No za mňa stále najhoršia epizóda z GoT.
V podstate presne ako napísal Michal.
Všetko sa deje veľmi rýchlo. Dany preplo z jednej časti na druhú. Také to je nemastné neslané. Nemá to tak správne vyrozprávaný príbeh ako by sa čakalo. Všade po nete čítam ako ju Jon alebo Arya teraz pôjde zabiť. A presne kvôli tomu rýchlemu deju mi to príde strašne smiešne. Že zrazu po 20 minútach bitky, preto, že jej prelo, by sa ju Arya, z minúty na minútu, rozhodla zabiť. Ako keby vypaľovala Winterfell, alebo Dany zabila Lady Stak alebo čo
Ale chválim, že tam do toho dali, že jej prelo. Ako vravel Maester Aemon: "A Targaryen alone in the world is a terrible thing". Ja dúfam, že žiadny happy end nebude a Jon alebo Arya skončia na špalíku. V podstate si prajem aby to skončilo tak, že vlastne na trón usadne ďalší Mad Targaryen tak ako to bolo kedysi. To by bol ten pravý GoT koniec.
K bitke sa ani neyjadrujem. V Battle of Bastards som niektoré nelogické veci ešte vedel prekusnúť, ale tu už to je strašne komické. Zrazu aj jeden drak vie wipnuť komplet loďstvo a všetky škorpióny. Vojsko jej bolo načo ? Šak to tam v podstate vyhladila všetko sama, a boh vie, či si polovicu ešte aj nevypálila.

Je škoda, že ten Euronov pohľad do nebies z teaseru nebol vzkriesený Viserion alebo Rhaegal, ako sme si tu mysleli. Rheagala mohli kľudne zabiť až v tomto boji.
ÚPLNE najviac som nasratý zo smrti Cercei. Spomeňme si aké to bolo keď Joffrey vypľuval krv, alebo smrť Starkovcov na Red wedding. Presne ten pocit k tomu chýbal. Akože, keď tam Cercei skapala, tak som bol úplne bez emócii. Snáď najväčšia pizda, ktorá kedy v seriáloch existovala a zasype ju v pivnici kopa tehál? Nevravím, žeby tam niekoho zase mal páliť Drogon, ale vedel by som si predstaviť, keby ju zadusil Tyrion, to by bolo neskutočne epic.
No kvalitou je táto sezóna všetko ale nie GoT like
Battle of the Bastards má 9,9/10 a to má 172 tisíc hodnotení.
... čiže vlastne len niečo okolo 170 ľudí zo 170 tisíc dalo 9/10. Šak to je úplne šialené
The Winds of Winter 9,9/10, 118 tisíc hlasov.
Hardhome 9,9/10, 80 tisíc hlasov.
Stačí sa pozrieť na predošlú 7čku a tá v podstate ešte stále neklesla pod 9. A v 8čke tam je 6,1 a 6,8 LOL.