake skrabance na laku alebo popraskany lak, neodporucam umyvarku na pumpe Agip na Bajkalskej. Som sa tesim, ze super, penove kefy, to bude makke, ta p.ca po..bana mi zoskrabala asi 10x10cm laku na prednom narazniku a este aj utrhla krytku ostrekovania prednych svetiel. Skoda ze som si to vsimol az doma.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
Preto umývam auto zásadne doma a sám , napeniť, owapkovať, umyť šampónom, vysušiť, navoskovať, zakonzervovať, a mám 3 mesiace pokoj
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
preto neumyvam auto jedine ked sa na nom ide nieco robit
a clay je kde?Snake napísal:Preto umývam auto zásadne doma a sám , napeniť, owapkovať, umyť šampónom, vysušiť, navoskovať, zakonzervovať, a mám 3 mesiace pokoj
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Mimochodom, nezisli by dakomu na dake starsie auticko hlinikove disky ? Potrebujem sa zbavit tych co som mal na Corse, coskoro to nebudem mat kde skladovat. http://auto.bazos.sk/inzerat/13407467/1 ... e-pneu.php
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !