nVidia GeForce GTX 970 (recenzie, informácie...)
Re: nVidia GeForce GTX 970 (recenzie, informácie...)
Pisal som o piskani, vrcanie robi trebars pri Heaven bencmarku a pod.
No ale damy a pani, nedalo mi to a kartu som uplne vybral z pc a bezi mi teraz pc iba na iGPU a cuduj sa svete, piska to cele presne tak, ako som to opisoval, ziadna zmena a 970 lezi na posteli, takze sa ospravedlnujem za matuce informacie, ta karta nepiska teda vobec! Pravdepodobne to robi doska Asus Z-68 pro. Tazko sa to lokaziluze, ono ma to skor taha k disku, ten piskot, ale ten nma preco piskat a ssd take zvuky nevydava a od zdroju to tiez nejde, takze to bude asi tou doskou
Takze kolega, co mal v plane kupit 970, tka asi smelo do toho. ten jemny piskot, ktory mi len sem tam prekaza, nakoniec neni ani nej.
No ale damy a pani, nedalo mi to a kartu som uplne vybral z pc a bezi mi teraz pc iba na iGPU a cuduj sa svete, piska to cele presne tak, ako som to opisoval, ziadna zmena a 970 lezi na posteli, takze sa ospravedlnujem za matuce informacie, ta karta nepiska teda vobec! Pravdepodobne to robi doska Asus Z-68 pro. Tazko sa to lokaziluze, ono ma to skor taha k disku, ten piskot, ale ten nma preco piskat a ssd take zvuky nevydava a od zdroju to tiez nejde, takze to bude asi tou doskou
Takze kolega, co mal v plane kupit 970, tka asi smelo do toho. ten jemny piskot, ktory mi len sem tam prekaza, nakoniec neni ani nej.
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
nenašli by ste niekto niekde video alebo niečo, že aký to je zvuk ?
V bazari u mojej 970 som tusim daval video u 200 fps, 100 a 60 ...
- Leon
- Pokročilý používateľ
toto ? https://vimeo.com/134628878
... veď tam nič nepočujem a to mám repráky vybombované na maximum jediné z čoho som sa furt žľakol bol klik myšky
... veď tam nič nepočujem a to mám repráky vybombované na maximum jediné z čoho som sa furt žľakol bol klik myšky
Zle pocujes, je pravda, ze mikrofon neni nic extra, ale rozdiel tam je ... Lepsie to zaznamenat nemam ako.
ved ti pisem, ze sa to moc nafukuje a vobec to neni nejak extra pocut ani v zatazi na 60 fps. COH2 hram na nejakych 100 fps a tiez uplne ticho a v klude potom nepiska vobec, ako som pisal
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Škoda sa naťahovať, ono sa to jednak líši kus od kusu, ale určite ne pravda, že GTX970 sú z posledných generácií postihnuté pískaním najchronickejšie. Druhá vec je, že nikto z nás nepočuje rovnako a nedokáže vnímať zvuky v rovnakom rozsahu frekvencií. Potom to, čo jednému človeku trhá nevry nemusím niekto iný takmer vôbec vnímať. Hlavne ak sú to frekvencie na hranici rozsahu, ktoré ľudské ucho normálne registruje /a pískanie elektroniky je často na hranici toho spektra/. Čiže všetky tie debaty sú v podstate o veľmi subjektívnom vnímaní hluku.
Videá a audio nahrávky tomu tiež nepomôžu, lebo tam zas ide o to čím sa nahráva, takže už na vstupe do zariadenia môžu ísť bokom niektoré frekvencie atď... Je to fakt všetko subjektívne a nakoniec ide len o osobnú skúsenosť. Ak to niekomu trhá nervy, tak to rieši, tí šťastnejší nepočujú nič a teda riešiť nemusia.
Videá a audio nahrávky tomu tiež nepomôžu, lebo tam zas ide o to čím sa nahráva, takže už na vstupe do zariadenia môžu ísť bokom niektoré frekvencie atď... Je to fakt všetko subjektívne a nakoniec ide len o osobnú skúsenosť. Ak to niekomu trhá nervy, tak to rieši, tí šťastnejší nepočujú nič a teda riešiť nemusia.
Spoiler: ukázať
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
niekomu nevadia ani vetrone na 3000ot
Spoiler: ukázať
- Leon
- Pokročilý používateľ
myslím že tých 3000 by už fakt nevydržal nikto keď som si vyberal fany a porovnával hlučnosť, tak tie 3000rpm teda vrieskali jak o život
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
a.k.a. dávno stratený brať 290/290x referáku
ináč Asnod, neviem, v akom vesmíre žiješ, ale pokiaľ si myslíš, že ten OEM CM aio blud nebude mať rapkavú a hlučnú pumpu, tak to si blázonAsnod napísal:Tak to asi tazko tykalo sa to iba prvej varky X modelov a v tom je ku*va rozdiel ci to vyrobca odstrani alebo serie zakaznikovi na hlavu lebo jemu to tak vyhovuje a usetri oproti kvalitnejsim cievkam par centov.Some good news for potential Fury X customers – from what we have been told, Revision 2 of this card is already hitting retail – with noted pump and coil whine issues resolved.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Vo furmarku sa karty netestuju ak na defaulte artefakty nemas tak to do uvahy ber, mozu sa ti objavit hocikde inde.
Varovanie: Nepouzivajte context switch, mozete ziskat desiatky % vykonu navyse, ale nam to nepojde
http://diit.cz/clanek/nvidia-varuje-vyv ... ou-vypocty
Varovanie: Nepouzivajte context switch, mozete ziskat desiatky % vykonu navyse, ale nam to nepojde
http://diit.cz/clanek/nvidia-varuje-vyv ... ou-vypocty
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
no a je to tu
No nič moc, som zvedaví ci to budú používať aspoň kvôli AMD. Ale NVIDIA povie a nebude to používať nikto až kým nevidaju nový sériu GPU to sou zmrdi.
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Je dost mozne, ze az na par titulov to bude vyzerat takto:
''vývojáři hry Aquanox Deep Descent, kteří se proto rozhodli technologii vynechat zcela a nepoužívat jí ani na hardwaru AMD a Intelu''
Aspon uvidime nakolko je silna politika NVIDIE.
''vývojáři hry Aquanox Deep Descent, kteří se proto rozhodli technologii vynechat zcela a nepoužívat jí ani na hardwaru AMD a Intelu''
Aspon uvidime nakolko je silna politika NVIDIE.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X