Všeobecná diskusia II
Re: Všeobecná diskusia II
Najlepšie to uvidíš keď je voda na vozovke
Ach tie slovenské mamičky
shiro napísal:blba mamicka s kocikom sa mi vdrbe do cesty a pre istotu kocikom napred, nech najprv zrazim dieta a mam o to vacsi trest....
pravy je roz****y od kamionov
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
V com je rychlejsi, ked je pravy prazdny do marie? Ja aj ked jazdim rychlejsie, tak ma nikdy nenapadlo zdrzovat sa v lavom.
Okrem ineho toto rozsirenie je tam z dovodu stupania.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
Netvrdím, že je rýchlejší keď je prázdna cesta avšak vo všeobecnosti platí, aj keď sa stojí v kolóne, že ľavý je rýchlejší. Kto jazdí veľa dialnice tak vie.
shiro napísal:blba mamicka s kocikom sa mi vdrbe do cesty a pre istotu kocikom napred, nech najprv zrazim dieta a mam o to vacsi trest....
2tarif (nocny prud), lacnejsia sadzba.
https://www.sse.sk/domacnosti/elektrina ... ge_id=5521
https://www.zsdis.sk/Uvod/Online-sluzby ... ify#Krok-2
- scream
- Pokročilý používateľ
Ved ale toto je rozsirenie v stupani na ceste 1. triedy ...okrem ineho jazda v lavom je na pokutu. Ono kym niekto ide rychlejsie ako pravy pruh nejak neriesim, pockam ale ked si niekto napr. dava hore dargovom suboj tempomatov, tak nemam zlutovanie.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- scream
- Pokročilý používateľ
Mam, lebo ja na rozdiel od neho nikoho neobmedzujem. Ale sak jazdite si jak dementi dalej v lavom pohoda... brzdy mam, trosku vam poblikam dialkami, vytrubim, vynadam a pojdem spokojne dalej jak v indii.
XBOX series X
XBOX series X
Najlepsie na tom je ze ked to po pol minute blikania zacnes brat pravym pruhom, tak za agresora si ty
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
On si tiez myslel ze nikoho neobmedzuje preoc by niekto siel viac ako 120 na tej ceste? nema dovod, tak ako on nema dovod jazdit v lavom.
to je obohrana pesnicka, chces od druhych dokonale chapanie tvojich potrieb ale opacne nie...
A to je robim devil's advocate neznamena ze suhlasim s jazdou v lahom bez dovodu, a toboz nie ze to robim.
to je obohrana pesnicka, chces od druhych dokonale chapanie tvojich potrieb ale opacne nie...
A to je robim devil's advocate neznamena ze suhlasim s jazdou v lahom bez dovodu, a toboz nie ze to robim.
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
on by to mal za 50 ty tak za 200 ale je usmevne ako zlodej krici chytte zlodeja
s tymi heligonkami si ale krasne vyblikal krajnicu
s tymi heligonkami si ale krasne vyblikal krajnicu
Aha, takze takto asi rozmyslaju ludia co idu 130 po dialnici a odmietaju sa uhnut(pripadne 90 na okreske)
tiez chcem mat taky jednoduchy zivot
tiez chcem mat taky jednoduchy zivot
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
ja tam dialnicu nikde nevidim tak isto nevidim aby sa odmietal uhnut
ale hej tvoj je tiez jednoduchy hodny atleta
ale hej tvoj je tiez jednoduchy hodny atleta
no veruze potom tie cesty ako atleticky beh cez prekazky vyzeraju...
vid z minula
vid z minula
neviem kde ste nabrali, že niekoho obmedzujem.