tak da sa to vselijakhawkeye napísal:normalne a co ine by este bolo treba?:o)
Všeobecná diskusia
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
Co je zac to osvedcenie? Je to len nejaky lajster, ktory si vyrobim vo Worde, alebo to ma aj nejake ochranne prvky? A este jedna vec, ak mas TUEV (TUEV = TUV? ci co znamena to E navyse?) certifikat, naco treba osvedcenie o sposobilosti na nase cesty, ked uz x-mrtevelarokov plati zakon o vzajomnom uznavani tychto osvedceni v ramci unie? Cize v tomto pripade staci TUV certifikat, ktory maju snad aj cinske kopie cinskych kopii ...hawkeye napísal:inak na zapsi diskov staci TUEV+osvedcenie ze disky mozu ist na svk cesty ak by si daval niekto zapisovat
A co take vyjadrenie od vyrobcu, ze tento dany rozmer kolies a pneu sa moze pouzit na dane auto (COC)? Ja (a mnoho dalsich) som pohorel prave na COCcku.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
možno to je TUV,dotz uvádza TUEV http://www.dotzmag.com/wheels/mugello/tuevcertificate
neviem načo osvedcenie na cesty ja len hovorím čo stačilo mne.
neviem načo osvedcenie na cesty ja len hovorím čo stačilo mne.
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
ale kdeze... vcera to bolo celkovo na pi** ale to tu radsej riesit nebudem..Snake napísal:ale no taaak, toto ta rozhadze?qq6600 napísal:...naval adrenalinu (...pi** zastavi v strede kruhacu) a jedna plny ... dva plny.. a uz len prask
Kazdopadne stredny diel je v prdeli,ale prasknuty bol uz davno kedze okolo zlomu su cierne sadze... takze teraz na aute je iba predny diel ,zaujimave ze vobec sa nezmenil zvuk...
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Ano TUEV=TÜV, to e navyse v nemcine znamena nahradu za dvojbodku nad U.Papek napísal:(TUEV = TUV? ci co znamena to E navyse?)
Takto sa daju nahradzat tie dvojbodky v nemcine celkovo pokial som to pochopil spravne ked mi to kolega v praci vysvetloval.
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Aj u vas snezi?
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
tu celkom pekna chumelica rano
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
U nás v piatok tak husto padalo, že auto bolo pokryté malou vrstvou snehu za pár minút.
Celkom zaujímavá bola cesta z PP do KE, v PP sneh a vietor, v KE teplejšie o cca 15 stupňov a slnko krásne svietilo
Celkom zaujímavá bola cesta z PP do KE, v PP sneh a vietor, v KE teplejšie o cca 15 stupňov a slnko krásne svietilo
ja som si vcera neodpustil jednu sprostost...
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
povedz mi ze to je tvoje a zabijem ťa keď ťa stretnem
//edit: stačilo pozreť fb
//edit: stačilo pozreť fb
.
sikovny... ale mrte ludi sa na to chytilo, dokonca mi aj volal jeden kamos z hc, ci som v poriadku
samozrejme je to ps, aspon som si vyskusal trial CS6, ale mrte dlho mi trvalo, kym som nasiel rovnaku buranu hondu ako mam ja http://dadthing.com/wp-content/uploads/ ... -civic.jpg
samozrejme je to ps, aspon som si vyskusal trial CS6, ale mrte dlho mi trvalo, kym som nasiel rovnaku buranu hondu ako mam ja http://dadthing.com/wp-content/uploads/ ... -civic.jpg
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Inak borci, disky OZ racing su fakt taka kvalita, alebo to je take drahe len kvoli znacke a pritom kvalita je porovnatelna s inymi, aj o tretinu lacnejsimi ?
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
aj čínske hodinky sú väčšinou o 1/3 lacnejšie a hádaj aká kvalita
.