ucet banka po 26.

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
mirjak
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00

Re: ucet banka po 26.

Príspevok od používateľa mirjak »

tatra banka prezmenu zdrazuje... salamunsky... redukuje moznosti ziskania zlavy z ceny standardneho balika sluzieb... a premenovanie balika "tatra personal" na "ucet pre modru planetu" chapem, ze z poplatkov idu financovat kozmicke lety (kedze modre planety nasej slnecnej sustavy su Uran a Neptun)
stiv
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30

Príspevok od používateľa stiv »

Videl som. Nemam rad hranie sa na ekologiu. Uvidime ci aj tatra premium sa zmeni na ucet pre modre planety.

Kazdopadne nie je to prijemne, ale aj tak konkurencia nie je. SLSP je nepouzitelna a dalsie banky co nemaju cash alebo planuju v Q1 22 postavit bankomaty.. to je nejaka parodia na banky.
.
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20

Príspevok od používateľa loleqboleq »

Akože sranda je sranda ale teraz stačilo. A načo, Fio je česká banka a nemajú biznis model ako veľké banky s vyciciavaním klientov. Mám mesačne 2 výbery z hocijakých bankomatov, čo podľa uhlu pohľadu je viac ako som mal v TB. Fio funguje výborne, IB bez problémov, mob. appka ako hodziny a ide tam všetko. Hlavné obmedzenie je práve počet pobočiek (v KE až jedna) a otváracie hodiny, teda nič na štýl pobočky v obchodnom centre až do večera apod.

Ak má ale niekto kombo účet aj s hypoškou, investičným sporením, ta tam možno Fio nemá najlepšie čísla, to už neviem.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: LG 48" C11 OLED Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
ArAsHiT
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 07. Sep, 2011, 15:06

Príspevok od používateľa ArAsHiT »

stiv napísal: St 16. Mar, 2022, 21:36 Videl som. Nemam rad hranie sa na ekologiu. Uvidime ci aj tatra premium sa zmeni na ucet pre modre planety.

Kazdopadne nie je to prijemne, ale aj tak konkurencia nie je. SLSP je nepouzitelna a dalsie banky co nemaju cash alebo planuju v Q1 22 postavit bankomaty.. to je nejaka parodia na banky.
Aký je problém v SLSP?

Ak máte niekto hypo v ČSOB, tak sa najviac oplatí ten 12€ účet Extra pohoda. Budete ho mat zadarmo ak príde na účet aspoň 1500€ a v cene sú bezplatné výbery z ATM a celkom slušne cestovné a úrazové poistenie.
super.talent
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Pi 29. Dec, 2017, 20:31

Príspevok od používateľa super.talent »

Aby som mal space v Slsp zadarmo, tie 3 trvale prikazy co musim mat musia byt na rozdielne ucty? resp je tam limit na minimalnu sumu?
stanomx
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa stanomx »

Musi ti prist na ucet 1500 a mas vedenie zadarmo... Inak povedane ti co netrpia chudobou maju ucet zadarmo a ludia co zarobia minimalmu nech platia. Tykks to je svet.
Miso122
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 27. Nov, 2019, 21:36

Príspevok od používateľa Miso122 »

Pozri sa na to opačne. Poskytni banke kapitál, z ktorého môže ďalej zarábať a odpustia ti poplatky. Musia byť profitoví, nie sú charita...
ITX >>> ATX
super.talent
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Pi 29. Dec, 2017, 20:31

Príspevok od používateľa super.talent »

stanomx napísal: Pi 01. Apr, 2022, 09:31 Musi ti prist na ucet 1500 a mas vedenie zadarmo... Inak povedane ti co netrpia chudobou maju ucet zadarmo a ludia co zarobia minimalmu nech platia. Tykks to je svet.
na toto som sa pytal

https://prnt.sc/-Csrpv2OBoIg
JacobSteven
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 30. Mar, 2021, 20:49

Príspevok od používateľa JacobSteven »

stanomx napísal: Pi 01. Apr, 2022, 09:31 Musi ti prist na ucet 1500 a mas vedenie zadarmo... Inak povedane ti co netrpia chudobou maju ucet zadarmo a ludia co zarobia minimalmu nech platia. Tykks to je svet.
To bolo obrazne myslené snáď... lebo SLSP nič také nemá. A asi ani žiadna banka takú vysokú čiastku.

Ale SLSP to pekne spravili teraz, ako to zmenili, odstránili podmienku mať sporenie, ale zase ten limit čo človek musí minúť je vyšší, ale zase minúť 250€ je najmenej za mesiac.
super.talent napísal: Pi 01. Apr, 2022, 09:21 Aby som mal space v Slsp zadarmo, tie 3 trvale prikazy co musim mat musia byt na rozdielne ucty? resp je tam limit na minimalnu sumu?
Toto jedine píšu:
Pravidelné platby:
Trvalý príkaz na úhradu alebo súhlas s inkasom (napr. na sporiaci účet alebo na účet investičného sporenia).
Nevzťahuje sa na prevody medzi vlastnými účtami, poistenie úveru a splátky úveru.
Ale nemyslím si, že ak by si dal tri trvalé príkazy na jeden rovnaký účet, že by to prešlo.. ťažko povedať, teoreticky to vieš zistiť keď pribudne v Georgovi tá novinka kde bude presne napísané koľko ti ostáva minúť do účtu zdarma. Prípadne skús napísať ešte e-mail priamo SLSP, čo mám skúsenosť odpovedajú celkom rýchlo.
janci11
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 24. Aug, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa janci11 »

caute, rychla otazocka, mate niekto napr 365bank ako druhu banku? ide mi o to ako poriesit bezpecnejsie platby kartou na internete, ze si vzdy poslem iba par € z hlavneho uctu do 365 a budem platit ich kartou a keby mi aj niekde leakne karta tak som safe
CPU: AMD Ryzen R7 5800X CPU Cooler: Noctua NH-U14S MB: ASUS ROG STRIX B550-F GAMING (WI-FI) RAM: Corsair Vengeance LPX Black 32 GB KIT DDR4 3600 MHz CL16 GPU: Sapphire PULSE RX6800XT 16GB SSD: Kingston KC3000 1TB + Adata XPG SX8200Pro 512GB + Crucial MX500 1TB PSU: Seasonic Focus Plus GOLD 750W Case: Fractal Design Define 7 Compact White TG
Miso122
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 27. Nov, 2019, 21:36

Príspevok od používateľa Miso122 »

Jednorazové karty z primárnej
ITX >>> ATX
stiv
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30

Príspevok od používateľa stiv »

wtf, ides kanonom na vrabce.

jednorazove karty, obmedzit limit na platbu cez net.. potom si len zvysis alebo povolis.
.
janci11
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 24. Aug, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa janci11 »

ma SLSP tie jednorazove karty? nejak som to nenasiel
CPU: AMD Ryzen R7 5800X CPU Cooler: Noctua NH-U14S MB: ASUS ROG STRIX B550-F GAMING (WI-FI) RAM: Corsair Vengeance LPX Black 32 GB KIT DDR4 3600 MHz CL16 GPU: Sapphire PULSE RX6800XT 16GB SSD: Kingston KC3000 1TB + Adata XPG SX8200Pro 512GB + Crucial MX500 1TB PSU: Seasonic Focus Plus GOLD 750W Case: Fractal Design Define 7 Compact White TG
JacobSteven
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 30. Mar, 2021, 20:49

Príspevok od používateľa JacobSteven »

Nemá práve :D inak keď tak taký Revolut má prípadne jednorázovú kartu.
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20

Príspevok od používateľa loleqboleq »

Jo, Revolut je v tomto najlepšia voľba, majú už ale obmedzenie, že denne vieš použiť len 5 jednorázových kariet, ak si to dobre vybavujem.
Ale z bánk zdarma je na druhom mieste rovno 365ťka. Keď ti nevadí trošku manuálneho klikania, tak si vieš z ich karty spraviť jednorázovú po každej platbe (manuálne).
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: LG 48" C11 OLED Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305

Návrat na "Debata o všetkom"