Káva a všetko s ňou spojené
Re: Káva a všetko s ňou spojené
Aha fakt, . dik a sorry
MSI PRO B650M-P | AMD Ryzen 5 7600 | Patriot Viper Venom 32GB KIT DDR5 6000MHz | Endorfy Fera 5 | Montech AIR 1000 SILENT Black | Apacer AS2280Q4U 1 TB | ASUS TUF GAMING 750B
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Vzal som na skusku Coffee Queen Bean Blend z 9grams. Prva vec, ktora ma trosku prekvapila je ze kava bola prazena este vo februari.
Mali ste niekto kavu ? Popripade, ake objednavate?
Mali ste niekto kavu ? Popripade, ake objednavate?
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
To sa mi nezdá, ja keď objednám, tak pražené max. týždeň dozadu. Skús im napísať či to nie je chyba.
Celkom fajn je Cuba medium praženie (taká neutrálna chuť), Ethiopia Wild Berry (viac ovocná, hodí sa na mliečne kávy), Brazília Mocca medium praženie (viac horká). Nemal som ale všetky.
Do nedele majú 20% zľavu a poštovné zadarmo - kód: FALL20
Celkom fajn je Cuba medium praženie (taká neutrálna chuť), Ethiopia Wild Berry (viac ovocná, hodí sa na mliečne kávy), Brazília Mocca medium praženie (viac horká). Nemal som ale všetky.
Do nedele majú 20% zľavu a poštovné zadarmo - kód: FALL20
- mArtinko5MB
- Používateľ
Moja chyba. 24-02-2022, cize ak je spotreba pol roka tak koniec augusta ... osuchany text "stupen", videl som viac menej iba "prazenia" medium dark a datum ...
Skusim nabuduce tu ethiopiu Samozrejme ze som kupil kavu a hned na to maju akciu Velmi ocenujem dopravu zadarmo do zasielkovne. To je velke +
Skusim nabuduce tu ethiopiu Samozrejme ze som kupil kavu a hned na to maju akciu Velmi ocenujem dopravu zadarmo do zasielkovne. To je velke +
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
Ak máš rád viac horkú kávu tak ok. Odporúčam medium praženie. Za tie peniaze nič lepšie nekúpiš.castelL napísal: ↑Pi 10. Sep, 2021, 11:58 https://www.coffeeart.sk/prazena-kava/9 ... de-mococa/
toto je fajn?
Este mate nejake odporucanie na co najmenej kyslu a chutovo intenzivnu kavu z coffeeart?
Naposledy upravil/-a stevo891 v Pi 10. Sep, 2021, 14:57, upravené celkom 1 krát.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Spoiler: ukázať
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
espresso alebo filter?
ja som na espresso zobral cubu medium-light a obe prazenia salvadra, na porovnanie s becafe
a na filter light guatemalu(nechcel som ovocnu)
ja som na espresso zobral cubu medium-light a obe prazenia salvadra, na porovnanie s becafe
a na filter light guatemalu(nechcel som ovocnu)
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
espresso, ani ja nepreferujem ovocnu chut ale rad vyskusam ak je to nieco extra dobre. Napr kavy z tych tchibo rarit maju pre mna velmi slabu chut a su kysle.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- mArtinko5MB
- Používateľ
Ta co som pisal vyssie je dost intenzivna a neovocna.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
Objednane. Dakujem za odporucenie.
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
espresso:
salvador
med: trochu kyslejsia nez becafe, inak rovnaka
med-light: lahka, orieskova, vyrazne kyslejsia
cuba
med-dark: horka, uz moc tmava (tuto mi dali omylom naviac)
med-light: nic moc, becafe ma plnsiu chut
salvador
med: trochu kyslejsia nez becafe, inak rovnaka
med-light: lahka, orieskova, vyrazne kyslejsia
cuba
med-dark: horka, uz moc tmava (tuto mi dali omylom naviac)
med-light: nic moc, becafe ma plnsiu chut
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Viem, že automatické kávovary do 400€ nie sú najlepšie, ale viete mi nejaký odporučiť pls?
Zbežne som pozeral, napr. táto Nivona, ale vôbec sa do toho nevyznám, na čo mám pozerať a čomu sa vyhnúť? Díky
Zbežne som pozeral, napr. táto Nivona, ale vôbec sa do toho nevyznám, na čo mám pozerať a čomu sa vyhnúť? Díky
CPU: AMD RYZEN 7 5800X w/ ASUS ROG STRIX LC 360 MOBO: ASUS CROSSHAIR VII HERO RAM: G.SKILL TRIDENT Z 16GB 3200MHz CL14 GPU: ASUS ROG STRIX RTX 3080 OC WHITE SSD: SAMSUNG 970 EVO 500GB & 860 EVO 1TB PSU: CORSAIR RM850x WHITE CASE: LIAN LI O11 DYNAMIC WHITE AUDIO: beyerdynamic DT 700 PRO X + Topping DX1 MOUSE: LOGITECH G502X MONITOR: 27" MSI Optix MAG274QRF-QD & Lenovo T27p-10 27" 4K
Ak trváš na automatickom tak je to ok.
z tych lacnych skoncil v testoch dobre aj Philips EP2224/40