poznam jedneho cloveka, co si kupil novy peugeot 308 sw a nema na nom havarijnuicefire napísal:Asi nie je nikto hardcore a nema havarijnu na novom vozidle, ze? Aky vek auta povazujete za vhodny na zrusenie havarijnej? Nemyslim teraz u vozidiel vyssej triedy, ale povedzme u klasickych ludovych vozidiel.
Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Ked priatelkina mama kupila novy ford fusion, dala ho havarijne poistit, cena 450e, lenze nove auto stalo 9900e. Ked kupis auto za 30-40-50 tisic, hned je to ine.
Kazdopadne s tou kooperativou si ma potesil mbc, su vcelku lacny, asi pojdem ku nim.
Inak zacina ma svrbiet noha a asi pojdem kuknut CR-V 2.4 vtec, z Bratislavy, rocne auto, 75 000km (asi velmi vela jazdene dialnice). Ak by bolo vsetko v poriadku, tak preco nie, plyn dam tak ci tak, ci kupim 2.0 alebo 2.4. http://honda-cr-v.autobazar.eu/24i-vtec-id3022527.html
Kazdopadne s tou kooperativou si ma potesil mbc, su vcelku lacny, asi pojdem ku nim.
Inak zacina ma svrbiet noha a asi pojdem kuknut CR-V 2.4 vtec, z Bratislavy, rocne auto, 75 000km (asi velmi vela jazdene dialnice). Ak by bolo vsetko v poriadku, tak preco nie, plyn dam tak ci tak, ci kupim 2.0 alebo 2.4. http://honda-cr-v.autobazar.eu/24i-vtec-id3022527.html
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Kooperativu si nedavaj, riesili sme tam rok dozadu totalku. Uplny otras...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
nj koopka je obcas dobra obcas k prdu. ale skor zalezi na aku pobocku narazis. Niekde sa daju problemy riesit rychlo niekde si davaju pekne nacas.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
a ked poznas likvidatora poistnych udalosti tak mas vopred vyhrane
Steam: michalsveto
- Wizik
- VIP
A dostali ste sa nakoniec k peniazom a ak hej, tak k aspon k sume, ktoru ste si predstavovali ?icefire napísal:Kooperativu si nedavaj, riesili sme tam rok dozadu totalku. Uplny otras...
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
Odporucam komunalnu poistovnu. Velmi dobre skusenosti a nie su ani velmi drahy...
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Hlavne skús tam, kde máš známosť, ak nie, tak u nás je najmenej problémov pre bežného človeka( rozumej človeka bez známosti ) Alianz...
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
som si bol dať naceniť PZP v kooperative pre škodovku... vypočítali mi 70€... chcel som ale ešte lacnejšie, tak som bol za ženskou, ktorá robí poistky a môže vyberať z viacerých poisťovní a dať mi najlacnejšiu... tak mi vypočítala v kooperatíve najlacnejšiu zo všetkými možnými zľavami na 75€.... som je povedal, že priamo v kooperatíve mi dali iba 70€... že ako je to možné, že to sa nedá a bla bla bla...
sranda no...
sranda no...
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
nieco podobne som zazil aj ja. sice sa to netykalo poistky na auto ale uveru. Sestra chcela uver a mala tiez znamu dievcinu co vybavovala uvery po bankach. Vybavila jej uver na ktory jej povedala ze super uroky aj vsetko. Ked mi to ukazala skoro som jej jednu utal. Zobral som ju do inej nemenovanej banky a sup podstatne vyhodnejsi uver bol na svete
wizik: tak ta CRVa vyzera super. kupovana v SR, plna servisna historia. Krasa, uz len plyn a budes chodit vysmiaty
wizik: tak ta CRVa vyzera super. kupovana v SR, plna servisna historia. Krasa, uz len plyn a budes chodit vysmiaty
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
v kooperative mame auta asi 12rokov ,aj firemne sme mali a nikdy ani pri nahrade skody a podobne sme nemali problem
vlastne ano teraz raz,nastastie to islo ako spoluucast na havarijnu : chlapik nam nacuval do auta ,skoda cca 1500e-origo servis. chlapik dal aj prehlasenie o tom ,ze sposobil skodu... kooperativa nam to odmietla zaplatit s tym ,ze taka udalost sa nemohla udiat ,dlho sme boli nasrati doma ,ze ako ojebavaju aj ked sa clovek prizna,ale nakoniec sme zistili ,ze ten posraty chrapun auto predal a chcel na poistku tam dat nejake ine auto. takze sa to opat vysvetlilo,samozrejme ten hajzel nikdy nepreplatil ani spoluucast ale furt lepsie 166e ako 1500e
vlastne ano teraz raz,nastastie to islo ako spoluucast na havarijnu : chlapik nam nacuval do auta ,skoda cca 1500e-origo servis. chlapik dal aj prehlasenie o tom ,ze sposobil skodu... kooperativa nam to odmietla zaplatit s tym ,ze taka udalost sa nemohla udiat ,dlho sme boli nasrati doma ,ze ako ojebavaju aj ked sa clovek prizna,ale nakoniec sme zistili ,ze ten posraty chrapun auto predal a chcel na poistku tam dat nejake ine auto. takze sa to opat vysvetlilo,samozrejme ten hajzel nikdy nepreplatil ani spoluucast ale furt lepsie 166e ako 1500e
- Wizik
- VIP
No, pozeral som dnes na internete ten plyn a nikde som nenasiel schvalenie pre ten motor, iba pre 2.0. Bude to asi tym, ze 2.4 v podstate nie je ani pre europsky trh. Ak by sa to ale dalo vybavit individualkou, tak je to tiez jedna z moznosti, aj ked je otazne ci sa mi oplati priplatit cca 2500e za to aby som mal svetlu kozu namiesto ciernej a motor 2.4.HellAngel napísal:wizik: tak ta CRVa vyzera super. kupovana v SR, plna servisna historia. Krasa, uz len plyn a budes chodit vysmiaty
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
skapal mi magnetický ventil vstrekovacieho čerpadla, 170€ a roboty na pol dňa, boha!
.