Nechapem kdo moze hovorit o najlepsom DLC zo serie ved tie mapy su nedorobky..
Lost Islands je totalny brak jak na rush tak cq lebo pechotne su tam moc velke vzdialenosti medzi vlajkami a vozidiel tam je vzdy tak pre 4 hracov.
Wavebreaker by bola uplna pecka keby tam nebola gunship lebo ta uplne zabija vsetku zabavu vonku, zostrelit sa da jedine srawom a aj to tam raketa cestuje velmi dlho takze preneho vas neni problem zostrelit, vrtulnik je pomaly a ak je tam jedna plna utocna lod ktora ma skillera ako hlavneho gunnera tak si vonku nezahrate. Inak su tie vnutorne vlajky uplny luxus na pechotne boje, tam sa uplatni aj brokovnica v urcitich castiach aj pdwcka.
Operation Mortar je poho mapa na cq, na rush je uplny brak. Velmi vela miest odkial vas mozu davat sniperi a dmrka ale neni sa skoro zaco schovat nehovoriac o tom ze je to otocene tak ze utocite na mcomy a po vasej pravej strane odkial su branene vam svieti slnko. Velmi rozumne fuckin DICE logic! Ak sa na prvych mcomoch usadia hraci s javelinami tak ste prehrali, neni sanca dostat sa na ostrovy. Ak sa vam aj na niektory mali podari predsa dostat neda sa vyskocit na drevene mosty z predu, fail

Inak je ta mapa na conquest velmi fajn, vela pechotnych bojov vela techniky, lodi atd. Abych dodal k tomu rushu este, ak by na prve mcomi dali aspon transportny vrtulnik velmi by to zlepsilo hratelnost.
Nansha strike tiez pecka mapa na cq ale rush nic moc. Nemam k nej asi co dodat.
Celkovo su tie mapy neni zle ak si chce clovek hlavne zahrat na utocnych lodach alebo hra s niekym cez TS. Inak sa to fakt moc neda, je tam obecne chaos, zabere vlajku teraz bezite k druhej ale zistite ze na vlajku pripada len jeden vodny skuter a stvorkolka ktoru uz medzitym dakto zobral s tym ze nepocka ani na druheho hraca aby zaplnil miesto a ujde. Klasicky zebracky kid. Takze vam neostava nic ine ako bezat 30 sekund k dalsej vlajke kde vas po ceste kludne da sniper alebo lod alebo gunship ak ste vo vode. Konkretne mapa lost islands, to je uplny brak. Tam sa fakt neni zaco schovat.
Co sa tyka rushu tak ako hratelne to je ale ma to svoje "muchy" ktore snad DICE upravi ak sa komunita ozve.
Taka otazocka este, bol znizeny cas rychlosti opravovania? Predtym ak som bol engi na lodi tak som stihal fixovat aj ked do nas palili dve lode docela a teraz mam pocit ze nestiham ani pri jednej.